Еднодневна екскурзия до Синая и Замъка на Дракула в Бран /Румъния/ с транспорт от Русе само за 41 лв. на човек от Александра Травел!

Топ цена: 41 лв
Разграбена
Плати сега: 4,10 лв.
Доплати на място: 36,90 лв.
офертата ще изтече след
? продадени ваучера
(Офертата е без лимит)
оферта Еднодневна екскурзия до Синая и Замъка на Дракула в Бран /Румъния/ с транспорт от Русе само за 41 лв. на човек от Александра Травел!
оферта Еднодневна екскурзия до Синая и Замъка на Дракула в Бран /Румъния/ с транспорт от Русе само за 41 лв. на човек от Александра Травел!
оферта Еднодневна екскурзия до Синая и Замъка на Дракула в Бран /Румъния/ с транспорт от Русе само за 41 лв. на човек от Александра Травел!
оферта Еднодневна екскурзия до Синая и Замъка на Дракула в Бран /Румъния/ с транспорт от Русе само за 41 лв. на човек от Александра Травел!

Условия на офертата

- Ваучерите са валидни за следните дати: 4 Декември 2016г.
- Необходимо е до 2 дни след закупуване на ваучерите да изпратите мейл на ruse@alexandra-travel.com със заглавие името на офертата, като в него посочите следната информация за пътуващите: трите имена на латиница (както са изписани по лична карта), ЕГН, телефон за връзка, номер и код на ваучер, град на отпътуване, дестинация и дата на екскурзията. За един от пътуващите се изисква и адрес по местожителство.
- Местата в автобуса се определят според датата на изпращане на пълните данни. При изрично желание за ползване на предни места в автобуса, се доплащат 5 лв. на седалка (за първите два реда).
- За контакти: 0885 720 240.
- За пътуването не е необходим задграничен паспорт. Достатъчно е наличие на валидна лична карта. За деца под 18 години, непридружавани от единия или и от двамата родители, се изискват оригинал и две копия на нотариално заверена декларация от липсващия родител с разрешение за пътуване на детето им в чужбина, документ за самоличност на детето (лична карта или задграничен паспорт) и оригинал и две копия от акта за раждане.

Платете сега 4.10 лв. и доплатете останалата сума към туроператора в определените дни преди пътуването и представете Вашия разпечатан ваучер от Grupo.bg!

Ваучерът включва:

 • Транспорт с лицензиран автобус;
 • Екскурзоводско обслужване.


Ваучерът не включва:

 • Медицинска застраховка (задължително доплащане) – 2 лв. на човек (4 лв. за хора над 65 г.);
 • Входни такси за посещаваните обекти:

 - Замъка Бран – 35 леи за възрастни, 25 леи за хора над 65 г., 20 леи за студенти, 7 леи за ученици;
 - Замъка Пелеш – 20 леи за възрастни, 10 леи за хора над 65 г., 5 леи за ученици и студенти;
 - Замъка Пелишор – 20 леи за възрастни, 10 леи за хора над 65 г., 5 леи за ученици и студенти;
 - Манастира Синая – 5 леи за възрастни, 2 леи за деца;

 • Разходи от личен характер.

Отпътуване от Русе (паркинга на ЖП гарата) в 06:00 ч. Преминаване през Букурещ – панорамна обиколка: Румънския парламент (Двореца на Чаушеску) – втората по големина административна сграда в света, паметник на мегаломанията на Николае Чаушеску; Площада на Победата; Румънската триумфална арка, направена по подобие на арката в Париж; Площада на Революцията.

Около 10:30 ч. пристигане в Синая – известен планински курорт в Карпатите, в миналото използван често от румънската аристокрация като лятна резиденция. Посещение на:
- замъка Пелеш – построен в стил неоренесанс между 1873 и 1914 г. за лятна резиденция на румънския крал Карол I. Дворецът притежава една от най-добрите колекции от произведения на изкуството в Източна и Централна Европа, включваща скулптури, живопис, мебели, оръжия и доспехи, златни и сребърни изделия, изделия от слонова кост, порцелан, гоблени и книги;
- замъка Пелишор - построен в началото на 20 век за резиденция на бъдещия крал Фердинанд и кралица Мария;
- манастира Синая – основан през 1690 г. от румънския благородник Михай Кантакузино, кръстен на планината Синай, известна от Библията. Впоследствие около манастира възниква и градчето.

В 13:30 ч. отпътуване за Бран. Около 14:30 ч. пристигане в Бран – малко градче на 30 км. от Брашов. Посещение на замъка Бран, известен още като замъка на граф Дракула – средновековна крепост, построена през 1377 г. Замъкът Бран е използван през 1378 г. за защита срещу нападенията от османските турци, а по късно се превръща в митнически пост между Влашко и Трансилвания. Свободно време за разходка в Бран. В 16:30 ч. отпътуване за България.

Пристигане в Русе след 22:00 ч.


Имаш въпрос? Задай го.

Предоставено от Александра Травел

Във фирма Александра Травел работи млад, отговорен и енергичен екип от професионалисти с висше образование в туризма. Агенцията предлага:

 • организиране на групови и индивидуални екскурзии и почивки до всяка точка на България и чужбина;
 • организиране на бизнес пътувания и мероприятия - тийм билдинг, семинари, изложения;
 • самолетни билети - до желани от Вас дестинации;
 • настаняване в СПА, морски, планински, градски и селски хотели и др.;
 • алтернативен, балнеоложки, селски, здравен, конгресен, хоби и културен туризъм и др. в страната и чужбина;
 • туристически застраховки.

ЛИЦЕНЗИРАН ТУРОПЕРАТОР И ТУРИСТИЧЕСКИ АГЕНТ с удостоверение за регистрация № РКК-01-6126 и застрахователна полица отговорност на туроператора № 13160161700000004 до 26.06.2017 г. със ЗАД "Алианц България" по Закона за туризма.

Повече информация за Александра Травел можете да откриете на адрес .

Адрес и контакти

Русе, ул.Велико Търново 5
0885720240
Зареждане на оферти...
Уеб дизайн, мобилни приложения от Онлайн Комерс ЕООД.