Магнитен масажор за гръб на д-р Ливайн само за 12.80 лв. вместо 59 лв. със 78% отстъпка от www.albo-bg.info!

цена: 1280 лв
Разграбена
Плати сега: 2,20 лв.
Доплати на място: 10,60 лв.
Пазарна стойност: 59,00 лв.
Спестяваш с нас: 46,20 лв.
офертата ще изтече след
? продадени ваучера
(Офертата е без лимит)
оферта Магнитен масажор за гръб на д-р Ливайн само за 12.80 лв. вместо 59 лв. със 78% отстъпка от www.albo-bg.info!
оферта Магнитен масажор за гръб на д-р Ливайн само за 12.80 лв. вместо 59 лв. със 78% отстъпка от www.albo-bg.info!
оферта Магнитен масажор за гръб на д-р Ливайн само за 12.80 лв. вместо 59 лв. със 78% отстъпка от www.albo-bg.info!

Условия на офертата

- Ваучерите са валидни до 25.02.2015г.

- Продуктите се доставят с куриер на Еконт Експрес като се изпраща заявка на имейл: albods@abv.bg с прикачен ваучер и следните данни: сайт: Grupo.bg, име и фамилия, GSM, адрес (при изпращане до адрес) или до офис на Еконт (име на офиса, а не улица и №, защото системата автоматично ще Ви таксува по-висока такса до адрес- виж имената на офисите: www.econt.com/offices). Изпращане на пратките по реда на заявките до 2-3 дни. 

- Куриерската такса е с намаление -20%! За пратки до 1 кг. при получаване от офиса на Еконт такса 3,36 лв.(+2% за наложен платеж и +0,40 лв. за всеки следващ кг.), до адрес 5,30 лв. (+2% за наложения платеж и +до 5% при увеличение цената на бензина) и получаване на следващия ден, а до селища без офис на Еконт до адрес 6,60 лв. (+2% и +до 5%) и получаване до три работни дни. Виж куриерските такси: http://www.econt.com/tariff-parcel/

- Kлиента може да се откаже в срок от 14 работни дни от покупката, но задължително трябва да изпрати писмено искане за отказ до търговеца, транспортните разходи за връщането са за сметка на клиента.

- Куриерската такса е за сметка на клиента.

​- Един клиент може да закупи неограничен брой ваучери. 

Предлага се от електронен магазин: www.albo-bg.info

Ваучерът включва:

- 1 бр. магнитен масажиращ колан за гръб на д-р Ливайн 

Гаранция 1 г.; Произход: Китай

С нарастването на възрастта вce по-често се появяват разни болежки, за които дори не сме подозирали. Болки в кръста, гърба, краката, коленете…Много често не им обръщаме внимание, докато те отново не напомнят за себе си! Удачен начин за тяхното облекчаване са различни компреси и масажи, но за съжаление за тези манипулации трябва домашна обстановка. Сега може да опитате нещо ново и различно - на работа, в офиса, докато пътувате и практически навсякъде!


Вземете ваучер за Магнитен масажор на гръб на д-р Ливайн само за 12.80 лв. вместо 59 лв. с 82 % отстъпка от www.albo-bg.info!

Платете сега 2.20 лв. и доплатете 10.60 лв. като изпратите Вашия ваучер от Grupo.bg!

Ваучерът включва:

- 1 бр. магнитен масажиращ колан за гръб на д-р Ливайн 

Гаранция 1 г.; Произход: Китай

Магнитният масажиращ колан за гръб е предназначен:

-  да поддържа гръбначния стълб и стойката в правилната позиция

- изготвен от еластична дишаща антиалергична материя, която не запарва кожата, съдържа 12 мощни 800 гауса магнити, стратегически позиционирани към гръбнака и лумбалната област

- носи се дискретно под дрехите и е добра здравословна инвестиция за цял живот

Магнитният масажор за гръб е подходящ за хора, които: - прекарват дълго време в седнало положение, стоят прави или работата им е свързана с много движение; - работят зад поточна линия, имат наднормено тегло или са професионални шофьори.

Предлага се в два регулируеми размери: S/M и L/XL.

Възстановете физическата си активност, изправете гърба си и се освободете се от болката с магнитния масажор за гръб на д-р Джак Ливайн - САЩ, директор в престижна болница в Ню Йорк и световно уважавана личност в областта на медицината.

Фирма "Албо"- София е производител на стелки и връзки за обувки и като дистрибутор на няколко известни фирми, в т.ч. фирма "Green Master"- София,  предлагаща  над 450 стоки в различни области, фирма "Forever"- САЩ за хранителни добавки, в т.ч. "Алое Вера" и др. Фирмата предлага над 50 стоки за здраве, дом, офис и семейство на конкурентно ниски цени на дребно и едро.

В онлайн магазин www.albo-bg.info ще откриете иновативни продукти за улесняване на ежедневието - електроника и изобретения за здраве и красота, както и актуални продукти като системи за избелване на зъби, енергоспестител за ток, наколенки и колан за гръб на д-р Ливайн - САЩ, детоксикатори, озонатори, масажори и още много примамливи продукти за подарък или за лична употреба.

Опитайте нещо ново и различно, нещо, което помага на милиони по цял свят! Изберете иновативните и полезни продукти на www.albo-bg.info!


Имаш въпрос? Задай го.

Предоставено от www.albo-bg.info

В онлайн магазина www.albo-bg.info ще откриете десетки нови вносни продукти на ниски цени за дома, офиса и вашето здраве  като: енергоспестител за намаляване сметките за ток до 30%, аксесоари за шофьори, парочистачки Х5 и Х6, органайзери за чанти, бижута, обувки, документи и др., наколенки и колан за гръб на д-р Ливайн, масажори, леленки и пръстени за отслабване, уреди за сребърна вода, мини перални перяши безплатно, уред за стареене на алкохолни напитки за 3 ч. с 10 г., аларма против кражби, уреди прогонващи хлебарки и още десетки интересни продукти за подарък или за лична употреба.

Изберете иновативните и полезни продукти на www.albo-bg.info!

Повече информация за www.albo-bg.info можете да откриете на адрес .

Адрес и контакти

София,
.
albods@abv.bg
Зареждане на оферти...
Уеб дизайн, мобилни приложения от Онлайн Комерс ЕООД.