Еднодневна екскурзия до Ловеч и Крушунски водопади само за 25 лв. от Карина Тур!

Топ цена: 25 лв
Разграбена
Плати сега: 2,50 лв.
Доплати на място: 22,50 лв.
офертата ще изтече след
? продадени ваучера
(Офертата е без лимит)
оферта Еднодневна екскурзия до Ловеч и Крушунски водопади само за 25 лв. от Карина Тур!

Условия на офертата

- Валидност на ваучера за дати: 12.07, 19.07, 26.07, 02.08, 09.08, 16.08, 23.08, 30.08, 06.09, 20.09, 04.10.2014

- Задължителна предварителна резервация и проверка на свободни места на телефон: 02/981 70 90

- Задължително показване на разпечатан ваучер от Grupo.bg

Еднодневна екскурзия до Ловеч и Крушунски водопади само за 25 лв. от Карина Тур!

 Цената включва:

- транспорт с комфортен автобус (климатик, видеосистема, минибар);

- екскурзоводско обслужване

Цената не включва:

- разходи от личен характер

- входните такси на посещаваните по време на обиколките обекти

- еко пътека на Крушуна – 1лв.

- Етнографски музей Ловеч – 2лв.

- Музей на Васил Левски – 2 лв.

 

 

Тръгване от София в 07.00 ч. сутринта посока гр. Ловеч. Пристигане в с. Крушуна и изкачване по екопътеката в местността „Маарата” до пещера "Водопада", откъдето започва големия 20 метров Крушунски водопад известен със своята живописност. Той е образуван от множество карстови тераси. През 13-14 век на това място се е намирала Крушунската обител на монаси-исихасти, за което свидетелстват и запазените скални ниши и килии.

Свободно време за разходка по екопътеката. Отпътуване за село Деветаки и посещение на уникалната Деветашка пещера. Пещерата е известна с най – голямата входна пещерна зала на Балканите както и с редките видове птици, влечуги  и земноводни, които я обитават. Заради размножителния период на населяващите пещерата бозайници през месеците юни и юли тя изцяло се затваря за посетители. Отпътуване за Ловеч.

Пристигане и посещение на забележителният покрит мост на Колю Фичето. Той е построен в периода 1872-1874 година и е единствения покрит мост на Балканския полуостров. Построен е с 6 отвора, чиито основи са зидани с едри дялани и плочести камъни и специален варов разтвор.

Разглеждане на  Квартала  Вароша, в  него посетителите могат да видят сгради със съхранена самобитна народна архитектура от епохата на Възраждането като Рашовата къща,  Къщата на Чешнето, Драсовата къща и др. Свободно време. По желание посещение на музея на Васил Левски и на Ловешката крепост която е  разположена на хълм, наречен през периода на османското владичество „Хисаря“. 

Днес крепостта е част от Архитектурно-историческия резерват „Вароша“.Крепостта  датира от времето на Римската империя, когато на територията на днешен Ловеч е изградена и функционира римска пътна станция, наречена „Президиум“.

Отпътуване за София, пристигане вечерта.


Имаш въпрос? Задай го.

Предоставено от Karina Tour

Туроператор KAРИНА ТУР  започна своята дейност преди 15 години и е лицензиран туроператор и турагент, специализиран в организиране на екскурзии и почивки в чужбина.  

Фирмата e специализиранa в организиране на автобусни и самолетни екскурзии и почивки в чужбина и предлага богат и разнообразен продукт, задоволяващ най-широк спектър от интереси. Нашите самолетни и автобусни екскурзии в Европа са с богати маршрути, включващи различни градове и забележителности. През това време компанията ни се превърна в един туроператор, чийто стил на работа се отличава както с надеждност и качество на предоставяните услуги, така и с индивидуално отношение към всеки клиент.

    "КАРИНА ТУР" е специализирана и в индивидуално обслужване на клиенти с най-разнообразни интереси. Предлага индивидуални пакети за самолетни почивки и автобусни почивки или екскурзии в цял свят. Пакетите могат да включват самолетен билет, нощувки в хотели по избор на пътуващите, трансфери, екскурзоводски услуги от местни екскурзоводи и пр.

    "КАРИНА ТУР"  се занимава и с конгресен туризъм – организира симпозиуми, тиим билдинг, конгреси, семинари и пр. работни срещи в чужбина и в България, като винаги успява да отговори на изискванията на своите клиенти. 

Повече информация за Karina Tour можете да откриете на адрес .

Адрес и контакти

София, ул. Сердика 18
02/981 70 90
Зареждане на оферти...
Уеб дизайн, мобилни приложения от Онлайн Комерс ЕООД.