о.Санторини и Атина! 4 нощувки + закуски + транспорт + фериботни такси и билети с цени започващи от 419 лв. от ТА "Евридика Холидейз!

Топ цена: 440 лв
Разграбена
Плати сега: 44,00 лв.
Доплати на място: 396,00 лв.
офертата ще изтече след
? продадени ваучера
(Офертата е с лимит 70 броя)
оферта о.Санторини и Атина! 4 нощувки + закуски + транспорт + фериботни такси и билети с цени започващи от 419 лв. от ТА "Евридика Холидейз!
оферта о.Санторини и Атина! 4 нощувки + закуски + транспорт + фериботни такси и билети с цени започващи от 419 лв. от ТА "Евридика Холидейз!
оферта о.Санторини и Атина! 4 нощувки + закуски + транспорт + фериботни такси и билети с цени започващи от 419 лв. от ТА "Евридика Холидейз!

Условия на офертата

- Екскурзията ще се проведе на: 02.09.2014 г., 20.09.2014 г.,14.10.2014 г.

- Задължително е след закупуване на ваучера е да звъннете за информация за свободни места на 0887 689 967 и след това да подпишете договор в офиса на агенцията на адрес София,  ул.”Пиротска”№45 - офис 3 или по имейл: office.evridikaholidays@gmail.com

- Агенцията си запазва правото на промени в последователността изпълнение на програмата 

Санторини е невероятно място, известен с белите къщи и църкви със сини куполи, най-прекрасното море и лозята си и е топ дестинация на туристи от цял свят. Стане ли въпрос за екзотика и почивка в Гърция, почти всички снимки, реклами и пощенски картички са именно от там!
 

02.09.2014г. - о.Санторини и Атина! 4 нощувки + закуски + транспорт + фериботни такси и билети само за 440 лв. от ТА "Евридика Холидейз!

20.09.2014г. - о.Санторини и Атина! 4 нощувки + закуски + транспорт + фериботни такси и билети само за 425 лв. от ТА "Евридика Холидейз!

14.10.2014г. - о.Санторини и Атина! 4 нощувки + закуски + транспорт + фериботни такси и билети само за 419 лв. от ТА "Евридика Холидейз!


Ваучерът важи за един човек и включва:Транспорт с лицензиран автобус 

 • Фериботни такси 
 • 3 нощувки в двойна стандартна стая, със закуски в хотел 3* на о.Санторини 
 • 1 нощувки в двойна стандартна стая, със закуски в хотел 3* в Атина 
 • Фериботни билетиПакетната цена не включва:

 • Екскурзия - обиколка на остров Санторини - 15 EUR при минимален брой 20 души
 • Екскурзия до вулкана на остров Неа Камени - 26 EUR при минимален брой 20 души
 • Доплащане за три вечери в Санторини - 27 евро при минимален брой 20 души;
 • Медицинска застраховка "Помощ при пътуване в чужбина" – 6,90 лв. / за лица над 65 г. – 13.80 лв.; за лица над 75 г. – 20.70 лв./
 • Входни такси за посещаваните обекти


Програма:

