Биокамина модел В12, с вместимост на горивната камера 1 литър само за 230 лв. вместо за 440 лв. с 48% отстъпка от Фаяр Лукс ООД!

цена: 23003 лв
Разграбена
Плати сега: 36,80 лв.
Доплати на място: 193,23 лв.
Пазарна стойност: 440,00 лв.
Спестяваш с нас: 209,97 лв.
офертата ще изтече след
? продадени ваучера
(Офертата е без лимит)
оферта Биокамина модел В12, с вместимост на горивната камера 1 литър само за 230 лв. вместо за 440 лв. с 48% отстъпка от Фаяр Лукс ООД!
оферта Биокамина модел В12, с вместимост на горивната камера 1 литър само за 230 лв. вместо за 440 лв. с 48% отстъпка от Фаяр Лукс ООД!

Условия на офертата

  • Ваучерите са валидни до 30.03.2015г.
  • Няма ограничение в броя закупени ваучери от едно лице
  • Телефони за контакти: 0889 532 245; 0896 648 181; 073 588 013
  • Доставка се извършва в цялата страна за сметка на клиента с доставка с Еконт за 13 лв до адрес. Осъществява се до 8 работни дни след закупуване на ваучер.
  • При желание може да бъде монтирано вградено депо за етерични масла - доплащане 40 лв към фирма Fire Lux.
  • - Kлиента може да се откаже в срок от 14 работни дни от покупката, ако не е разопакована и не е с нарушен търговският вид, но задължително трябва да изпрати писмено искане за отказ до търговеца, транспортните разходи за връщането са за сметка на клиента. http://grupo.bg/blog-zakon-elektronna-tyrgoviq-13-6

 

Платете сега 36.80 лв. и доплатете 193.20 лв. при получаване на биокаминатакато представите Вашия разпечатан ваучер от Grupo.bg!

 

Ваучерът включва:

 

Една от добрите черти на студа е, че без него нямаше да го има уюта и магията на запалената камина! С чаша вино в ръка, с мирис на канела около нас и любими очи в светлината на огъня, това са моменти, които наистина са вълшебни и се помнят завинаги! И след като си бил гален от отблясъците на пламъците в камината през нощта, на другата сутрин светът е наистина едно по-добро място за живеене!

Вземете ваучер за Биокамина модел В12, с вместимост на горивната камера 1 литър само за 230 лв. вместо за 440 лв. с 48% отстъпка от Фаяр Лукс ООД!

Платете сега 36.80 лв. и доплатете 193.20 лв. при получаване на биокаминатакато представите Вашия разпечатан ваучер от Grupo.bg!

 

Ваучерът включва:

 

Има възможност за вграждане на депо за етерични масла - 40лв.

Биокамината е прекрасно интериорно допълнение към вашата декорация. мобилна и може да бъде позиционирана, както на пода, така и върху различни повърхности. Разполага с горивна камера с вместимост 1.2л и вграден коректор на пламъка, осигурява постоянен процес на горене между 2 и 4 часа. 


 

Продуктът е атрактивен интериорен детайл. Позволява поставяне навсякъде като можете да се наслаждавате на истинският огън.


Биокамината е иновационно решение, с което можете да се насладите на приятното усещане на живия огън в екосреда без комин, твърдо гориво, дим и пепел.

Биокамините на "Fire Lux" са екологично чист източник на отопление - те затоплят бързо, не отделят никакви вредни газове, горят без да отделят мирис и дим. При това не се нуждаете от комин и дърва за отопление, не се отделят сажди, нито пък се налага да почиствате пепелта, отделяна при горенето на дърва. Биокамината е предназначена за стена и е прекрасно интериорно допълнение за всеки дом. Осигурява постоянен процес на горене между 2-4 часа. 
1 литър Биоетанол осигурява между 8000-10000 кило калории, което е приблизително 3.5 киловата.

Биокамините на "Fire Lux" горят с биоетанол - това е екологичен продукт, който се добива от целулозна биомаса - пшеница, просо, царевица, тръстика, което ги прави абсолютно безвредни.

Fire Lux e компания, специализирана в производството на биокамини. Продуктите са мобилни и могат да бъдат красиво интериорно допълнение, към вашия дом, хотел, ресторант, бар, офис, спа-център, и всякакви търговски обекти. В сътрудничество с утвърдени дизайнери проектираме и изпълняваме индивидуални проекти с висока техническа сложност.

Биокамината Fire Lux е иновационно решение, с което можете да се насладите на приятното усещане на живия огън в еко-среда без комин, твърдо гориво, дим и пепел. Камините Fire Lux изгарят биоетанол, форма на възобновяема енергия, произведена от селскостопански източници като царевица и житни култури. 

Камините Fire Lux са стилни, лесни за ползване и могат да се инсталират във всяко помещение, в това число и външни пространства.


Фаяр Лукс ООД e компания, специализирана в производството на биокамини. Продуктите са мобилни и могат да бъдат красиво интериорно допълнение, към Вашия дом, хотел, ресторант, бар, офис, СПА център, и всякакви търговски обекти. Освен това, те са допълнителен топлинен източник към Вашата традиционна система. В сътрудничество с утвърдени дизайнери фирмата проектира и изпълнява индивидуални проекти с висока техническа сложност.

Направете Коледата още по-вълшебна с биокамина „Fire Lux”!


Имаш въпрос? Задай го.

Предоставено от Фаяр Лукс ООД

Повече информация за Фаяр Лукс ООД можете да откриете на адрес .

Адрес и контакти

София; ул. "Гладстоун" 58
0889 532245; 0896 648181; 073 588 013
firelux@mail.bg
Зареждане на оферти...
Уеб дизайн, мобилни приложения от Онлайн Комерс ЕООД.