Еднодневна екскурзия до Сапарева баня - Паничище - Овчарченски водопад - Ресиловски манастир само за 16 лв. от Карина Тур!

Топ цена: 16 лв
Разграбена
Плати сега: 1,60 лв.
Доплати на място: 14,40 лв.
офертата ще изтече след
? продадени ваучера
(Офертата е без лимит)
оферта Еднодневна екскурзия до Сапарева баня - Паничище - Овчарченски водопад - Ресиловски манастир само за 16 лв. от Карина Тур!

Условия на офертата

- Валидност на ваучера за дати : 05.04, 26.04, 17.05, 31.05, 07.06, 14.06, 21.06 28.06 05.07 12.07 19.07 26.07 02.08 09.08 16.09 23.08 30.08 06.09 13.09 04.10, 25.10, 01.11.2014 

- Задължителна предварителна резервация и проверка на свободни места на телефон: 02/981 70 90

- Задължително показване на разпечатан ваучер от Grupo.bg

Еднодневна екскурзия до Сапарева баня - Паничище - Овчарченски водопад - Ресиловски манастир само за 16 лв. от Карина Тур!

Цената на екскурзията включва:

  • транспорт с туристически автобус
  • екскурзоводско обслужване

Цената на екскурзията НЕ включва:

  • разходи от личен характер
  • обяд

 

Отпътуване от София в 08:00ч. 
Посещение на Ресиловски манастир “Покров Богородичен” - един от малкото действащи женски манастири в България, уютно сгушен в гората точно над селото. Светини за манастира са изложените за поклонение частици от мощите на св. Екатерина, св. Пантелеймон, св. Варвара, св. Харалампий и св. Ксения. Донесените от Зографския манастир икони на Божията майка, които се пазят в манастира, и до днес с Божията благодат извършват чудеса за пристъпващите с вяра към тях.

Посещение на Овчарченски водопад – феерия от водни пръски. Той е най-високият от 7-те водопада на река Горица и приковава погледа с прекрасното си водно ветрило. Преходът до водопада е по красива екопътека и продължава около 40 минути.

Посещение на Сапарева баня – древното селище Германея. Това е и родното място на Велизарий, един от най-великите и един от най-известните пълководци. В града има горещи минерални извори. Тук се намира единственият в България и континентална Европа гейзер-фонтан / 103ºС /. Посещение на гейзера и свободно време за обяд.

Посещение на Туристическия център в Паничище. Паничище е планинско курортно селище, разположено сред обширни смърчови гори в северозападния дял на Рила. Оттук започват някои от най-известните туристически маршрути в Национален парк "Рила" В Паничище се намира Туристическият информационен център на Национален парк "Рила", където посетителите могат да се запознаят отблизо с богатия растителен и животински свят на парка и със световното му значение за опазването на дивата природа.

Връщане в София вечерта.


Имаш въпрос? Задай го.

Предоставено от Karina Tour

Туроператор KAРИНА ТУР  започна своята дейност преди 15 години и е лицензиран туроператор и турагент, специализиран в организиране на екскурзии и почивки в чужбина.  

Фирмата e специализиранa в организиране на автобусни и самолетни екскурзии и почивки в чужбина и предлага богат и разнообразен продукт, задоволяващ най-широк спектър от интереси. Нашите самолетни и автобусни екскурзии в Европа са с богати маршрути, включващи различни градове и забележителности. През това време компанията ни се превърна в един туроператор, чийто стил на работа се отличава както с надеждност и качество на предоставяните услуги, така и с индивидуално отношение към всеки клиент.

    "КАРИНА ТУР" е специализирана и в индивидуално обслужване на клиенти с най-разнообразни интереси. Предлага индивидуални пакети за самолетни почивки и автобусни почивки или екскурзии в цял свят. Пакетите могат да включват самолетен билет, нощувки в хотели по избор на пътуващите, трансфери, екскурзоводски услуги от местни екскурзоводи и пр.

    "КАРИНА ТУР"  се занимава и с конгресен туризъм – организира симпозиуми, тиим билдинг, конгреси, семинари и пр. работни срещи в чужбина и в България, като винаги успява да отговори на изискванията на своите клиенти. 

Повече информация за Karina Tour можете да откриете на адрес .

Адрес и контакти

София, ул. Сердика 18
02/981 70 90
Зареждане на оферти...
Уеб дизайн, мобилни приложения от Онлайн Комерс ЕООД.