Солун, Мелник, Рупите и Роженски манастир! Двудневна екскурзия само за 85 лв. на човек от от Дениз Травел!

Топ цена: 85 лв
Разграбена
Плати сега: 8,50 лв.
Доплати на място: 76,50 лв.
офертата ще изтече след
? продадени ваучера
(Офертата е с лимит 30 броя)
оферта Солун, Мелник, Рупите и Роженски манастир! Двудневна екскурзия само за 85 лв.  на човек от от Дениз Травел!
оферта Солун, Мелник, Рупите и Роженски манастир! Двудневна екскурзия само за 85 лв.  на човек от от Дениз Травел!
оферта Солун, Мелник, Рупите и Роженски манастир! Двудневна екскурзия само за 85 лв.  на човек от от Дениз Травел!
оферта Солун, Мелник, Рупите и Роженски манастир! Двудневна екскурзия само за 85 лв.  на човек от от Дениз Травел!

Условия на офертата

- Екскурзията ще се проведе на 04.04.15
- Необходимо е до 2 дни след закупуване на ваучера да подпишете договор в офиса на агенцията на адрес София, ул. Петър Парчевич 21 или по имейл: deniz_travel@abv.bg.
​- Екскурзията ще се проведе при минимум 40 записани туристи. Дата на уведомление за реализирането на екскурзията: до 7 дни преди отпътуване. При нереализиране на ексурзията, всички заплатени суми ще бъдат възстановени.

Ваучерът важи за един човек и включва:

  • транспорт с туристически автобус
  • 1 нощувка със закуска в хотел категория 3 *** в Мелник
  • водач от фирмата организатор

Цената НЕ включва:

  • мед.застраховка - 2 лв. (за лица над 65 год. доплащане 5 лв.)
  • възможност за организиране на празнична вечеря
  • лични разходи

Вземете ваучер за Солун, Мелник, Рупите и Роженски манастир! Двудневна екскурзия само за 85 лв.  на човек от от Дениз Травел!

Платете сега само 8.50 лв., а останалата сума се заплаща на място в туристическа агенция Дениз Травел, след предоставяне на разпечатан ваучер от Grupo.bg!

 

Отпътуване от София в 06.00 ч. посока ГКПП Кулата. Пристигане в Солун – туристическа обиколка на града туристическата програма: панорамна обиколка на града – Бялата кула, в миналото носела имената Кулата на кръвта и Червената кула, в нея се помещават интересни музейни експонати от Византийската епоха. Обиколката продължава с паметника на Александър Македонски, Арката на Галер. Последната спирка е известната църква “Св. Димитър”- построена върху римският затвор, в който е пострадал Светецът и където е бил гробът му. Днес мощите му се съхраняват в църквата, а подземията са отворени за посетители – реставрирани и учудващо добре запазени. Свободно време в центъра на града. Отпътуване за България. Пристигане в Мелник, настаняване в хотел категория 3***. По желание вечеря с музика и много танци за отбелязване на Празника на жените. Нощувка.
2- ри ден  – Закуска. Кратка разходка в града с посещение на множеството винарски изби в Мелник, Кордопуловата къща и др. Свободно време. Отпътуване за Роженски манастир – църквата Св. Св. Кирил и Методи с гроба на Яне Сандански. Отпътуване за местността „Рупите”, където се намира храмовия комплекс на пророчицата Ванга, църквата Св. Петка с лечебните извори. Отпътуване за София. Пристигане в София вечерта.

Подарете си един различен празник с Дениз Травел!


Имаш въпрос? Задай го.

Предоставено от Дениз Травел

Дениз Травел притежава Удостоверение за регистрация за туроператор и туристически агент № 05626/ 17.04.2006, Номер на задължителната застраховка по чл.42 от Закона за Туризма 3405121200R00810, при застраховател ЗАД „Булстрад Виена Иншурънс Груп“. ​

Повече информация за Дениз Травел можете да откриете на адрес .

Адрес и контакти

София, ул. Петър Парчевич 21
865 12 77; 0897 44 71 94
Зареждане на оферти...
Уеб дизайн, мобилни приложения от Онлайн Комерс ЕООД.