За един ден до Рупите, Мелник и Серес само за 29 лв. от Карина Тур!

Топ цена: 29 лв
Разграбена
Плати сега: 2,90 лв.
Доплати на място: 26,10 лв.
офертата ще изтече след
? продадени ваучера
(Офертата е без лимит)
оферта За един ден до Рупите, Мелник  и Серес само за 29 лв. от Карина Тур!
оферта За един ден до Рупите, Мелник  и Серес само за 29 лв. от Карина Тур!

Условия на офертата

- Валидност на ваучера за дати: : 01.03, 22.03, 05.04, 26.04, 10.05, 24.05, 07.06, 21.06, 05.07, 19.07, 02.08, 16.08, 30.08, 13.09, 20.09, 04.10, 18.10, 01.11, 15.11, 29.11, 06.12, 20.12

- Задължителна предварителна резервация и проверка на свободни места на телефон: 02/981 70 90

- Задължително показване на разпечатан ваучер от Grupo.bg

- МИНИМАЛЕН БРОЙ ТУРИСТИ: 40

- СРОК ЗА УВЕДОМЛЕНИЕ при недостигнат минимален брой туристи: 1 дeн преди датата на отпътуване.

- НАЧИН НА ПЛАЩАНЕ: до 7 дни преди датата на отпътуване.

- Туристическата агенция си запазва правото на промени по независещи от нея причини и не носи отговорност за туристи, недопуснати от съответните гранични власти.

За един ден до Рупите, Мелник  и Серес само за 29 лв. от Карина Тур!

Цената включва:
- транспорт с лицензиран автобус
- посещение на Рупите
- посещение на Мелник

- екскурзоводско обслужване

Цената не включва:

- входни такси на посещаваните обекти

- медицинска застраховка 2 лв.

Отпътуване в 7:00 ч. от София, Руски паметник по маршрут Рупите - Роженски манастир - Мелник Посещение на Рупите. Местността Рупите, заедно с храм-паметник "Света Петка Българска", е част от Стоте национални туристически обекта на Българския туристически съюз. На това място е изтраден комплекс с добре поддържан парк.Тревата е ниско окосена, има цветя, пейки, беседки. Тук, в последните години от живота си живееше прочутата българска ясновидка Ванга. Къщичката, където баба Ванга е прекарала последните си години, е добре запазена. Всеки посетител може да се зареди с енергията, излъчвана от това място. През 1994 година край нейния дом с нейните средства е издигнат храм "Света Петка Българска".  
Отпътуване за Мелник. Мелник е най-малкия град в България. Той е разположен в планински район, през него протича малка рекичка, която се казва "Мелнишката река"  и е ляв приток на река Струма. Градът е прочут с винарските си изби, произвеждащи най-хубавото червено вино в страната. Свободно време за обяд и разходки в Мелник.Сред забележителностите на града са Пашовата къщаКордопуловата къща (частен музей с винарска изба) , руините на средновековни църкви, Музеят на виното, в който можете да дегустирате и да си закупите мелнишко вино. В музея може лично да си напълните и затворите бутилка вино, като използвате автенична ръчна преса. В околностите на Мелник се намира и природният феномен Мелнишките пирамиди -  уникално природно образувание, което привлича туристи от цял свят. Смята се, че този си вид пирамидите са придобили при ерозия на глинената почва.
Отпътуване за Серес.Пристигане в град Серес- пешеходна разходка в централната част на града, където се намират "площадът на Свободата", археологическият музей и църквата "Св. Теодор" (църквите в Серес са паметници на културата и не са отворени за посещение, но си заслужава да се насладите на уникалната им старинна архитектура отвън). Свободно време. Отпътуване за София. По пътя спирка за пазаруване в голям супермаркет. Пристигане в София късно вечерта


Имаш въпрос? Задай го.

Предоставено от Karina Tour

Туроператор KAРИНА ТУР  започна своята дейност преди 15 години и е лицензиран туроператор и турагент, специализиран в организиране на екскурзии и почивки в чужбина.  

Фирмата e специализиранa в организиране на автобусни и самолетни екскурзии и почивки в чужбина и предлага богат и разнообразен продукт, задоволяващ най-широк спектър от интереси. Нашите самолетни и автобусни екскурзии в Европа са с богати маршрути, включващи различни градове и забележителности. През това време компанията ни се превърна в един туроператор, чийто стил на работа се отличава както с надеждност и качество на предоставяните услуги, така и с индивидуално отношение към всеки клиент.

    "КАРИНА ТУР" е специализирана и в индивидуално обслужване на клиенти с най-разнообразни интереси. Предлага индивидуални пакети за самолетни почивки и автобусни почивки или екскурзии в цял свят. Пакетите могат да включват самолетен билет, нощувки в хотели по избор на пътуващите, трансфери, екскурзоводски услуги от местни екскурзоводи и пр.

    "КАРИНА ТУР"  се занимава и с конгресен туризъм – организира симпозиуми, тиим билдинг, конгреси, семинари и пр. работни срещи в чужбина и в България, като винаги успява да отговори на изискванията на своите клиенти. 

Повече информация за Karina Tour можете да откриете на адрес .

Адрес и контакти

София, ул. Сердика 18
02/981 70 90
Зареждане на оферти...
Уеб дизайн, мобилни приложения от Онлайн Комерс ЕООД.