Парочистачка Стийм моп X5 + 3 подаръка за около 20-25лв: крачкомер; щипка против хъркане; цифров телесен термометър само за 109 лв. вместо 250 лв. с 56% отстъпка от www.albo-bg.info!

цена: 109 лв
Разграбена
Плати сега: 10,90 лв.
Доплати на място: 98,10 лв.
Пазарна стойност: 250,00 лв.
Спестяваш с нас: 141,00 лв.
офертата ще изтече след
? продадени ваучера
(Офертата е без лимит)
оферта Парочистачка Стийм моп X5 + 3 подаръка за около 20-25лв: крачкомер; щипка против хъркане; цифров телесен термометър само за 109 лв. вместо 250 лв. с 56% отстъпка от www.albo-bg.info!
оферта Парочистачка Стийм моп X5 + 3 подаръка за около 20-25лв: крачкомер; щипка против хъркане; цифров телесен термометър само за 109 лв. вместо 250 лв. с 56% отстъпка от www.albo-bg.info!
оферта Парочистачка Стийм моп X5 + 3 подаръка за около 20-25лв: крачкомер; щипка против хъркане; цифров телесен термометър само за 109 лв. вместо 250 лв. с 56% отстъпка от www.albo-bg.info!
оферта Парочистачка Стийм моп X5 + 3 подаръка за около 20-25лв: крачкомер; щипка против хъркане; цифров телесен термометър само за 109 лв. вместо 250 лв. с 56% отстъпка от www.albo-bg.info!
оферта Парочистачка Стийм моп X5 + 3 подаръка за около 20-25лв: крачкомер; щипка против хъркане; цифров телесен термометър само за 109 лв. вместо 250 лв. с 56% отстъпка от www.albo-bg.info!

Условия на офертата

- Ваучерите са валидни до 25.02.2015г.

- Продуктите се доставят с куриер на Еконт Експрес като се изпраща заявка на имейл: albods@abv.bg с прикачен ваучер и следните данни: сайт: Grupo.bg, име и фамилия, GSM, адрес (при изпращане до адрес) или до офис на Еконт (име на офиса, а не улица и №, защото системата автоматично ще Ви таксува по-висока такса до адрес- виж имената на офисите: www.econt.com/offices). Изпращане на пратките по реда на заявките до 2-3 дни. 

- Куриерската такса е с намаление -20%! За пратки до 1 кг. при получаване от офиса на Еконт такса 3,36 лв.(+2% за наложен платеж и +0,40 лв. за всеки следващ кг.), до адрес 5,30 лв. (+2% за наложения платеж и +до 5% при увеличение цената на бензина) и получаване на следващия ден, а до селища без офис на Еконт до адрес 6,60 лв. (+2% и +до 5%) и получаване до три работни дни. Виж куриерските такси: http://www.econt.com/tariff-parcel/

- Kлиента може да се откаже в срок от 14 работни дни от покупката, но задължително трябва да изпрати писмено искане за отказ до търговеца, транспортните разходи за връщането са за сметка на клиента.

- Куриерската такса е за сметка на клиента.

​- Един клиент може да закупи неограничен брой ваучери. 

Предлага се от електронен магазин: www.albo-bg.info

Ваучерът включва:

- Стийм моп X5

ПОДАРЪЦИ:

- Крачкомер

- Цифров телесен термометър

- Щипка против хъркане

Допълнителни подложки могат да се закупят от http://grupo.bg/offers/preview/8959

Силата на парата е движела човечеството през 19 век, но и днес, в атомната епоха тя намира приложение - вече като модерно средство за почистване на дома! Почистете бързо, лесно и екологично, само със силата на парата, с подобрения модел Стийм моп X5 – пет уреда в един от  www.albo-bg.info!

Кажете стоп на праха и мръсотията и поддържайте безупречна хигиена!

Вземете ваучер за Парочистачка Стийм моп X5 + 3 подаръка за около 20-25лв.: крачкомер; щипка против хъркане; цифров телесен термометър само за 109 лв. вместо 250 лв. с 56% отстъпка от www.albo-bg.info!

Платете сега 10.90 лв. и доплатете 98.10 лв. като изпратите Вашия ваучер от Grupo.bg!

