Фън Шуй Двойка Патици Мандаринки от Розов кварц върху Нефритено Листо от Лотос само за 23,40 лв. вместо 39 лв. с 40 % отстъпка от онлайн магазин www.funshui.bg !

цена: 2340 лв
Разграбена
Пазарна стойност: 39,00 лв.
Спестяваш с нас: 15,60 лв.
офертата ще изтече след
? продадени ваучера
(Офертата е с лимит 12 броя)
оферта Фън Шуй Двойка Патици Мандаринки от Розов кварц върху Нефритено Листо от Лотос само за 23,40 лв. вместо 39 лв. с 40 % отстъпка от онлайн магазин www.funshui.bg !
оферта Фън Шуй Двойка Патици Мандаринки от Розов кварц върху Нефритено Листо от Лотос само за 23,40 лв. вместо 39 лв. с 40 % отстъпка от онлайн магазин www.funshui.bg !
оферта Фън Шуй Двойка Патици Мандаринки от Розов кварц върху Нефритено Листо от Лотос само за 23,40 лв. вместо 39 лв. с 40 % отстъпка от онлайн магазин www.funshui.bg !

Условия на офертата

- Ваучерите са валидни до 15.12.2013г.

- Няма ограничение в броя закупени ваучери от едно лице

- Предварителната резервация е задължителна на телефон: 0882 891 529

- Продуктът може да получите на място на адрес: София, ж.к Младост 4, бл. 601, вх. 4, Магазин 2 /Срещу Бизнес Парк София/

- Доставка се извършва в цялата страна за сметка на клиента - 4,90 лв.

Ваучерът включва:

  • 1 бр. Фън Шуй Двойка Патици Мандаринки от Розов кварц върху Нефритено Листо от Лотос

Символи, знаци и схеми - толкова са много и въздействието на всеки е толкова уникално, колкото разнообразието на човешки потребности и цели. Амулетите и талисмани правят чудеса. Само в ръцете на човек, те имат силно положително въздействие върху психическото и физическото състояние на своя собственик! Помагат за решаване на проблемите в ежедневния живот - за подобряване на здравето, енергийната сигурност, премахването на злото, запазване на хармонията в семейството, успех в бизнеса и любовта. Точно такива са символите, амулетите и енергийните коректори на Фън Шуй! Те имат за цел привличане на положителната енергия и защита от неблагоприятните въздействия и нещастия.

Вземете ваучер за Фън Шуй Двойка Патици Мандаринки от Розов кварц върху Нефритено Листо от Лотос само за 23,40 лв. вместо 39 лв. с 40 % отстъпка от онлайн магазин www.FunShui.bg !

Ваучерът включва:

  • 1 бр. Фън Шуй Двойка Патици Мандаринки от Розов кварц върху Нефритено Листо от Лотос


Двойката Мандаринови патици са едни от най-силните символи на романтичната любов и съпружеската вярност. Те активират енергията на отношенията между партньорите и носят в семейството благополучие. Патиците мандаринки избират партньор само веднъж: живеят, летят, ловуват, отглеждат потомство и умират заедно. В Китай техните символи са традиционен годежен или сватбен подарък. Счита се още, че двойката патици помагат на младите жени в търсенето и избора на подходящ партньор. Добре е патиците да са поставени заедно, в двойка, защото по отделно те олицетворяват самота и тъга. Може да ги поставите в спалнята или в дневната. Розовият кварц, от който са изработени патиците мандаринки, се счита за един от най-мощните символи за любов и хармония във Фън Шуй. Този нежен талисман ще привлече към Вас любовта и романтичните чувства. Мандариновите патици лежат върху Листо от Лотос изработено от Нефрит. Китайците считат нефрита за прародител на всички камъни и го наричат “Камък на Боговете”. Ако търсите щастие, духовен мир и телесно здраве – това е Вашият талисман! Нефрит е камъкът на Небето и Императорите, символ на космическата енергия и съвършенството, на силата и властта. Нефритът е считан и за камък на верността, моралната чистота и вътрешната хармония.

Характеристики:

Размер: височина 3,5 см., дължина 5 см.
Материал: розов кварц; нефрит

Фън Шуй е древно китайско изкуство за хармонизиране на енергията чи, това е система на естетиката, която се смята, че използва законите на Небето и Земята за подобряване на личния живот с положителна чи енергия. С Фън Шуй могат да се избират благоприятни места за живеене или се правят промени, които да подобрят дадено място и с това живота на хората. С помощта на Фън Шуй може да се избира място за строеж на жилища и на цели селища, може да се планира интериора и екстериора на сградите, може да се определя предназначението на стаите, могат да се решават проблеми на градоу и инфраструктурата.

www.FunShui.bg е онлайн магазин, вдъхновен от източната философия на Фън Шуй, която дава насоки за живот и работа в мир и хармония! Онлайн магазин www.FunShui.bg предлага най-популярните Фън Шуй сувенири на най-изгодните цени.

Внесете хармония, щастие и здраве във Вашия живот със символите на Фън Шуй от www.FunShui.bg !


Имаш въпрос? Задай го.

Предоставено от www.funshui.bg

www.funshui.bg е онлайн магазин, вдъхновен от източната философия на Фън Шуй, която дава насоки за живот и работа в мир и хармония! Онлайн магазин www.funshui.bg предлага най-популярните Фън Шуй сувенири на най-изгодните цени.

Повече информация за www.funshui.bg можете да откриете на адрес .

Адрес и контакти

София,
0876 724 003
funshui@abv.bg
Зареждане на оферти...
Уеб дизайн, мобилни приложения от Онлайн Комерс ЕООД.