Екскурзия до Кавала, Драма, Банско, Ковачевица, Лещен, Добърско с 2 нощувки + закуски + вечери + разглеждане на пещерата Маара само за 95 лв. на човек от ТА "Евридика Холидейз!

Топ цена: 95 лв
Разграбена
Плати сега: 9,50 лв.
Доплати на място: 85,50 лв.
офертата ще изтече след
? продадени ваучера
(Офертата е с лимит 30 броя)
оферта Екскурзия до Кавала, Драма, Банско, Ковачевица, Лещен, Добърско с 2 нощувки + закуски + вечери + разглеждане на пещерата Маара само за 95 лв. на човек от ТА "Евридика Холидейз!
оферта Екскурзия до Кавала, Драма, Банско, Ковачевица, Лещен, Добърско с 2 нощувки + закуски + вечери + разглеждане на пещерата Маара само за 95 лв. на човек от ТА "Евридика Холидейз!

Условия на офертата

- Валидност на ваучера: Всеки Петък до 31.08.2015 г. 

Задължително е преди закупуване на ваучер, да се свържете с агенцията за свободни места на телефон 0876 313 227! След това трябва да закупите ваучер и да подпишете договор в офиса на агенцията или по имейл: office.evridikaholidays@gmail.com
- Цената е за минимален брой туристи – 35, ако не се съберат ,  екскурзията ще се проведе и при минимален брой туристи – 17, като цената ще бъде завишена с 20 лева.  
- НАЧИН НА ПЛАЩАНЕ: 30 % авансово плащане при сключване на договора. Доплащане до 14 дни преди датата на отпътуване.
- СРОК ЗА УВЕДОМЛЕНИЕ при недостигнат минимален брой туристи: 2 дни преди датата на отпътуване.
- Агенцията си запазва правото на промени в последователността изпълнение на програмата. Туристическата агенция си запазва правото на промени по независещи от нея причини и не носи отговорност за туристи, недопуснати от съответните гранични власти.

Платете сега сумата от 9.50 лв. и доплатете останалата част на място в агенцията!

 

Ваучерът важи за един човек и включва:

 • транспорт с автобус, лицензиран за международни пътувания; 
 • 2 нощувки със закуски и вечеря  в хотел Тофана – Банско, настаняване в двойна стая
 • Посещение и разходка в Драма ,разглеждане на пещерата Мара
 • медицинска застраховка сключена с „Уника Живот“АД“ 
 • Водач от агенцията; 

 

ЦЕНАТА НЕ ВКЛЮЧВА

 • Посещение и туристическа програма в Кавла – 10 евро при минимум 25 човека
 • Екскурзия до Ковачевица и Лещен – 7 лева при минимум 25 човека
 • Посещение на къща Дешка – в която ни показват различни местни обичай и можем да се облечем в местни народни носии и посещение на с; Добърско – 16 лв.
 • Входни такси на посещаваните обекти;
 • Разходи от личен характер.

1 ден – Отпътуване в 6.30ч. от Руски паметник – София. Пристигане в Банско. Свободно време или по желание еднодневна екскурзия до Ковачевица, Лещен. с. Ковачевица е запазило автентичния си вид от 18-19 век. Къщите са почти изцяло изградени от камък, включително и покривите, като само при най-високите последният етаж е от дърво. Отпътуване за с. Лещен- известно с уникалната си природа, кътчета за отдих и екологично чистия си начин на живот. В селото се намира известната Глинена къща, както и ресторант, в който се предлагат храни, произведени от самите жители. Свободно време за обяд и разходка. Посещение на музея Никополис ад Нестум - стар римски град, построен по времето на император Марк Улпий Траян в чест на победата му над даките. Настаняване в хотел „ Тофана”***. Вечеря. Нощувка.
2 ден – Закуска. Отпътуване за Драва и пещерата Маара. При 20 желащи туристи за екскурзия до Кавала. Пристигане в Кавала. Пешеходна разходка в централната част на града - пристанището, къщата на Мохамед Али паша /смятан за основател на съвременен Египет/, Имарета, църквата "Св. Николай Чудотворец", църквата „Св. Богородица”, Паметника на Мохамед Али, Акведуктът Камарес . Екскурзоводската програма продължава около час и половина.  Късно следобед отпътуване за Банско. Вечеря. Нощувка.
3  ден – закуска. Свободно време. Отпътуване за с Добърско. Посещение на Църквата „Св. св. Теодор Тирон и Теодор Стратилат“ , която е построена през 1614 година от будни и заможни добърчани. Поразителните стенописи и автентична архитектура на храма го причисляват към най-ценните образци на българското изкуство. Нощувка. Отпътуване за София.


Имаш въпрос? Задай го.

Предоставено от Evridika Holidays

Евридика Холидейс  ООД е лицензиран туроператор от 2009 година, разполагащ със собствен транспорт и хотел в гр. Банско - ТОФАНА. Основната  дейност на фирмата е свързана с организиране на екскурзии в страната и чужбина, организиране на корпоративни партита и тим-билдинг мероприятия, на семинари, конференции, симпозиуми, както и на спортни лагери и спортни прояви.

Изключително държим на следните принципи при съставяне на туристически програми:

 • КОНЦЕПЦИЯ ЗА МАРШРУТ, който не изморява туристите.
 • БАЛАНСИРАНА ТУРИСТИЧЕСКА ПРОГРАМА, в която да има време за посещения на туристическите обекти, както и свободно време.
 • УДОБСТВО И КОМФОРТ ПО ВРЕМЕ НА ПЪТУВАНЕТО – ние пътуваме със собствени автобуси, като по този начин осигуряваме по-висока степен на сигурност и комфорт за нашите туристи. Стремим се да подсигурим добри хотели с по-добро разположение отново с цел клиентите ни да бъдат максимално удовлетворени.

Удостоверение № РК – 01-6374

Повече информация за Evridika Holidays можете да откриете на адрес .

Адрес и контакти

София, ул. Българска легия 2б
0876 631 327
evridikaholidays@gmail.com
Зареждане на оферти...
Уеб дизайн, мобилни приложения от Онлайн Комерс ЕООД.