Тандемен скок с ПАРАШУТ от самолет + видео заснемане само за 350 лв. от AVA FLYING CENTER! Екстремно, различно, страхотно!

Топ цена: 350 лв
Разграбена
Плати сега: 35,00 лв.
Доплати на място: 315,00 лв.
офертата ще изтече след
? продадени ваучера
(Офертата е без лимит)
оферта Тандемен скок с ПАРАШУТ от самолет + видео заснемане само за 350 лв. от AVA FLYING CENTER! Екстремно, различно, страхотно!
оферта Тандемен скок с ПАРАШУТ от самолет + видео заснемане само за 350 лв. от AVA FLYING CENTER! Екстремно, различно, страхотно!

Условия на офертата

- Валидност на ваучера до 20.08.2017г.
- Остатъкът от сумата се доплаща на място, преди скока.
- Скоковете се провеждат в близост до гр. Монтана.
- Провеждането на скоковете зависи от метеорологичните условия.
- При невъзможност за летене на избрания ден, той се премества за друга дата
- Ваучерът важи за 1 човек.

Платете сега сумата от 35 лв., а остатъкът доплатете на място!
 

Ваучерът важи за един човек и включва:

  • Тандемен скок с парашут от самолет
  • Заснемане на скока /тип Handy Cam - от ръката на инструктора/
  • Професионален инструктор
  • Застраховка 
  • Свободно падане – 40 - 50 секунди (мин. височина на скока 3000 м.) 
  • Meста на провеждане: в близост до гр. Монтана
  • Важно! До базата се стига с личен транспорт

Информация: Скоковете се извършват в тандем с опитен инструктор, като се предоставя тествана и сертифицирана екипировка; Необходимо е да сте с удобно облекло и спортни обувки с връзки или велкро, които нямат отворени куки по тях.; Възраст – 18 навършени години (за по-малки лица се изисква предварително попълване на декларация от настойник и навършени 11 години); Максимално тегло на пасажера – 110 кг. Преживяването е зависимо от метеорологичните условия. При невъзможност за летене на избрания ден, той се премества за друга дата.

Как протича скока: Вашият тандеминструктор ще Ви обясни всичко, което трябва да знаете в 15 минутен брифинг, след което Вие ще облечете подходящо за скока облекло (гащеризон) и специалната тандемна збруя. Ще Ви бъдат дадени  специални очила за защита на Вашите очи . Бъдете спокойни, инструкторите са опитни и добре обучени и използват сертифицирана екипировка. След това Вие и вашият тандем инструктор ще се качите на самолета, който ще се изкачи на необходимата за скока височина ( полета трае около 15-20 мин. ). По време на изкачването тандемпилота ще закачи вашата збруя за своята и след като достигнете необходимата височина, двамата ще напуснете самолета. Ние скачаме от 3200 метра над земната повърхност. Ще се наслаждавате на 40 секундно свободно падане с около 200 км/ч.На 1500 м инструктора ще отвори парашута и заедно ще полетите 6-8 мин. с отворен парашут, който вие може да опитате да управлявате. Малко преди да кацнете , Вашият инструктор отново ще поеме управлението на парашута, за да се приземите на земята меко и безопастно.След кацането Вие можете да се насладите на поздравленията на вашите приятели и роднини.

На всички посетители Летателният център предлага ресторант с вкусна и разнообразна кухня, уютни бунгала със самостоятелен санитарен възел, локално парно и топла вода. За разпускане и поддържане на тонуса предлагаме и малко футболно игрище, комплекти за федербал и волейболни топки. Почитателите на по безопасните ”спортове” могат да вземат от бара тесте карти или табла за шах.За почитателите на селския туризъм, лова и риболова, Летателният център предлага на своите клиенти да посетят нашите партньори в село Палилула. 

Тандемният скок е най-лесния начин да изживеете това, за което само сте мечтали...направето го със AVA FLYING CENTER!


Имаш въпрос? Задай го.

Предоставено от AVA FLYING CENTER

Историята на АВА летателен център започва още преди 20 години, когато собствениците Ани и Ангел работят като инструктори в държавния аероклуб.Тогава те мечтаят за собствено летище, където да продължават да показват всичките си умения и професионализъм на "лудите глави" желаещи да станат истински парашутисти. Зависими от обстоятелствата и финансите през 2004 купуват първите си два самолета и решават, че е време мечтата им да стане реалност. Това се случва на 13 март 2005, когато правят първата копка на собствения терен до с. Ерден, близо до областния град Монтана, България. Стъпка по стъпка се изгражда хангар за самолетите, ресторант, бунгала, басейн, а за удобствата на парашутистите – място за скатаване, учебна зала и парашутна зала.Официалното откриване на центъра се състоя на 12 август 2006 година. 

Повече информация за AVA FLYING CENTER можете да откриете на адрес .
Може да ни посетите и във Facebook.

Адрес и контакти

Монтана, с. Ерден
0898 450 264
Зареждане на оферти...
Уеб дизайн, мобилни приложения от Онлайн Комерс ЕООД.