Иновационен ПЛАЗМОЛИФТИНГ на лице само за 270 лв. вместо 550 лв. с 51% отстъпка от студио за красота HELENNA FACE!

цена: 270 лв
Разграбена
Плати сега: 27,00 лв.
Доплати на място: 243,00 лв.
Пазарна стойност: 550,00 лв.
Спестяваш с нас: 280,00 лв.
офертата ще изтече след
? продадени ваучера
(Офертата е без лимит)
оферта Иновационен ПЛАЗМОЛИФТИНГ на лице само за 270 лв. вместо 550 лв. с 51% отстъпка от студио за красота HELENNA FACE!
оферта Иновационен ПЛАЗМОЛИФТИНГ на лице само за 270 лв. вместо 550 лв. с 51% отстъпка от студио за красота HELENNA FACE!
оферта Иновационен ПЛАЗМОЛИФТИНГ на лице само за 270 лв. вместо 550 лв. с 51% отстъпка от студио за красота HELENNA FACE!

Условия на офертата

- Ваучерите са валидни до 30.03.2015г.
- Няма ограничение в броя закупени ваучери от едно лице
- Предварителната резервация е задължителна поне 3 дни предварително на телефон: 0899 855 899
- При неспазен ангажимент за резервиран ден и час, без предварително 24 часа предупреждение, ваучерът се счита за анулиран

- Работно време: Понеделник, Вторник,Четвъртък и Петък: 10:30 - 19:00ч.; Сряда: 10:00 - 19:00ч.; Събота: 11:00 - 18:00 /Варна/
 

Платете сега 27 лв. и доплатете 243 лв. на място в студио за красота HELENNA FACE, като представите Вашия разпечатан ваучер от Grupo.bg!

Ваучерът включва:
 

- Плазмолифтинг на лице

Равният тен на лицето, без петна и други дефекти, е признак за здрава и поддържана кожа. Понякога обаче гените, слънцето и други фактори предизвикват нежелана пигментация. Кожата на лицето изисква повече внимание и грижа с подходящите за нея процедури! За да се чувствате добре, доверете се на приятна и ефективна терапия, която Ви гарантира нежна и чиста кожа от студио за красота HELENNA FACE!  
 

​Вземете ваучер за иновационен Плазмолифтинг на лице само за 270 лв. вместо 550 лв. с 51% отстъпка от студио за красота HELENNA FACE! 
 

Платете сега 27 лв. и доплатете 243 лв. на място в студио за красота HELENNA FACE, като представите Вашия разпечатан ваучер от Grupo.bg!

Ваучерът включва:
 

- Плазмолифтинг на лице

 

Инжектирането на силно концентрирана плазма, /концетрацията на тромбоцити, оттук и на растежни фактори е 3 до 5 пъти по-висока /активира регенерацията, заставяйки клетките да се обновяват там където трябва. Резултатът дори само от една процедура се вижда с невъоръжено око. След 10-14 дни се подобряват тенът и сиянието на кожата, но реалните резултати настъпват след около три седмици.

Накратко – методът е безопасен (в организма не постъпва и милилитър чужда субстанция), резултатът е дълготраен. Не е ли това чудо?

Така стягането на отпусната, старееща или фотоувредена кожа става лесно и достъпно. Терапията се прилага успешно и при лечение на белези, причинени от слънчеви, химически или контактни изгаряния на кожата от първа и втора степен, проблемна кожа, белези от акне.

За максимално добър и дълготраен ефект е препоръчигтелен пакет от три процедури през 28 дни.

Методът, ако е извършен правилно, е безопасен и напълно лишен от риска да предизвика алергични реакции. Непосредствено след процедурата има бързопреходно зачервяване, наблюдава се лек оток, възможна е поява на леки синини. За щастие, всички тези реакции са бързопреходни и отзвучават в рамките на няколко дни.

Най–добрият начин да се намалят рисковете до минимум, е да се доверите на опитет специалист, преминал необходимото обучение.

 

Студио за красота HELENNA FACE - гр.Варна предлага най-модерните и ефикасни подмладяващи процедури - ботокс, филър, фотоподмладяване. В студиото може да оформите трайно миглите си, да постигнете перфектно гладка кожа с процедури фотоепилация или да се погрижите за блясъка и красотата на Вашите ръце с ноктопластика.

Заличете с лекота няколко години от живота си в студио за красота  HELENNA FACE! 

Заповядайте в новооткрития Център за Естетична и медицинска козметика HELENNA FACE - гр.Пловдив!


Имаш въпрос? Задай го.

Предоставено от Студио за красота HELENNA FACE - гр.Варна и Център за Естетична и медицинска козметика HELENNA FACE - гр.Пловдив

Може да ни посетите и във Facebook.

Адрес и контакти

Варна, Студио за красота HELENNA FACE - гр.Варна, ул.Цар Асен 36 (до светофара Цар Освободител)
0899 855 899
hristi_89@abv.bg
Понеделник - Петък: 10:30 - 18:30ч.
Пловдив, Център за Естетична и медицинска козметика HELENNA FACE - гр.Пловдив - кв.Кючук Париж, ул."Архимандрит Евлоги" 4, с/у църква Св.София, съботния пазар
0899855899
Зареждане на оферти...
Уеб дизайн, мобилни приложения от Онлайн Комерс ЕООД.