Едномесечен ОНЛАЙН курс по Английски език + БЕЗПЛАТЕН тест за определяне на нивото само за 18 лв. от International House Sofia!

цена: 18 лв
Разграбена
Плати сега: 3,60 лв.
Доплати на място: 14,40 лв.
Пазарна стойност: 60,00 лв.
Спестяваш с нас: 42,00 лв.
офертата ще изтече след
? продадени ваучера
(Офертата е без лимит)
оферта Едномесечен ОНЛАЙН курс по Английски език + БЕЗПЛАТЕН тест за определяне на нивото само за 18 лв. от International House Sofia!
оферта Едномесечен ОНЛАЙН курс по Английски език + БЕЗПЛАТЕН тест за определяне на нивото само за 18 лв. от International House Sofia!
оферта Едномесечен ОНЛАЙН курс по Английски език + БЕЗПЛАТЕН тест за определяне на нивото само за 18 лв. от International House Sofia!

Условия на офертата

- Валидност на ваучера: 31.08.2015г.
- Телефони за информация: 0899 937 129, 02 820 35 18
 

Ваучерът включва:

  • Едномесечен ОНЛАЙН курс по Английски език
  • БЕЗПЛАТЕН тест за определяне на нивото 

Онлайн платформата по английски език IH Campus е презназначена за интерактивно онлайн обучение за възрастни, деца и професионалисти, с постоянен достъп до образователната платформа. Дейностите покриват всички стандартни и бизнес курсове, както и подготовки за изпити като FCE, CAE, CPE, IELTS и TOEFL.

Вземете ваучер за Едномесечен ОНЛАЙН курс по Английски език + БЕЗПЛАТЕН тест за определяне на нивото само за 18 лв. от International House Sofia!

Платете сега сумата от 3.60 лв., а остатъкът доплатете на English Language Center!

 

  • Платформата е отворена за един календарен месец, а достъпът до желаното ниво е 24/7.
  • Системата, по която се работи е на Оксфорд.
  • Електронният учебник съдържа уроци, граматически упражнения, адаптирани текстове, упражнения за слушане и
  • писане. Всичко е подкрепено с обяснения.
  • За пълно усвояване на материала е желателно да се учи между 1 и 2 часа дневно.
  • Ако не сте сигурни в нивото си на владеене на английски език, предоставяме безплатен тест за определяне на нивото.

 

Разширете хоризонта си с International House Sofia!


Имаш въпрос? Задай го.

Предоставено от English Language Centre

English Language Centre (ELC) е езиково училище базирано в София, което е в тясно партньорство с международна езикова школа International House Sofia, част от International House World Organisation. Училището умело съчетава западен мениджърски опит с професионализма на висококвалифицирани български преподаватели. English Language Centre предлага езикови курсове по английски и други чужди езици за деца и възрастни, в групи и индивидуални уроци, онлайн обучение и фирмени обучения на служители.

Мисия: Нашата цел е да ви предложим комплексно и качествено езиково обучение на изключително разумни и достъпни цени. Ние бихме искали да ви дадем възможност да се докоснете до истински и съвременен чужд език и произношение, като за целта работим само с висококвалифицирани и опитни преподаватели. 

Обучение: Използваме модерни методологии, учебници и групови дейности, за да направим обучението ви динамично, забавно и полезно. За да отговори на вашите специфични нужди,  English Language Centre предлага учебни групи на различи нива – от начинаещи до напреднали. Разполагаме с 30-минутен безплатен тест за прецизно  определяне на нивото, който можете да попълните на място в нашата школа, или в удобно за вас време от вкъщи / офиса. Акцентираме върху развиване умението за свободно владеене на езика чрез четене, писане, слушане и разговор, както и точността чрез граматика, лексика и произношение. Напредъкът на курсистите се проследява с тест в края на обучението, като успешно представилите се получават сертификат за завършен модул от езиково ниво според Европейската Езикова Рамка.

Повече информация за English Language Centre можете да откриете на адрес .

Адрес и контакти

София, ул.Хан Омуртаг 82
0890 29 11 11
Зареждане на оферти...
Уеб дизайн, мобилни приложения от Онлайн Комерс ЕООД.