Дамски парфюм Giorgio Armani SI (100 ml) само за 56 лв. вместо 179 лв. с 68% отстъпка от ЕТ Стил 71!

цена: 5601 лв
Разграбена
Плати сега: 7,00 лв.
Доплати на място: 49,01 лв.
Пазарна стойност: 179,00 лв.
Спестяваш с нас: 122,99 лв.
офертата ще изтече след
? продадени ваучера
(Офертата е без лимит)
оферта Дамски парфюм Giorgio Armani SI (100 ml) само за 56 лв. вместо 179 лв. с 68% отстъпка от  ЕТ Стил 71!

Условия на офертата

- Ваучерите са валидни до 31.12.2013г.

- Доставката е за сметка на клиента.

- След закупуване на ваучер е необходимо да изпратите двете си имена, избраният парфюм,точен адрес, номера  на ваучера, на e-mail: milenk77@abv.bg
 

Ваучерът включва:
 

  • 1 бр. дамски парфюм Giorgio Armani Si

Изкуството да съблазняваш…с хубав парфюм! Завладяващият аромат е нещо, което може да направи деня Ви различен! Тези малки уханни шишенца могат да променят самочувствието и излъчването Ви. Да бъдете по-уверени и доволни от себе си, само с една или две капки парфюм – това е магията на красивия аромат!

Вземете ваучер за Дамски парфюм Giorgio Armani SI (100 ml) само за 56 лв. вместо 179 лв. с 68% отстъпка от  ЕТ Стил 71!

Платете сега само 7 лв., а останалата част от сумата доплатете при доставка.


Ваучерът включва:
 

  • 1 бр. дамски парфюм Giorgio Armani Si


Парфюмът на Giorgio Armani Si за жени от елансиран през 2013 година и е класифициран като флорално-дървесно-мускусно ухание. Уханните нотки включват връхни нотки на лимон, джоджен, сърдечни нотки на жасмин и вода, и базови нотки на кафява захар и кедър.

Модна къща Giorgio Armani ще лансира парфюма Si като напълно нов аромат за дами.Италианският дизайнер, известен предимно с облеклото си за мъже, в изчистени линии и с изключителното си портфолио от аромати, създава нов аромат: „ Новата есенция е моят принос към модерната женственост – неустоима комбинация от грация, сила и независимост.”

Известната австралийска актриса Кейт Бланшет (Cate Blanchett), носител на много награди, като Hollywood Walk of Fame, Screen Actors Guild Awards, Golden Globe Awards, BAFTAs, и Academy Award, която наскоро стана лице на парфюмите на Giorgio Armani, ще бъде музата на последващите уханието Si издания.

Парфюмната формули на Giorgio Armani Si се движи от флорално-дървесната тема в посока признателността към съвременната дама с присъщите й красота, елегантност, енергия и свободен дух. Това е смесица от листа от джоджен и очарователен лимон при отварянето на флакона, които постепенно навлизат към сърцевината с очарователната микстура от жасмин, примесен с акватични нотки. Стилната база от кафява захар и изящността на кедровите листа оставят продължителна, завладяваща и нежна следа.

Новият аромат се предлага в елегантен флакон от прозрачно стъкло с тъмна запушалка под формата на пламък. Формата на флакона наподобява на нежно пламтяща свещ, точно като топлата сила на златната амбра, приютена в бутилката.

Официалния си дебют парфюма Si на Giorgio Armani прави през септември 2013 година.

Класификация на аромата: флорално-дървесен-мускусен
Връхни нотки: лимон, джоджен
Сърдечни нотки: жасмин, вода
Базови нотки: кафява захар, кедър


Имаш въпрос? Задай го.

Предоставено от Стил

Адрес и контакти

София,
0882 565 937
Зареждане на оферти...
Уеб дизайн, мобилни приложения от Онлайн Комерс ЕООД.