ФЕСТИВАЛ на РОЗАТА в Казанлък! Посетете го сега само за 29 лв. от Карина Тур!

Топ цена: 29 лв
Разграбена
Плати сега: 2,90 лв.
Доплати на място: 26,10 лв.
офертата ще изтече след
? продадени ваучера
(Офертата е без лимит)
оферта ФЕСТИВАЛ на РОЗАТА в Казанлък! Посетете го сега само за 29 лв. от Карина Тур!
оферта ФЕСТИВАЛ на РОЗАТА в Казанлък! Посетете го сега само за 29 лв. от Карина Тур!

Условия на офертата

- Валидност на ваучера за дата: 07.06.2014  и 08.04.2014

- Задължителна предварителна резервация и проверка на свободни места на телефон: 02/981 70 90

- Задължително показване на разпечатан ваучер от Grupo.bg

ФЕСТИВАЛ на РОЗАТА в Казанлък! Посетете го сега само за 29 лв. от Карина Тур!

Платете сега само 2.90 лв., а останалата сума доплатете при сключване на договор с агенцията.

Цената включва:
- транспорт с лицензиран автобус
- екскурзоводско обслужване по целия маршрут

Цената не включва:
- входните такси на посещаваните обекти
- лични разходи
 

Програма за дата 07.06.2014

Отпътуване от София в 5.30 ч. Около 9.00 пристигане в с.Ръжена, Казанлъшко и участие в ритуала Розобер. Отпътуване за Казанлък. Посещение на Тракийската гробница, Музея на розата, Етнографски комплекс „Кулата”. Свободно време за обяд и посещение на мероприятията от фестивала.
Програма на фестивала:

14.00ч. пл.Севтополис - Международен фолклорен фестивал
17.00ч. парк ,,Розариум” - ,,Хлябът на българина”- обред, бит и вяра”- изложба и дегустация на традиционни хлебни изделия
19.00ч. пл.Севтополис - Празничен фолклорен концерт- с участието на Николина Чакърдъкова
Отпътуване за София около 20.30 ч.Пристигане късно вечерта.

Програма за дата 08.06.2014

Отпътуване от София в 5.30 ч. Пристигане в Казанлък. От 9 ч. в розовите градини край Казанлък започва спектакълът „Розобер и розоварене”. След спектакъла посещение на Тракийската гробница, Музея на розата, Етнографски комплекс „Кулата”. Свободно време обяд и посещение на мероприятията от фестивала.

Програма на фестивала:

12.00ч. пл.Севтополис - Карнавално шествие

14.30ч. пл.Севтополис - Международен фолклорен фестивал.Закриване

Отпътуване за София около 17.00 ч.Пристигане вечерта.

Тракийската гробница - Тракийската гробница при Казанлък е първото сериозно откритие в Долината на розите, което по-късно, и благодарение на последвалите го други ценни открития, даде възможност долината да бъде наречена и Долина на тракийските царе.Открита е случайно от войници на 19.04.1944 г. Датира се към първата половина на III в. пр. Хр. Гробницата е уникална със своите перфектно и реалистично изработени стенописи. Те дават ценна информация за живота, бита, нравите и вярванията на траките. Стенописите са разположени в коридора и в гробната камера. В коридора са изобразени военни сцени, навярно свързани с живота на погребалния владетел.

Музей на розата - Открит като музейна експозиция през 1967 г.,  през 1969 г. прераства в единствения по рода си Музей на розата.С богат снимков, документален и веществен материал се проследява 330-годишната история на българското розопроизводство. Експозицията на музея е разположена в три основни зали. Към Музея на розата има уреден щанд, където се предлагат най-качествените продукти от маслодайна роза и други етерични култури.

Етнографски комплекс „Кулата” -историко-етнографски комплекс „Кулата“ е изграден в най-старата част на Казанлък. Реставрирани са архитектурно-исторически паметници от Възрожденската епоха. Разположени са около май-старата улица на града „Княз Святополк Мирски“, която се намира в най-стария квартал „Кулата“.


Имаш въпрос? Задай го.

Предоставено от Karina Tour

Туроператор KAРИНА ТУР  започна своята дейност преди 15 години и е лицензиран туроператор и турагент, специализиран в организиране на екскурзии и почивки в чужбина.  

Фирмата e специализиранa в организиране на автобусни и самолетни екскурзии и почивки в чужбина и предлага богат и разнообразен продукт, задоволяващ най-широк спектър от интереси. Нашите самолетни и автобусни екскурзии в Европа са с богати маршрути, включващи различни градове и забележителности. През това време компанията ни се превърна в един туроператор, чийто стил на работа се отличава както с надеждност и качество на предоставяните услуги, така и с индивидуално отношение към всеки клиент.

    "КАРИНА ТУР" е специализирана и в индивидуално обслужване на клиенти с най-разнообразни интереси. Предлага индивидуални пакети за самолетни почивки и автобусни почивки или екскурзии в цял свят. Пакетите могат да включват самолетен билет, нощувки в хотели по избор на пътуващите, трансфери, екскурзоводски услуги от местни екскурзоводи и пр.

    "КАРИНА ТУР"  се занимава и с конгресен туризъм – организира симпозиуми, тиим билдинг, конгреси, семинари и пр. работни срещи в чужбина и в България, като винаги успява да отговори на изискванията на своите клиенти. 

Повече информация за Karina Tour можете да откриете на адрес .

Адрес и контакти

София, ул. Сердика 18
02/981 70 90
Зареждане на оферти...
Уеб дизайн, мобилни приложения от Онлайн Комерс ЕООД.