Хайде на карнавал в Струмица само за 33 лв. от Карина Тур!

Топ цена: 33 лв
Разграбена
Плати сега: 3,30 лв.
Доплати на място: 29,70 лв.
офертата ще изтече след
? продадени ваучера
(Офертата е без лимит)
оферта Хайде на карнавал в Струмица само за 33 лв. от Карина Тур!
оферта Хайде на карнавал в Струмица само за 33 лв. от Карина Тур!

Условия на офертата

- Валидност на ваучера за дата:01.03.14 г.

- Задължителна предварителна резервация и проверка на свободни места на телефон: 02/981 70 90

- Задължително показване на разпечатан ваучер от Grupo.bg

- МИНИМАЛЕН БРОЙ ТУРИСТИ: 40

- СРОК ЗА УВЕДОМЛЕНИЕ при недостигнат минимален брой туристи: 1 дeн преди датата на отпътуване.

- НАЧИН НА ПЛАЩАНЕ: до 7 дни преди датата на отпътуване.

- Туристическата агенция си запазва правото на промени по независещи от нея причини и не носи отговорност за туристи, недопуснати от съответните гранични власти.

Хайде на карнавал в Струмица само за 33 лв. от Карина Тур!

Платете сега само 3.30 лв., а останалата сума доплатете при сключване на договор с агенцията.

Ваучерът включва:

- транспорт с лицензиран автобус;
- посещение на  Рупите;
- екскурзоводско обслужване по маршрута.


Цената не включва: 
- медицинска застраховка  2 лв.
входни такси
- разходи от личен характер

Отпътуване в 7.00 ч от Руски паметник по маршрут: София – Дупница – Благоевград – Сандански – Рупите – Петрич – Златарево. Посещение на Рупите. Местността Рупите, заедно с храм-паметник "Света Петка Българска", е част от Стоте национални туристически обекта на Българския туристически съюз. На това място е изтраден комплекс с добре поддържан парк.Тревата е ниско окосена, има цветя, пейки, беседки. Тук, в последните години от живота си живееше прочутата българска ясновидка Ванга. Къщичката, където баба Ванга е прекарала последните си години е добре запазена.

Всеки посетител може да се зареди с енергията, излъчвана от това място. През 1994 година край нейния дом с нейните средства е издигнат храм "Света Петка Българска".

Отпътуване за  границата с Р. Македония при КПП Златарево / Ново село. Пристигане в гр.Струмица, Македония, където ежегодно се провежда международният Струмишкият карнавал. Струмишкият карнавал е вековна традиция на града под Царевите кули и е свързан с религиозният  празник Тримери (християнски празник, който започва в началото на Великденските пости). Датата на провеждане се мени в зависимост от Великден. Разходка в центъра на града. Свободно време за обяд и участие в пищните карнавалните шествия, които са придружени с музика и заря.

Отпътуване от Струмица късно вечерта. Пристигане в  София през нощта.


Имаш въпрос? Задай го.

Предоставено от Karina Tour

Туроператор KAРИНА ТУР  започна своята дейност преди 15 години и е лицензиран туроператор и турагент, специализиран в организиране на екскурзии и почивки в чужбина.  

Фирмата e специализиранa в организиране на автобусни и самолетни екскурзии и почивки в чужбина и предлага богат и разнообразен продукт, задоволяващ най-широк спектър от интереси. Нашите самолетни и автобусни екскурзии в Европа са с богати маршрути, включващи различни градове и забележителности. През това време компанията ни се превърна в един туроператор, чийто стил на работа се отличава както с надеждност и качество на предоставяните услуги, така и с индивидуално отношение към всеки клиент.

    "КАРИНА ТУР" е специализирана и в индивидуално обслужване на клиенти с най-разнообразни интереси. Предлага индивидуални пакети за самолетни почивки и автобусни почивки или екскурзии в цял свят. Пакетите могат да включват самолетен билет, нощувки в хотели по избор на пътуващите, трансфери, екскурзоводски услуги от местни екскурзоводи и пр.

    "КАРИНА ТУР"  се занимава и с конгресен туризъм – организира симпозиуми, тиим билдинг, конгреси, семинари и пр. работни срещи в чужбина и в България, като винаги успява да отговори на изискванията на своите клиенти. 

Повече информация за Karina Tour можете да откриете на адрес .

Адрес и контакти

София, ул. Сердика 18
02/981 70 90
Зареждане на оферти...
Уеб дизайн, мобилни приложения от Онлайн Комерс ЕООД.