Майски празници в Кавала, Неа Перамос, Банско, Ковачевица, Лещен, Добърско само за 99 лв. на човек от ТА "Евридика Холидейз!

Топ цена: 99 лв
Разграбена
Плати сега: 9,90 лв.
Доплати на място: 89,10 лв.
офертата ще изтече след
? продадени ваучера
(Офертата е с лимит 30 броя)
оферта Майски празници в Кавала, Неа Перамос, Банско, Ковачевица, Лещен, Добърско само за 99 лв. на човек от ТА "Евридика Холидейз!
оферта Майски празници в Кавала, Неа Перамос, Банско, Ковачевица, Лещен, Добърско само за 99 лв. на човек от ТА "Евридика Холидейз!

Условия на офертата

- Еднодневната екскурзия ще се проведе от 01.05.2015г. - 03.05.2015г.
- Задължително е след закупуване на ваучера е да звъннете за информация за свободни места на 0887 689 967 и след това да подпишете договор в офиса на агенцията на адрес София,  ул. Княз Борис I №97  или по имейл: office.evridikaholidays@gmail.com
- Агенцията си запазва правото на промени в последователността изпълнение на програмата 
- Цената е за минимален брой туристи – 35, ако не се съберат ,  екскурзията ще се проведе и при минимален брой туристи – 17, като цената ще бъде завишена с 20 лева. 

 

Ваучерът важи за един човек и включва:

 • транспорт с автобус, лицензиран за международни пътувания; 
 • 2 нощувки със закуски и вечеря  в хотел Тофана ***настаняване в двойна стая
 • Посещение и туристическа програма в Кавала;
 • Посещение на Неа Ираклица и Неа Перамос;
 • медицинска застраховкасключена с „Уника Живот“АД“ 
 • Водач от агенцията; 

Цената НЕ включва:

 • Входни такси на посещаваните обекти
 • Разходи от личен характер

Кажете край на монотонното ежедневие и се потопете в цветовете на настроението!

ПРОГРАМА: 1 ден – Отпътуване в 6.30ч. от Руски паметник – София. Преминаване на граничен пункт Кулата. Пристигане в Кавала. Пешеходна разходка в централната част на града - пристанището, къщата на Мохамед Али паша /смятан за основател на съвременен Египет/, Имарета, църквата "Св. Николай Чудотворец", църквата „Св. Богородица”, Паметника на Мохамед Али, Акведуктът Камарес . Екскурзоводската програма продължава около час и половина. Отпътуване за Неа Перамос къде се намират едни от най-хубавите плажове в Северна Гърция. Свободно време за плаж. Късно следобед отпътуване за Банско. Настаняване в хотел „ Тофана”***. Вечеря. Нощувка.

2 ден – Закуска. Свободно време или по желание еднодневна екскурзия до Ковачевица, Лещен и Добърско. с. Ковачевица е запазило автентичния си вид от 18-19 век. Къщите са почти изцяло изградени от камък, включително и покривите, като само при най-високите последният етаж е от дърво. Отпътуване за с. Лещен- известно с уникалната си природа, кътчета за отдих и екологично чистия си начин на живот. В селото се намира известната Глинена къща, както и ресторант, в който се предлагат храни, произведени от самите жители. Свободно време за обяд и разходка. Посещение на музея Никополис ад Нестум - стар римски град, построен по времето на император Марк Улпий Траян в чест на победата му над даките. Отпътуване за с Добърско. Посещение на Църквата „Св. св. Теодор Тирон и Теодор Стратилат“ , която е построена през 1614 година от будни и заможни добърчани. Поразителните стенописи и автентична архитектура на храма го причисляват към най-ценните образци на българското изкуство.

3  ден – закуска. Свободно време. Разглеждане на Банско. Отпътуване за София.

Почувствайте духа на истинските приключения!


Имаш въпрос? Задай го.

Предоставено от Evridika Holidays

Евридика Холидейс  ООД е лицензиран туроператор от 2009 година, разполагащ със собствен транспорт и хотел в гр. Банско - ТОФАНА. Основната  дейност на фирмата е свързана с организиране на екскурзии в страната и чужбина, организиране на корпоративни партита и тим-билдинг мероприятия, на семинари, конференции, симпозиуми, както и на спортни лагери и спортни прояви.

Изключително държим на следните принципи при съставяне на туристически програми:

 • КОНЦЕПЦИЯ ЗА МАРШРУТ, който не изморява туристите.
 • БАЛАНСИРАНА ТУРИСТИЧЕСКА ПРОГРАМА, в която да има време за посещения на туристическите обекти, както и свободно време.
 • УДОБСТВО И КОМФОРТ ПО ВРЕМЕ НА ПЪТУВАНЕТО – ние пътуваме със собствени автобуси, като по този начин осигуряваме по-висока степен на сигурност и комфорт за нашите туристи. Стремим се да подсигурим добри хотели с по-добро разположение отново с цел клиентите ни да бъдат максимално удовлетворени.

Удостоверение № РК – 01-6374

Повече информация за Evridika Holidays можете да откриете на адрес .

Адрес и контакти

София, ул. Българска легия 2б
0876 631 327
evridikaholidays@gmail.com
Зареждане на оферти...
Уеб дизайн, мобилни приложения от Онлайн Комерс ЕООД.