Септемврийски празници в ИСТАНБУЛ и ОДРИН! 3 нощувки + закуски + транспорт + Посещение на българската църква и на Селимие джамия само за 185.99 лв. на човек от ТА Глобул Турс!

Топ цена: 18599 лв
Разграбена
Плати сега: 18,60 лв.
Доплати на място: 167,39 лв.
офертата ще изтече след
? продадени ваучера
(Офертата е без лимит)
оферта Септемврийски празници в ИСТАНБУЛ и ОДРИН! 3 нощувки + закуски + транспорт + Посещение на българската църква и на Селимие джамия  само за 185.99 лв. на човек от ТА Глобул Турс!
оферта Септемврийски празници в ИСТАНБУЛ и ОДРИН! 3 нощувки + закуски + транспорт + Посещение на българската църква и на Селимие джамия  само за 185.99 лв. на човек от ТА Глобул Турс!
оферта Септемврийски празници в ИСТАНБУЛ и ОДРИН! 3 нощувки + закуски + транспорт + Посещение на българската църква и на Селимие джамия  само за 185.99 лв. на човек от ТА Глобул Турс!

Условия на офертата

- Ваучерите са валидни за 18.09 - 22.09.15г.
- Преди да закупите ваучер е необходимо да проверите възможните свободни места за пътуването.
- След закупуване на ваучер е необходимо да се обадите на тел: 02/980 69 59, 02/981 13 83, 0878 515 301, потвърдите пътуването си и да посетите офиса на агенцията на адрес: гр. София, ул."Екзарх Йосиф" № 29 за сключване на договор за пътуване. Необходимо е подписване на договор за организирано туристическо пътуване най-късно до 3 дни преди датата на заминаването! При подписване на договор е необходимо да предоставите разпечатан Вашият ваучер на служителите в агенцията.
- СРОК ЗА УВЕДОМЛЕНИЕ при недостигнат минимален брой туристи: 3 дни преди датата на отпътуване
- МИНИМАЛЕН БРОЙ ТУРИСТИ: 40
- Туристическата агенция си запазва правото на промени в последователността на изпълнение на програмата по независещи от нея причини и не носи отговорност за туристи, недопуснати от съответните гранични власти.

Ваучерът важи за един човек и включва:

• Транспорт с лицензиран автобус
• 3 нощувки със закуски в хотел 2*/3*
• Водач от туристическата агенция
• Посещение на българската църква „Св. Св. Константин и Елена”
• Посещение на Селимие джамия  

 

Цената не включва:
• Медицинска застраховка с покритие 2000 евро за лица до 65 г. – 4 лв.; за лица от 65 г. до 70 г. – 6 лв.; за лица от 70 г. – до 75 г. – 8 лв.; за лица от 75 г. до 80 г. – 12 лв., лица над 80 г. не се застраховат.
• Панорамна обиколка на Истанбул с местен екскурзовод – 15 евро
• Входните такси на музеите : "Св. София" - 30 TL.; Топ Капъ сарай - ІІ - ри двор + съкровищница -
• 30 TL.; харема - 10 TL.
• разходка с корабче по Босфора - 17 eвро
• Панорамна обиколка на Истанбул с местен екскурзовод 15 евро
• Вечерна автобусна разходка с изкачване до кафето Пиер Лоти - 12 евро
• Посещение на Търговски център „Форум Истанбул” – 5 евро; Аквариум Sea Life – 41,00 TL
• Посещение на небостъргача Сапфир с билет за 4D симулацията на полет с хеликоптер  и
• панорамната площадка: 22 евро
• Разглеждане на султанския дворец „Долмабахче” с екскурзовод на български език – 22 евро (с
• включена входна такса и трансфер)
• куверт за местно атракционно заведение - Гар Мюзик Хол - 29 eвро
ВАЖНО:
• Входните такси за музеите задължително се заплащат в турски лири.
• Допълнителни мероприятия се заявяват и заплащат в офиса на агенцията преди отпътуването.
* ВАЖНО: Входните такси за музеите задължително са в турски лири!!

