Магнитен колан + подаръци: наколенка и магнитна лента за китка за 28 лв., вместо за 109 лв., с 74% отстъпка от www.albo-bg.info!

цена: 28 лв
Разграбена
Плати сега: 4,80 лв.
Доплати на място: 23,20 лв.
Пазарна стойност: 109,00 лв.
Спестяваш с нас: 81,00 лв.
офертата ще изтече след
? продадени ваучера
(Офертата е без лимит)
оферта Магнитен колан + подаръци: наколенка и магнитна лента за китка за 28 лв., вместо за 109 лв., с 74% отстъпка от www.albo-bg.info!
оферта Магнитен колан + подаръци: наколенка и магнитна лента за китка за 28 лв., вместо за 109 лв., с 74% отстъпка от www.albo-bg.info!
оферта Магнитен колан + подаръци: наколенка и магнитна лента за китка за 28 лв., вместо за 109 лв., с 74% отстъпка от www.albo-bg.info!

Условия на офертата

- Ваучерите са валидни до 25.02.2015г.

- Продуктите се доставят с куриер на Еконт Експрес като се изпраща заявка на имейл: albods@abv.bg с прикачен ваучер и следните данни: сайт: Grupo.bg, име и фамилия, GSM, адрес (при изпращане до адрес) или до офис на Еконт (име на офиса, а не улица и №, защото системата автоматично ще Ви таксува по-висока такса до адрес- виж имената на офисите: www.econt.com/offices). Изпращане на пратките по реда на заявките до 2-3 дни. 

- Куриерската такса е с намаление -20%! За пратки до 1 кг. при получаване от офиса на Еконт такса 3,36 лв.(+2% за наложен платеж и +0,40 лв. за всеки следващ кг.), до адрес 5,30 лв. (+2% за наложения платеж и +до 5% при увеличение цената на бензина) и получаване на следващия ден, а до селища без офис на Еконт до адрес 6,60 лв. (+2% и +до 5%) и получаване до три работни дни. Виж куриерските такси: http://www.econt.com/tariff-parcel/
- Kлиента може да се откаже в срок от 14 работни дни от покупката, но задължително трябва да изпрати писмено искане за отказ до търговеца, транспортните разходи за връщането са за сметка на клиента.
- Куриерската такса е за сметка на клиента.

​- Един клиент може да закупи неограничен брой ваучери. 

Предлага се от електронен магазин: www.albo-bg.info

Ваучерът включва:

​- магнитен колан на д-р ливайн 

подаръци: -наколенка и магнитна лента за китка

Остаряваме бавно, неусетно почти…Всеки ден се убеждаваме в това и първите признаци са болките в ставите и по-слабата подвижност от преди! Болки, схванатост , „странни шумове”, пукания  и какво ли още не идващо от ставите ни,  издава, че не сме „първа младост”! Но, благодарение на различни приспособления, гривни или колани успяваме да си помогнем, да забравим и да облекчим проблемите, които си имаме с тях!

Вземете ваучер за магнитен колан на д-р Ливайн + подаръци: наколенка и магнитна лента за китка за 28 лв., вместо за 109 лв., с 74% отстъпка от www.albo-bg.info!

Платете сега 4.80 лв. и доплатете 23.20 лв. като изпратите Вашия ваучер от Grupo.bg!

Ваучерът включва:

​- магнитен колан на д-р ливайн 

подаръци: -наколенка и магнитна лента за китка

Магнитният колан на д-р Ливайн- САЩ ще ви помогне да се освободите от болките в кръста и ще възвърне вашата жизненост. Коланът удобно се прикрепва към кръста, а вградените 16 магнити облекчават болките в кръста и гърба, подобряват кръвообръщението и отпускат мускулите от натрупаната умора през деня.

Магнитният колан на д-р Ливайн ще възвърне вашата подвижност, ще премахне болката и отново ще се почувствате здрави и енергични:

- коланът на д-р Ливайн съдържа 16 магнита, които въздействат едновременно върху кръста и гръбначния стълб

- обгръща плътно кръста и част от гърба и осигурява опора при движение;

- незабележим под дрехите можете да го носите, когато сте вкъщи, или навън;

- магнитният колан подобрява кръвообръщението, отпуска мускулите от натрупаната през деня умора и облекчава болките ниско в гърба

- Магнитна терапия е позната от древността и има доказано облекчаващо въздействие при болки в кръста и ниско в гърба

Коланът е с дължина 1,10 см. и широчина в областта на кръста 13 см.

Гаранция 1 г. Сертификат СЕ. 

Произход: Китай

Предлага се от онлайн магазин: www.albo-bg.info

В онлайн магазина www.albo-bg.info ще откриете десетки нови вносни продукти на ниски цени за дома, офиса и вашето здраве  като: енергоспестител за намаляване сметките за ток до 30%, аксесоари за шофьори, парочистачки Х5 и Х6, органайзери за чанти, бижута, обувки, документи и др., наколенки и колан за гръб на д-р Ливайн, масажори, леленки и пръстени за отслабване, уреди за сребърна вода, мини перални перяши безплатно, уред за стареене на алкохолни напитки за 3 ч. с 10 г., аларма против кражби, уреди прогонващи хлебарки и още десетки интересни продукти за подарък или за лична употреба.

Изберете иновативните и полезни продукти на www.albo-bg.info!


Въпроси и отговори (2)

Предоставено от www.albo-bg.info

В онлайн магазина www.albo-bg.info ще откриете десетки нови вносни продукти на ниски цени за дома, офиса и вашето здраве  като: енергоспестител за намаляване сметките за ток до 30%, аксесоари за шофьори, парочистачки Х5 и Х6, органайзери за чанти, бижута, обувки, документи и др., наколенки и колан за гръб на д-р Ливайн, масажори, леленки и пръстени за отслабване, уреди за сребърна вода, мини перални перяши безплатно, уред за стареене на алкохолни напитки за 3 ч. с 10 г., аларма против кражби, уреди прогонващи хлебарки и още десетки интересни продукти за подарък или за лична употреба.

Изберете иновативните и полезни продукти на www.albo-bg.info!

Повече информация за www.albo-bg.info можете да откриете на адрес .

Адрес и контакти

София,
.
albods@abv.bg
Зареждане на оферти...
Уеб дизайн, мобилни приложения от Онлайн Комерс ЕООД.