Ароматерапевтичен МАСАЖ (60 мин.) на цяло тяло с индивидуален подбор масла само за 14 лв. вместо 30 лв. с 53% отстъпка от масажно студио "Одет"!

цена: 14 лв
Разграбена
Плати сега: 3,35 лв.
Доплати на място: 10,65 лв.
Пазарна стойност: 30,00 лв.
Спестяваш с нас: 16,00 лв.
офертата ще изтече след
? продадени ваучера
(Офертата е без лимит)
оферта Ароматерапевтичен МАСАЖ (60 мин.) на цяло тяло с индивидуален подбор масла само за 14 лв. вместо 30 лв. с 53% отстъпка от масажно студио "Одет"!
оферта Ароматерапевтичен МАСАЖ (60 мин.) на цяло тяло с индивидуален подбор масла само за 14 лв. вместо 30 лв. с 53% отстъпка от масажно студио "Одет"!

Условия на офертата

- Ваучерите са валидни до 10.7.2015г.
- Няма ограничение в броя закупени ваучери от едно лице
- Предварителната резервация е задължителна на телефон: 0897553568

 

Вземете ваучер за Цял ароматерапевтичен МАСАЖ (60 мин.) с индивидуален подбор масла само за 14 лв. вместо 30 лв. с 53% отстъпка от масажно студио "Одет"!

Платете сега 3.35 лв. и доплатете 10.65 лв. на място в масажно студио ОДЕТ, като представите Вашия разпечатан ваучер от Grupo.bg!


Ваучерът включва:

​• 60 минути ароматерапевтичен МАСАЖ

Търсите релакс и начин да се отпуснете от стреса в ежедневието? Решението е масаж на цялото тяло с аромати по избор. Изкуство, което въздейства не само на физическо, но и на енергийно ниво. Една терапевтична процедура, която комбинира действието на масажа и лечебните свойства на етеричните масла. Масажът цели да допълни въздействието на ароматите чрез стимулиране на обонянието, осезанието и кожата. Отпуснете се и се наслаждавайте на невероятното въздействие на ароматите върху всичките Ви сетива!

 

Индивидуален подбор на ароматни масла от 30 вида, като се избират 3 или 4 вида, които се използват и за масажа, и за въздуха като терапия. 

Началото на ароматерапията се крие в един от най-древните методи за лечение. Ароматът, извличан от различни билки и растения, довежда тялото и ума в равновесие, което спомага за облекчаването на редица неразположения - умствени и физически. Есенциалните масла се добиват от различни цветя, плодове, дървета, билки и смоли. Чистите масла са висококонцентрирани летливи вещества. Някои от тях съдържат витамини, минерали и естествени антисептици. Могат да се използват за лечение на стотици болести като депресия, стрес, артрит, болки в гърба и мускулите, главоболие, настинки, кожни раздразнения, астма, безсъние, метаболитни и храносмилателни проблеми и др.

Масажно студио "Одет" е студио за класически релаксиращи масажи. В спокойна атмосфера можете да починете от забарзаното ежедневие. Студиото предлага релаксиращи масажи и терапии, подходящи за всеки подловен на стрес. Масажите се правят от Атанаска Ковалакова, която има медицинско образование и стаж от 8 години.


Имаш въпрос? Задай го.

Предоставено от Масажно студио ОДЕТ

Адрес и контакти

Пловдив, гр.Пловдив, ул.Крайова 3
0897 553 568
вторник-петък 12-19 събота и неделя 10-16
Зареждане на оферти...
Уеб дизайн, мобилни приложения от Онлайн Комерс ЕООД.