Астрология, хороскоп, за ВАС годишна прогноза по месеци само за 30 лв. вместо 80 лв. с 63 % отстъпка от "Charmed Astrology"!

цена: 30 лв
Разграбена
Плати сега: 4,50 лв.
Доплати на място: 25,50 лв.
Пазарна стойност: 80,00 лв.
Спестяваш с нас: 50,00 лв.
офертата ще изтече след
? продадени ваучера
(Офертата е без лимит)
оферта Астрология, хороскоп, за ВАС годишна прогноза по месеци само за 30 лв. вместо 80 лв. с 63 % отстъпка от "Charmed Astrology"!

Условия на офертата

- Ваучерите са валидни до 30.03.2015г.
- Няма ограничение в броя закупени ваучери от едно лице
- Необходима информация за съставянето на Вашия хороскоп е: рождена дата, час и място на ражданe
- Информацията се изпраща на e-mail: rosie1@abv.bg

- Kлиента може да се откаже в срок от 14 работни дни от покупката, ако не е разопакована и не е с нарушен търговският вид, но задължително трябва да изпрати писмено искане за отказ до търговеца, транспортните разходи за връщането са за сметка на клиента. http://grupo.bg/blog-zakon-elektronna-tyrgoviq-13-6

Ваучерът включва:

- Лична прогноза за 12 месеца напред, като може да се наблегне на желаната от Вас тема - семейство, здраве или бизнес /не само за календарната 2015 г., така че няма значение през кой месец ще я поръчате/

Нужна информация за съставянето на Вашия хороскоп е:

- рождена дата, час и място на раждане

БОНУС: 20% отстъпка при поръчка на други видове хороскопи в сайта 

Понякога начинанията Ви вървят по вода, а в други моменти съжалявате, че сте се захванали с някоя задача! Само ако знаехте предварително, кога са Вашите добри периоди през годината! Онлайн магазин "Charmed Astrology" ще Ви помогне да си съставите план за 2014 година с прогноза за успех по месеци!

Разкрийте тайните на съдбата! Вземете ваучер за лично гадание от професионален астролог за всеки от 12-те месеца само за 30 лв. вместо 80 лв. с 62% отстъпка от "Charmed Astrology"!

Платете сега 4.50 лв. и доплатете 25.50 лв. със изпращане на данни за изработката на прогнозатакато изпратите Вашия разпечатан ваучер от Grupo.bg!

Ваучерът включва:

- Лична прогноза за 12 месеца напред, като може да се наблегне на желаната от Вас тема - семейство, здраве или бизнес /не само за календарната 2015 г., така че няма значение през кой месец ще я поръчате/

Нужна информация за съставянето на Вашия хороскоп е:

- рождена дата, час и място на раждане

БОНУС: 20% отстъпка при поръчка на други видове хороскопи в сайта

Вашият звезден план за успешна година ще бъде изработен от Петя Любомирова - астролог с над 18 години стаж. Работи главно в областите кармична астрология, синастрия (партньорска астрология),бизнес прогнози и детска астрология. Съвместно с психолог разработва програма за диагностика и помощ при преодоляване на трудни кармични аспекти в хороскопа.

Онлайн магазин "Charmed Astrology" е специално място за хората, които обичат да си задават въпроси. Сайтът е предназначен за всички, които търсят отговори как да живеят щастливо, да привлекат късмета в дома си, да дадат на тялото си натурални препарати, а на душата си спокойствие. В него може да намерите обширна информация за астрология, нумерология, древна астрология, китайска астрология, китайска медицина и фън шуй, ако обичате да медитирате или се интересувате от билки и природни терапии, традициите на древните вярвания, продукти за Спа-терапия, литотерапия, аромо и цветотерапия. "Charmed Astrology" предлага традиционни методи за гадаене и промяна на съдбата от всички големи окултни традиции на човечеството. Изберете метода, който най-много пасва на темперамента Ви, за да погледнете зад завесата и да откриете, че в света има повече магия, отколкото сте си представяли. Артикулите в магазина се допълват и обновяват  два пъти седмично.

Подарете си успех, като планирате бизнеса, почивките и личния си живот с астрологичната прогноза на "Charmed Astrology"!


Имаш въпрос? Задай го.

Предоставено от Charmed Astrology

Специалното място за хората които обичат да си задават въпроси. Ако сте уморени от стреса и хаоса покрай вас , ако търсите отговори защо живота ви не върви или искате да привлечете късмета в дома си , ако искате да дадете на тялото си натурални препарати а на душата си спокойствие , ако се интересувате от Астрология , Нумерология , Древна Астрология , Китайска Астрология  и Фън Шуй , ако обичате да медитирате или се интересувате от билки и природни терапии,ако искате да се запознаете с традициите на Древните Вярвания , ако искате информация и продукти за Спа-терапия , Литотерапия , Аромо и Цветотерапия и не на последно място искате да надникнете в бъдещето си сами или с помощта на специалист - Вие сте на правилното място .

Повече информация за Charmed Astrology можете да откриете на адрес .

Адрес и контакти

София,
0894 62 44 52
Зареждане на оферти...
Уеб дизайн, мобилни приложения от Онлайн Комерс ЕООД.