1 ДЕН  - Отпътуване от София площад "Руски Паметник" в 06.30 ч.; (Тръгване от Централна Гара/автогара в 6:45ч. - по предварителна заявка от клиента) по маршрут София - Атина. Вечерта пристигане в Атина. Нощувка в Hotel ***. 
2 ДЕН  -Закуска в пакет. Отпътуване от Пирея за Санторини с ферибот. Настаняване в хотела. Свободно време. По желание вечеря. Нощувка в Hotel ***. 
3 ДЕН  Закуска. Свободно време за плаж или по желание обиколка на острова (срещу допълнително заплащане). Посещение на Червеният плаж – един от най-живописните плажове на острова. Той получава огнения си цвят благодарение на богатите на желязо седиментни скали, извисяващи се високо над плажната ивица, както и заради червения пясък. Следва селището Пиргос - друго забележително селце, разположено във вътрешността на острова. То впечатлява със своите амфитеатрално разположени разкошни стари къщи по склона на планината Пророк Илия, останките от венециански замък, няколко византийски църкви и живописни тесни улички. Отпътуване за градчето Ойя, разположен на най-високата точка на острова. Тук ще може да се полюбувате на къщичките с бели варосани стени, потопени във вулканичната скала и техните сини куполи, издигащи се над истинската красота на зашеметяващия червено-кафяв залив Амоди. От градчето се открива великолепна панорамна гледка към вулкана – о-в Тиразия и останалата част от Санторини. Привечер мястото придобива приказна сила поради вълшебната красота на своите вълшебни, пурпурни залези, които се считат за едни от най-красивите в света. Връщане в хотела. По желание вечеря. Нощувка.
4 ДЕН  -Закуска. Свободно време за плаж или по желание екскурзия (срещу допълнително заплащане) до вулкана на остров Неа Камени с посещение на остров Палеа Камени, където имате възможност да се изкъпете в горещите минералните бани, и остров Тирасия, кръстен на дъщерята на крал Тира, след като той й го подарил и й построил замък край градчето Корфос. Връщане в хотела. По желание вечеря. Нощувка.
5 ДЕН  - Закуска. Свободно време. Отпътуване за Пирея в 23.30ч. с ферибот. Нощно пътуване на ферибота - настаняването е на дек (пътуващите нямат запазени места и сядат в салоните на кораба на дивани, фотьойли,столове и пр.). Предлагаме възможност за доплащане на каюта: четворна (23 евро на човек) или двойна (29 евро на човек).
6 ДЕН  - Свободно време в центъра на Атина с възможност за разглеждане на Арката на Адриан - триумфална aрка, построена през 131 г. пр. Хр. и наречена на римския император Адриан; Храмът на Зевс, който с размерите си е превъзхождал Партенона на Акропола; старият Олимпийски стадион, изграден през 1895 г. на същото място, където се е намирал античният стадион от 4 в. пр. Хр. и е използван за първите съвременни Олимпийски игри; Президентският дворец; Парламентът - някогашният дворец на първия гръцки крал Ото; площад “Синтагма”. Разглеждане на Акропола. Отпътуване за България. Пристигане в София на площад "Руски Паметник" късно вечерта.


Необходими документи:

• Задграничен паспорт или лична карта с 6-месечна валидност към датата на заминаване; 
• За деца до 18 г., пътуващи без родители или с 1 родител е необходима нотариално заверена декларация от родителите /оригинал и 2 копия/; 
• За деца до 18 г., при разминаване на фамилиите на детето и родителите е необходим акт за раждане /оригинал и 2 копия/. 


Незабравимо с "Евридика Холидейз"!


Имаш въпрос? Задай го.

Предоставено от Evridika Holidays

Евридика Холидейс  ООД е лицензиран туроператор от 2009 година, разполагащ със собствен транспорт и хотел в гр. Банско - ТОФАНА. Основната  дейност на фирмата е свързана с организиране на екскурзии в страната и чужбина, организиране на корпоративни партита и тим-билдинг мероприятия, на семинари, конференции, симпозиуми, както и на спортни лагери и спортни прояви.

Изключително държим на следните принципи при съставяне на туристически програми:

 • КОНЦЕПЦИЯ ЗА МАРШРУТ, който не изморява туристите.
 • БАЛАНСИРАНА ТУРИСТИЧЕСКА ПРОГРАМА, в която да има време за посещения на туристическите обекти, както и свободно време.
 • УДОБСТВО И КОМФОРТ ПО ВРЕМЕ НА ПЪТУВАНЕТО – ние пътуваме със собствени автобуси, като по този начин осигуряваме по-висока степен на сигурност и комфорт за нашите туристи. Стремим се да подсигурим добри хотели с по-добро разположение отново с цел клиентите ни да бъдат максимално удовлетворени.

Удостоверение № РК – 01-6374

Повече информация за Evridika Holidays можете да откриете на адрес .

Адрес и контакти

София, ул. Българска легия 2б
0876 631 327
evridikaholidays@gmail.com
Зареждане на оферти...
Уеб дизайн, мобилни приложения от Онлайн Комерс ЕООД.