Великден в СЪРБИЯ! Вземете пакет от 2 нощувки със закуски + транспорт само за 179 лв. от Карина Тур!

Топ цена: 179 лв
Разграбена
Плати сега: 17,90 лв.
Доплати на място: 161,10 лв.
офертата ще изтече след
? продадени ваучера
(Офертата е без лимит)
оферта Великден в СЪРБИЯ! Вземете пакет от 2 нощувки със закуски + транспорт само за 179 лв. от Карина Тур!
оферта Великден в СЪРБИЯ! Вземете пакет от 2 нощувки със закуски + транспорт само за 179 лв. от Карина Тур!

Условия на офертата

- Валидност на ваучера за периода: 19.04.2014 – 21.04.2014г

- Задължителна предварителна резервация и проверка на свободни места на телефон: 02/981 70 90

- Задължително показване на разпечатан ваучер от Grupo.bg

Великден в СЪРБИЯ! Вземете пакет от 2 нощувки със закуски + транспорт само за 179 лв. от Карина Тур!

Цената включва:

-  транспорт с лицензиран автобус;

-  2 нощувки със закуски в хотел 2** в Белград

-  пътни такси

-  водач от Карина Тур

Цената не включва:
- празнична Великденска вечеря – 20 евро

- полудневна екскурзия до Нови Сад – 15 евро (при минимум 20 човека)
- медицинска застраховка 2 лв. на човек на ден

- разходи от личен характер

- входната такса на Конака на княгиня Любица 200 динара


Необходими документи:

Лична карта или задграничен паспорт;

За деца до 18 г. - нотариално заверена декларация от двамата родители

Необходими документи:

Лична карта или задграничен паспорт;

За деца до 18 г. - нотариално заверена декларация от двамата родители.

 

Ден 1: Отпътуване от София в посока ГКПП Калотина - Белград в 06:00 часа. Пристигане в Белград около обяд . Панорамна обиколка на града – Църквата „Св.Сава” – един от най големите православни храмове на Балканите, Скупщината на Белград /Парламента/, Катедралната църква на Белград, Конака на княгиня Любица, Патриаршията, Площада на републиката със статуята на княз Михайло, Улица „Княз Михайло“ – най-известната и оживена улица в града; крепостта Калемегдан - основана между 13 в. и 19 в., елемент от „визитната картичка” на Белград. Свободно време за разходка в центъра на града и в бохемския квартал „Скадарлия“ наричан още „Белградският Монмартър“.  Настаняване в хотел 2**. По желание посещение на Великденска литургия.Нощувка.

Ден 2 :Закуска. По желание свободно време в Белград или полудневна екскурзия до Нови Сад - вторият по големина град в Сърбия. Пешеходна разходка: Петроварадинската крепост и Градския музей, улиците "Дунавска" и "Змай Жовина", Православната църква, Католическата църква, Синагогата. Свободно време. Връщане в Белград  следобяд. Свободно врeме. По желание празнична Великденска вечеря. Нощувка


Ден 3 Закуска. Отпътуване за Ниш. Туристическа програма в града: „Челе Кула“ (изградена от черепите на въстаниците от Чегарската битка през 1809г); площад Крал Милан, Чаирската чешма, сградата „Бановина“, в която в момента се помещава Нишкият университет, посещение на една от най-хубавите и запазените турски крепости на Балканите – Нишката крепост, разположена край река Нишава, изградена през 1723г върху антични византийски и средновековни останки от крепост. Свободно време за посещение на търговския център „Калча“ или разходка по „Казанджийското сокаче“ – запазена част от старата Нишка чаршия. Отпътуване за България. Пристигане в София вечерта.


Имаш въпрос? Задай го.

Предоставено от Karina Tour

Туроператор KAРИНА ТУР  започна своята дейност преди 15 години и е лицензиран туроператор и турагент, специализиран в организиране на екскурзии и почивки в чужбина.  

Фирмата e специализиранa в организиране на автобусни и самолетни екскурзии и почивки в чужбина и предлага богат и разнообразен продукт, задоволяващ най-широк спектър от интереси. Нашите самолетни и автобусни екскурзии в Европа са с богати маршрути, включващи различни градове и забележителности. През това време компанията ни се превърна в един туроператор, чийто стил на работа се отличава както с надеждност и качество на предоставяните услуги, така и с индивидуално отношение към всеки клиент.

    "КАРИНА ТУР" е специализирана и в индивидуално обслужване на клиенти с най-разнообразни интереси. Предлага индивидуални пакети за самолетни почивки и автобусни почивки или екскурзии в цял свят. Пакетите могат да включват самолетен билет, нощувки в хотели по избор на пътуващите, трансфери, екскурзоводски услуги от местни екскурзоводи и пр.

    "КАРИНА ТУР"  се занимава и с конгресен туризъм – организира симпозиуми, тиим билдинг, конгреси, семинари и пр. работни срещи в чужбина и в България, като винаги успява да отговори на изискванията на своите клиенти. 

Повече информация за Karina Tour можете да откриете на адрес .

Адрес и контакти

София, ул. Сердика 18
02/981 70 90
Зареждане на оферти...
Уеб дизайн, мобилни приложения от Онлайн Комерс ЕООД.