Екскурзия до Лещен и Ковачевица само за 26 лв. с включен транспорт от "Карина Тур"!

Топ цена: 26 лв
Разграбена
Плати сега: 2,60 лв.
Доплати на място: 23,40 лв.
офертата ще изтече след
? продадени ваучера
(Офертата е без лимит)
оферта Екскурзия до Лещен и Ковачевица само за 26 лв. с включен транспорт от "Карина Тур"!

Условия на офертата

- Валидност на ваучера за периода:02.03.2014         

- Задължителна предварителна резервация и проверка на свободни места на телефон: 02/981 70 90

- Задължително показване на разпечатан ваучер от Grupo.bg

Екскурзия до Лещен и Ковачевица само за 26 лв. с включен транспорт от "Карина Тур"!

 

Ваучерът включва:

-  транспорт с лицензиран автобус;
-  водач от Туристическата Агенция.

Цената не включва: 

- входни такси за туристическите обекти по маршрута;
- разходи от личен характер.

МИНИМАЛЕН БРОЙ ТУРИСТИ: 40

Туристическата агенция си запазва правото на промени по независещи от нея причини и не носи отговорност за туристи, недопуснати от съответните гранични власти.

“КАРИНА ТУР” е сключила застраховка с “Бул Инс” АД със застрахователна полица P1213238438740231464/29.05.2013 г.и паметник от страната на хотеина

Програма:

Тръгване от София в 7.00 сутринта от пл. Ал. Невски. Отпътуване за с. Ковачевица, запазило автентичния си вид от 18-19 век . Къщите са почти изцяло изградени от камък, включително и покривите, като само при най-високите последният етаж е от дърво.

Отпътуване за с. Лещен- известно с уникалната си природа, кътчета за отдих и екологично чистия си начин на живот. В селото се намира известната Глинена къща, както и ресторант, в който се предлагат храни, произведени от самите жители. Свободно време за обяд и разходки.

Посещение на музея Никополис ад Нестум- стар римски град, построен по времето на император Марк Улпий Траян в чест на победата му над даките.

Връщане в София около 20.00 часа.


Имаш въпрос? Задай го.

Предоставено от Karina Tour

Туроператор KAРИНА ТУР  започна своята дейност преди 15 години и е лицензиран туроператор и турагент, специализиран в организиране на екскурзии и почивки в чужбина.  

Фирмата e специализиранa в организиране на автобусни и самолетни екскурзии и почивки в чужбина и предлага богат и разнообразен продукт, задоволяващ най-широк спектър от интереси. Нашите самолетни и автобусни екскурзии в Европа са с богати маршрути, включващи различни градове и забележителности. През това време компанията ни се превърна в един туроператор, чийто стил на работа се отличава както с надеждност и качество на предоставяните услуги, така и с индивидуално отношение към всеки клиент.

    "КАРИНА ТУР" е специализирана и в индивидуално обслужване на клиенти с най-разнообразни интереси. Предлага индивидуални пакети за самолетни почивки и автобусни почивки или екскурзии в цял свят. Пакетите могат да включват самолетен билет, нощувки в хотели по избор на пътуващите, трансфери, екскурзоводски услуги от местни екскурзоводи и пр.

    "КАРИНА ТУР"  се занимава и с конгресен туризъм – организира симпозиуми, тиим билдинг, конгреси, семинари и пр. работни срещи в чужбина и в България, като винаги успява да отговори на изискванията на своите клиенти. 

Повече информация за Karina Tour можете да откриете на адрес .

Адрес и контакти

София, ул. Сердика 18
02/981 70 90
Зареждане на оферти...
Уеб дизайн, мобилни приложения от Онлайн Комерс ЕООД.