Екскурзия до Солун – Халкидики – круиз около Атон само за 199 лв. с включен транспорт + 2 нощувки със закуски и вечери в Халкидики от Карина Тур!

Топ цена: 199 лв
Разграбена
Плати сега: 19,90 лв.
Доплати на място: 179,10 лв.
офертата ще изтече след
? продадени ваучера
(Офертата е без лимит)
оферта Екскурзия до Солун – Халкидики – круиз около Атон само за 199 лв. с включен транспорт + 2 нощувки със закуски и вечери в Халкидики от Карина Тур!
оферта Екскурзия до Солун – Халкидики – круиз около Атон само за 199 лв. с включен транспорт + 2 нощувки със закуски и вечери в Халкидики от Карина Тур!

Условия на офертата

- Валидност на ваучера за дати: 23.05 – 25.05, 06.06 – 08.06, 20.06 – 22.06, 05.09 – 07.08, 20.09- 22.09.2014 

- Задължителна предварителна резервация и проверка на свободни места на телефон: 02/981 70 90

- Задължително показване на разпечатан ваучер от Grupo.bg

- МИНИМАЛЕН БРОЙ ТУРИСТИ: 40

- СРОК ЗА УВЕДОМЛЕНИЕ при недостигнат минимален брой туристи: 1 дeн преди датата на отпътуване.

- НАЧИН НА ПЛАЩАНЕ: до 7 дни преди датата на отпътуване.

- Туристическата агенция си запазва правото на промени по независещи от нея причини и не носи отговорност за туристи, недопуснати от съответните гранични власти.

Екскурзия до Солун – Халкидики – круиз около Атон само за 199 лв. с включен транспорт + 2 нощувки със закуски и вечери в Халкидики от Карина Тур!

Платете сега само 19.90 лв.,а останалата сума доплатете при сключван ена договор с агенцията.

Ваучерът  включва:

- Транспорт с комфортен автобус; 

- 2 нощувки, 2 закуски, 2 вечери в хотел 3 * на Халкидики      

- Панорамна обиколка на град Солун       

- Водач от Карина Тур;        

Цената не включва:

- Круиз до Атон с беседа на български език – 25 евро при минимум 20 човека (за деца 50% намаление)
- медицинска застраховка 2 лв. на ден

Ден 1 - Отпътуване от София в 7:00 часа в посока  ГКПП Кулата – Солун. Пристигане в Солун.Панорамна туристическа обиколка на града: Бялата кула, църквата “Св. Димитър” , Старата част с крепостните стени, Ротондата, Триумфалната арка, паметника на Александър Македонски и др. Свободно време. Отпътуване за Халкидики. По пътя посещение на МОЛ Mediterranean Cosmos - едно чудесно място, където можете да пазарувате, да обядвате или просто да изпиете едно фрапе. Пристигане в Халкидики и настаняване в хотел. Вечеря. Нощувка.

Ден 2 - Закуска. Свободно време или по желание круиз около Атонската Света Обител. Свободно време. Вечеря. Нощувка.
Ден 3 - Закуска. Свободно време. Около обяд отпътуване за България. По пътя спирка за пазар в голям супермаркет. Пристигане в София вечерта.


Имаш въпрос? Задай го.

Предоставено от Karina Tour

Туроператор KAРИНА ТУР  започна своята дейност преди 15 години и е лицензиран туроператор и турагент, специализиран в организиране на екскурзии и почивки в чужбина.  

Фирмата e специализиранa в организиране на автобусни и самолетни екскурзии и почивки в чужбина и предлага богат и разнообразен продукт, задоволяващ най-широк спектър от интереси. Нашите самолетни и автобусни екскурзии в Европа са с богати маршрути, включващи различни градове и забележителности. През това време компанията ни се превърна в един туроператор, чийто стил на работа се отличава както с надеждност и качество на предоставяните услуги, така и с индивидуално отношение към всеки клиент.

    "КАРИНА ТУР" е специализирана и в индивидуално обслужване на клиенти с най-разнообразни интереси. Предлага индивидуални пакети за самолетни почивки и автобусни почивки или екскурзии в цял свят. Пакетите могат да включват самолетен билет, нощувки в хотели по избор на пътуващите, трансфери, екскурзоводски услуги от местни екскурзоводи и пр.

    "КАРИНА ТУР"  се занимава и с конгресен туризъм – организира симпозиуми, тиим билдинг, конгреси, семинари и пр. работни срещи в чужбина и в България, като винаги успява да отговори на изискванията на своите клиенти. 

Повече информация за Karina Tour можете да откриете на адрес .

Адрес и контакти

София, ул. Сердика 18
02/981 70 90
Зареждане на оферти...
Уеб дизайн, мобилни приложения от Онлайн Комерс ЕООД.