Един ден до Крушунски водопади, Ловеч, Вароша и Деветашката пещера само за 26 лв. на човек от ТА ГЛОБУЛ ТУР!

Топ цена: 26 лв
Разграбена
Плати сега: 2,60 лв.
Доплати на място: 23,40 лв.
офертата ще изтече след
? продадени ваучера
(Офертата е с лимит 40 броя)
оферта Един ден до Крушунски водопади, Ловеч, Вароша и Деветашката пещера само за 26 лв. на човек от ТА ГЛОБУЛ ТУР!
оферта Един ден до Крушунски водопади, Ловеч, Вароша и Деветашката пещера само за 26 лв. на човек от ТА ГЛОБУЛ ТУР!
оферта Един ден до Крушунски водопади, Ловеч, Вароша и Деветашката пещера само за 26 лв. на човек от ТА ГЛОБУЛ ТУР!

Условия на офертата

- Ваучерите са валидни за 12.10.2014Г.
- Едно лице може да закупи неограничен брой ваучери
- Преди да закупите ваучер е необходимо да проверите възможните свободни места за пътуването.
- След закупуване на ваучер е необходимо да се обадите на тел: 02/980 69 59, 02/981 13 83, 0878 515 301, потвърдите пътуването си и да посетите офиса на агенцията на адрес: гр. София, ул."Екзарх Йосиф" № 29 за сключване на договор за пътуване. Необходимо е подписване на договор за организирано туристическо пътуване най-късно до 3 дни преди датата на заминаването! При подписване на договор е необходимо да предоставите разпечатан Вашият ваучер на служителите в агенцията.
- СРОК ЗА УВЕДОМЛЕНИЕ при недостигнат минимален брой туристи: 3 дни преди датата на отпътуване
- Туристическата агенция си запазва правото на промени в последователността на изпълнение на програмата по независещи от нея причини и не носи отговорност за туристи, недопуснати от съответните гранични власти.

 

Ваучерът важи за един човек и включва:

  • транспорт с лицензиран автобус; водач

 

Цените не включват:

  • входни такси, лични разходи 

Нашата мила Родина е една малка съкровищница с природните си красоти! Те са почти навсякъде и един живот няма да ни стигне да преклоним глава, пред неземните ни красоти! Имаме такива места, които винаги са на първите страници на оферти и списания, но има малки перли в картата на Красотите ни, които не всеки знае! Крушунските водопади ще Ви пренесат в един друг свят - на непознатата и екзотична България!

Вземете ваучер за Един ден до Крушунски водопади, Ловеч, Вароша и Деветашката пещера само за 26 лв. на човек от ТА ГЛОБУЛ ТУР!

 

ПРОГРАМА: Отпътуване от София в 7:30 ч. Пристигане и разглеждане на град Ловеч - сгушен в прегръдките на три хълма – Стратеш, Хисаря и Баш Бунар. Посещават се архитектурния резерват – Вароша, Етнографския комплекс , Музея на Васил Левски, църквата, в която е служил Поп Кръстьо, по желание можете да извървите 300-та стъпала до паметника на Апостола на Свободата и да се поклоните , задъхани пред строгия му поглед. Свободно време за обяд и самостоятелна разходка до възстановката на покрития мост на Колю Фичето. Отпътуване за с.Крушуна и изкачване по екопътеката в местността „Маарата” към Крушунските водопади ,най-голямата в страната водна травертинова каскада с много водоскоци, прагове, басейнчета и наситена с водни капки , освежаваща атмосфера. Изкачването до главния 20-метров водопад е около 15-20 мин по стръмна еко-пътека с много приказни мостчета, стъпала и парапети. Препоръчваме Ви да носите удобни, ниски обувки и вода за пиене. Свободно време за разходка по еко-пътеката. Завръщане в София вечерта.

 

Подарете си един различен и прекрасен ден с ТА ГЛОБУЛ ТУР!


Имаш въпрос? Задай го.

Предоставено от ТА Глобул Турс

Удостоверение за регистрация 05454/05.05.2005 

Може да ни посетите и във Facebook.

Адрес и контакти

София, ул. Екзарх Йосиф №29 - безистена
02/980 69 59
Понеделник до Петък от 10:30 до 17:30
Зареждане на оферти...
Уеб дизайн, мобилни приложения от Онлайн Комерс ЕООД.