Хайде в Ксанти на карнавал! Еднодневна екскурзия с туристическа обиколка на Кавала с екскурзовод, карнавала и транспорт само за 35 лв. на човек от Дениз Травел!

Топ цена: 35 лв
Разграбена
Плати сега: 3,50 лв.
Доплати на място: 31,50 лв.
офертата ще изтече след
? продадени ваучера
(Офертата е с лимит 30 броя)
оферта Хайде в Ксанти на карнавал! Еднодневна екскурзия с туристическа обиколка на Кавала с екскурзовод, карнавала и транспорт само за 35 лв. на човек от Дениз Травел!
оферта Хайде в Ксанти на карнавал! Еднодневна екскурзия с туристическа обиколка на Кавала с екскурзовод, карнавала и транспорт само за 35 лв. на човек от Дениз Травел!

Условия на офертата

- Екскурзията ще се проведе на 26.02.2017г. 
- Необходимо е до 2 дни след закупуване на ваучера да подпишете договор в офиса на агенцията на адрес София, ул. Петър Парчевич 21 или по имейл: deniz_travel@abv.bg.
​- Екскурзията ще се проведе при минимум 25 записани туристи. Дата на уведомление за реализирането на екскурзията: до 4 дни преди отпътуване. При нереализиране на ексурзията, всички заплатени суми ще бъдат възстановени.

Платете сега само 3.50 лв., а останалата сума се заплаща на място в туристическа агенция Дениз Травел, след предоставяне на разпечатан ваучер от Grupo.bg!

 

Ваучерът важи за един човек и включва:

  • Транспорт с комфортен автобус/ микробус
  • Туристическа обиколка на Кавала с екскурзовод на български,
  • Посещение на карнавалните тържества в Ксанти
  • Медицинска застраховка


Цената не включва:

  • Лични разходи;

1 ден Отпътуване от София в 05:30 от пл. Александър Невски  по маршрут – София – Благоевград – Банско – Гоце Делчев – Кавала. Туристическа програма: църквата “Св. Панагия”, пристанището, паметника и къщата на Мохамед Али и др. Отпътуване за град Ксанти, разположен на 40км. от Кавала. В близост до Ксанти се намира и делтата на река Места.

Участие в КАРНАВАЛНИТЕ ТЪРЖЕСТВА.

Отпътуване за България. Пристигане в София късно вечерта.

 


Имаш въпрос? Задай го.

Предоставено от Дениз Травел

Дениз Травел притежава Удостоверение за регистрация за туроператор и туристически агент № 05626/ 17.04.2006, Номер на задължителната застраховка по чл.42 от Закона за Туризма 3405121200R00810, при застраховател ЗАД „Булстрад Виена Иншурънс Груп“. ​

Повече информация за Дениз Травел можете да откриете на адрес .

Адрес и контакти

София, ул. Петър Парчевич 21
865 12 77; 0897 44 71 94
Зареждане на оферти...
Уеб дизайн, мобилни приложения от Онлайн Комерс ЕООД.