Едномесечен дистанционен курс само за жени!" Как да управляваме мъжете" само за 35 лв. вместо 90 лв. с 61 % отстъпка от Тренинг Център АйДжей!

Топ цена: 35 лв
Разграбена
Плати сега: 3,50 лв.
Доплати на място: 31,50 лв.
офертата ще изтече след
? продадени ваучера
(Офертата е без лимит)
оферта  Едномесечен дистанционен курс само за жени!" Как да управляваме мъжете" само за 35 лв. вместо 90 лв. с 61 % отстъпка от Тренинг Център АйДжей!
оферта  Едномесечен дистанционен курс само за жени!" Как да управляваме мъжете" само за 35 лв. вместо 90 лв. с 61 % отстъпка от Тренинг Център АйДжей!

Условия на офертата

- Валидност на ваучера до 30.04.2014г.

- След закупуване на ваучера, на имейл office@training-center.bg, изпратете трите си имена, номер на ваучера и активна електронна поща, на която желае да получава материалите от курса, както и да уточните курса, който ще използвате!

- Курсът дава възможност за получаване на сертификат по желание на   клиента. Сертификатът не е включен в цената на офертата, трябва да се  заявява допълнително и се заплаща 6лв с включена доставка до посочен от Вас адрес (с препоръчано писмо)!

- Kлиенти от Пловдив имат възможност да получат серификата на място на адрес: гр. Пловдив, ул. Булаир 1А, ет.2, офис 3А (заявява се предварително)

Едномесечен дистанционен курс само за жени!" Как да управляваме мъжете" само за 35 лв. вместо 90 лв. с 61 % отстъпка от Тренинг Център АйДжей!

Платете сега само 3.50 лв., а останалата сума доплатете на място или по банков път.

Какво трябва да знаем, за да управляваме мъжете?  Мъжете могат ли да бъдат управлявани?

Интерактивен едномесечен  дистанционен тренинг

Всяка жена иска да знае това, а ние и ще допълним – всяка жена трябва да може да прави това!

Жените искат да управляват мъжете по различни причини:

  • Съхраняване на отношенията;
  • Да бъдат значими и да покажат, че от тях също много зависи;
  • Техните желания и потребности, които зависят от мъжете да бъдат удовлетворени.

Умението  една жена да управлява мъжа е просто необходимост.

Много от вас  е възможно  да се възмутят по повод  написаното, но желанието да се управляват мъжете е едно, а разбирането, че от това зависят Вашите отношения е нещо коренно различно.

Именно затова, водени от желанието да научите да управлявате мъжете, Вие трябва да знаете, че това е и отговорност, но овладеете ли това изкуство, Вие ще постигнете неимоверни резултати в отношенията си с другия пол.

Мъжете имат ум, знания и способности, които трябва само да бъдат насочени  в правилната посока, и от неудачник ще се получи успял предприемач, а от лошия мъж – великолепен съпруг и баща.

Спомнете си пословицата: ,, Мъжът е главата, а жената е шията“. Представете си какво прави човек, който не може да си движи шията?  Дали се чувствува комфортно, удобно, дали животът му  е пълноценен?  НЕ!  Този човек може да знае и да умее много неща, но сам какво ще може да прави? Почти нищо, нали?

Така е и с мъжете...

Мъжът не може без жената, той има нужда от женското общество, за да чувствува себе си пълноценен, истински и успял човек.

И доста често един и същи  мъж с една жена е пълен неудачник, а с друга – успял и уверен в себе си бизнесмен.

За мъжа е от голямо значение жената да може да управлява отношенията им, необходима му е женската подкрепа, способността на жената да го насочва в правилната посока, т.е.  в това се състои и  управлението на мъжете.
Разбира се, мъжете поради егото си и стремежът винаги да доминират, никога няма да признаят това.

Реално жената в личните взаимоотношения е по-добра от всеки мъж, понеже е по-проницателна. Тя има прекрасно развита интуиция, и много по-добре се справя в ситуации свързани с общуването.

Но както всички, така и жените могат да грешат, да постъпват, както не трябва, затова и за една жена е необходимо да знае как правилно да се държи, как да реагира адекватно в една или друга ситуация, как да намери правилния подход в отношенията. Особенно важно е това в брака!

В днешно време хората препочитат да бягат от трудностите. Появят ли се трудности в отношенията, по-лесно е да ги прекъснат, отколкото да се борят.

И ето  получава се така, че трябва да можете да управлявате тези отношения. А вие ще можете да ги управлявате, само ако умеете да управлявате и участниците в тези отношения – т.е. човека до Вас и себе си.

В действителност това може да се постигне, но трябва и малко труд.

Какво означава да се управляват мъжете?

Много хора смятат, че да се управлява означава да се дават команди, които следва да се изпълняват.

Всъщност такова управление е неефективно и почти не работи.

Важно е да знаете, че управлението е способността Ви да накарате другия да повярва в това, което искате, или вашите желания да станат и негови желания, Вашите цели да са и негови цели и т.н.

Как да управлявате мъжете?

Както вече казахме, мъжете не само могат да бъдат управлявани, но и трябва. И ако притежавате необходимите психологически знания и умения, ще можете с лекота да правите това.

И помнете, че Вашето щастие зависи само от Вас!


 


Имаш въпрос? Задай го.

Предоставено от Тренинг Център АйДжей

Повече информация за Тренинг Център АйДжей можете да откриете на адрес .

Адрес и контакти

Пловдив, гр. Пловдив, ул. Булаир 1а, ет.2
032/ 58 28 13; 0899 949 565
office@training-center.bg
Зареждане на оферти...
Уеб дизайн, мобилни приложения от Онлайн Комерс ЕООД.