1 ден – 18.09.15: София – Одрин - Истанбул - Отпътуване от София от пл. “Александър Невски" в 20:30 ч.  Отпътуване от Пловдив от паркинга на OMW – хотел „Санкт Петербург” в 22:15 ч.
2 ден – 19.09.15: Истанбул - Пристигане в Истанбул сутринта. Настаняване в хотел  (ако е възможно веднага, ако няма свободни стаи в момента, настаняването е след 14:00 ч.). Кратка почивка. По желание срещу допълнително заплащане панорамна обиколка на града с автобус/микробус и екскурзовод на български език – Синята джамия, площад „Хиподрума” с трите обелиска – Колоната на Константин, Египетският обелиск, Змиевидната колона, фонтана на Вилхелм II., византийската базилика „Св. София” (само отвън). През един от мостовете на Златния рог и покрай двореца Долмабахче, намиращ се в новата европейска част на града, екскурзията продължава към Азия. Преминаване в азиатската част на града по въжения мост над "Босфора" - чудо на строителната техника, фото - пауза на Босфорския бряг. Обиколката е с продължителност около. 4 часа. Посещаваните обекти по време на обиколката нямат входни такси. Връщане в хотела. Свободно време.  След обяд /по желание/ - посещение на Аквариума Sea Life в търговския център Форум. Аквариумът е един от най-големите в света, с 80 метров тунел, предлагащ 270 градусова панорама. Свободно време. Връщане в хотела. По желание вечерна автобусна разходка* /срещу допълнително заплащане/: булевард Кенеди, Сарай бурну, пристанище Сиркеджи, кв. Фенер, свещения квартал Еюп, където се намира и една от най-посещаваните джамии “Еюп”, изкачване към кафене Пиер Лоти, от където се разкрива зашеметяваща панорама. Свободно време за кафе-пауза и снимки. Продължване към площад Таксим. Около половин час свободно време за разходка по пешеходния булевард Истиклял на площад Таксим.  Връщане в хотела. Нощувка.
3 ден – 20.09.15: Истанбул - Закуска. Разходка с кораб по Босфора /по желание/ с екскурзовод на български език - новият султански дворец "Долмабахче", "Чираан Палас" - бивша султанска резиденция, превърната в един от най-скъпите хотели в света, кварталът "Ортакьой" - любимо място на истанбулските младежи, отбранителните крепости "Румели Хисар" и "Анадолу Хисар", летният султански дворец "Бейлербеи", Кулата на девицата и др. След обяд по желание /срещу доплащане/посещение на небостъргача „Сапфир”- най-високата жилищна сграда в Европа. След завършването й в края на 2009 г.,сега тя се извисява на 64 етажа със 174 апартамента от 22 различни типа от 120 до 1100 кв.м. Освен жилищни имоти комплексът съдържа и търговски център от 34 хил. кв.м, голф игрище, фитнес център, СПА с плувен басейн и обществени зони. На последният етаж има панорамна площадка с ресторант и 4D кино. Ще имате възможност се качите до панорамната площадка откъдето се открива невероятна гледка към града и Босфора в 360 градуса. Уникалното приключение се допълва с възможност да се включите в SkyRIDE – 4D изумителна симулация за полет с хеликоптер над Истанбул. Връщане в хотела. В 21:00 ч. /по желание/ – вечеря в Гар мюзикхол - ресторант с турска шоу-програма. Програмата включва: ориенталски танци, традиционни турски фолклор и обичаи, шоу програма с изпълнение на песни на всички езици. Нощувка.
4 ден – 21.09.15 - Закуска. По желание срещу допълнително заплащане посещение на Принцови острови - една от най-популярните атракции за туристите, посещаващи Истанбул. Принцовите острови са група от 9 острова, разположени във водите на Мраморно море, на около 20 км от азиатското крайбрежие на Истанбул. 4 от тях (Къналъада, Бургазада, Хелбелиада и Бююкада) са населени и са включени в ежедневните туристически турове от континента, а останалите 5 са миниатюрни по площ и без човешко присъствие. Името си Принцовите острови получават през византийския период (IV – XV в.), когато се  използвали като територия за заточение на непокорните принцове и кралски особи - включително византийския император Константин IV, ослепен от майка си Ирина. За да не бъдат нарушени екологичночистата природа и блаженото спокойствие на всеки един островите, моторните превозни средства са забранени. Придвижването става пеша, с велосипеди или с файтони. Връщане в хотела. След обяд по желание срещу допълнително заплащане посещение на Миниатюрк - открит музей на турската архитектура, бит и култура. Паркът е разположен на североизточния бряг на Златния рог в Истанбул, току до самото му начало. Както и при други подобни открити музеи в света, паркът се състои от точни триизмерни модели, изработени в мащаб 1:25. Засега са изградени 105 модела на най-известните монументални творби, отразяващи културното наследство на Турция. 45 от моделите са от Истанбул, 45 от Анадола и 15 са от османски територии, които днес са извън Турция. Общата застроена площ на парка е около 60 000 квадратни метра (60 декара) и се счита, че е най-големия такъв музей в света. Връщане в хотела. По желание пътуване с метрото Мармарай под пролива „Босфора” – първият подводен тунел, свързващ два континента. Пътувайки с влак в Мармарай ще се окажете между Европа и Азия и между Мраморно и Черно море, Ще бъдете на дълбочина 55 метра под повърхността на водата. Нощувка.
5 ден – 22.09.15 - Закуска. Отпътуване за България. Разглеждане на град ОДРИН. Посещение на българската църква “Св. Константин и Елена”, борсата за перилни препарати, Селимие джамия и свободно време за обяд. Пристигане в София вечерта.


Имаш въпрос? Задай го.

Предоставено от ТА Глобул Турс

Удостоверение за регистрация 05454/05.05.2005 

Може да ни посетите и във Facebook.

Адрес и контакти

София, ул. Екзарх Йосиф №29 - безистена
02/980 69 59
Понеделник до Петък от 10:30 до 17:30
Зареждане на оферти...
Уеб дизайн, мобилни приложения от Онлайн Комерс ЕООД.