Катерини, Паралия, Метеора и Солун /транспорт, 2 нощувки, закуски/ + тръгване от СОФИЯ и ПЛОВДИВ само за 155 лв. от Туроператор "Амадеус7"!

Топ цена: 155 лв
Разграбена
Плати сега: 15,50 лв.
Доплати на място: 139,50 лв.
офертата ще изтече след
? продадени ваучера
(Офертата е с лимит 50 броя)
оферта Катерини, Паралия, Метеора и Солун /транспорт, 2 нощувки, закуски/ + тръгване от СОФИЯ и ПЛОВДИВ само за 155 лв. от Туроператор "Амадеус7"!
оферта Катерини, Паралия, Метеора и Солун /транспорт, 2 нощувки, закуски/ + тръгване от СОФИЯ и ПЛОВДИВ само за 155 лв. от Туроператор "Амадеус7"!

Условия на офертата

- Ваучерът е валиден за тръгване 03.04.2015г. - 05.04.2015г.

Екскурзията е с тръгване от София и Пловдив

-Преди заминаване е необходимо да сключите договор в офиса на агенцията или по e-mail: info@amadeus7.com

Ваучерът важи за един човек и включва:

  • Две нощувки със закуски 
  • Туристическа програма в Солун с местен екскурзвод на български
  • Медицинска застраховка
  • транспорт с автобус
  • ескурзоводско обслужване

 

Цената НЕ включва:

  •  Входна такса за Метеора – около 2€
  • Целодневна екскурзия до Метеора – 20 €
  • Традиционна гръцка вечер 20 €

Гърците са надарени с неземни красоти! Още от древногръцките митове и легенди, боговете са прекланяли глава пред тези природни шедьоври! Окъпани от смарагдовото море безкрайни брегове и слънце галещо неземни красоти! Подарете си уикенд, който ще Ви накара да затаите дъх многократно, да преклоните глава, да се удивлявате и да си оближете пръстите от вкуса на гръцката кухня!

Вземете ваучер Катерини, Паралия, Метеора и Солун /транспорт, 2 нощувки, закуски/ + тръгване от СОФИЯ и ПЛОВДИВ само за 155 лв. от Туроператор "Амадеус7"!

Платете сега само 15.50 лв., а останалата сума се заплаща на място, след предоставяне на разпечатан ваучер от Grupo.bg!


​ПРОГРАМА: 1 ден: Отпътуване в 06:00 ч. От Пловдив, от София в 08:00ч.  през КПП - Кулата за Гърция. Пристигане в курорта Катерини-Паралия разположен на брега на Егейско море. Настаняване в хотел. Свободно време за разходка из курорт Паралия или плаж.  Вечерта организиране на гръцка вечер с включена вечеря и типична традиционна гръцка музика и много танци. Свободно време. Нощувка.

2 ден: Закуска. Еднодневна екскурзия до Скалните Манастири - „Метеора” характеризирани от ЮНЕСКО като един уникален феномен на световното културно наследство. Преминаване покрай Олимп – планината на Боговете, параклиса и аязмото На Света Параскева - Мъченица и извора на Афродита. Навръщане кратка почивка в китното градче Каламбака. Завръщане в хотела. Нощувка.

3 ден: Закуска. Отпътуване за Солун. Туристическа програма в Солун - втория по големина град в Гърция, създаден в 316 пр. Хр. от Касандър, цар на Македония. Бялата кула – символа на града, която служела като отбранителна крепост, позорен затвор и място за екзекуции. Църквата „Св. Св. Кирил и Методий”. Арката и ротондата на Галерий, крепостните стени и църквата „Св. Димитър”. Свободно време за разходка по крайбрежния булевард.  Отпътуване за България.

 

Доверете се на туроператор "Амадеус7" и изживейте мечтата си!


Имаш въпрос? Задай го.

Предоставено от Туроператор "Амадеус 7"

„Амадеус7” е туроператор с регистрация № PK-01-6699 и сключена застраховка със застрахователна полица № 0069206 от 09.03.2015., съгласно чл.42 от Закона за туризма със застрахователна компания ЗК "Булстрад" АД.

Повече информация за Туроператор "Амадеус 7" можете да откриете на адрес .

Адрес и контакти

Пловдив, ул. Христо Г. Данов № 41
032/650365
Зареждане на оферти...
Уеб дизайн, мобилни приложения от Онлайн Комерс ЕООД.