Ваучерът включва: 

- Стийм моп X5

ПОДАРЪЦИ:

- Крачкомер

- Цифров телесен термометър

- Щипка против хъркане

Допълнителни подложки могат да се закупят от http://grupo.bg/offers/preview/8959http://grupo.bg/offers/preview/9207

Новият Стийм Моп Х5 с пара до 110 градуса почиства и дезинфекцира всякакви повърхности и подови настилки. Лесно се превръща в мини пароструйка с турбо дюза с мека и твърда четкa, приставка за миене на огледала и прозорци и за парно гладене за освежаване на завеси, матраци и др.

Силата на парата се регулира за постигане на оптимални резултати при различни повърхности. Замърсяванията лесно се отстраняват с помощта на микрофибърна кърпа, която абсорбира мръсотията, след което се изпира.

Парочистачката Стийм Моп Х5, или 5 уреда в 1 почиства следните повърхности:

* ламиниран паркет
* керамични повърхности
* теракота и фаянс
* мраморни повърхности
* килими
* балатум
* паркет

Новият стилен Стийм Моп Х5 е в пъти по-добър от предишните модели, като:

* регулирасилата на парата
* лек и удобенс тегло само 2,2 кг., компактен и лесен за съхранение
* почиства и дезинфекцира само със силата на парата без използване на химически препарати
* лесно се превръща в мини пароструйка
* почиства различни повърхности, всякакви подови настилки и килими
* има приставки за парно гладене и почистване на стъкла и прозорци
* спестява време и средства

Комплектът Стийм Моп Х5 съдържа:

* уред за почистване с пара Стийм Моп Х5
* мерителен съд
* приставка за килими
* микрофибърна подложка
* турбо дюза
* четка с твърд косъм
* четка с мек косъм
* удължител
* приставка за прозорци и гладене на дрехи
* микрофибърна подложка за прозорци
* микрофибърна подложка за гладене
* праховик
* микрофибърна ръкавица за праховик
* игла за почистване на варовик

Гаранция 1 г. /Гаранционен и извънгаранционен сервиз/ Сертификат СЕ

Произход: Китай

Крачкомер:

Уредът е:

- Лек и компактен
- Оборудван с уникална съвременна технология, улавяща ускорението
- LCD екран
- Измерва до 99 999 крачки и възможност за зануляване
- Захранване: батерия за часовник тип AG13, включена в комплекта
- Възможност за поставяне на колан
- Табличка, по която според възрастта може да изчислите и колко калории изгаряте при разходка и ходене

Цвят: бял; тегло: 25 гр.

Щипка против хъркане:

Щипката е изработена от медицински висококачествен антибактериален силикон, който е напълно безвреден, без мирис и странични ефекти и не създава неудобство при употреба.Закрепва се стабилно в горната част на ноздрите, посредством срещуположните издатини и не причинява дискомфорт. Щипката против хъркане подпомага потока на въздух през ноздрите, за да се събуждате бодри и отпочинали. Когато дишането по време на сън е неправилно, това води до хъркане, а в по-тежките случаи и до краткотрайно спиране на дишането. Лишаването на мозъка от кислород е сериозно и може да доведе до силно чувство на умора през деня.

Нощното хъркане често пъти е предизвикано от някои заболявания:  настинка, хрема, хипертония, хроничен бронхит, алергии, синузит, ринит и др. Щипката значително облекчава дишането и премахва неприятното хъркане, причинено от тях.

Цифров телесен термометър:

Описание:

Време за измерване - 60 секунди.
Лесен за четене - LCD дисплей.
Звуков сигнал.
Начин на измерване: орално, ректално и аксиларно.
Надеждна точност - +/- 0.1.
Гъвкав, нечуплив материал.
Мемори функция - запаметява резултатите от измерване.
Автоматично изключване.
Лесен и удобен за използване - от цялото семейство.
Компактен дизайн, за да бъде навсякъде с Вас.
Включена батерия.
Тегло: 12 гр.
Производител: Китай.

Всеки дом има нужда от този полезен уред, за да можем да следим най-важното - здравето си!

Почистете основно с лекота със Стийм Моп Х5 от  www.albo-bg.info!

В онлайн магазина www.albo-bg.info ще откриете десетки нови вносни продукти на ниски цени за дома, офиса и вашето здраве  като: енергоспестител за намаляване сметките за ток до 30%, аксесоари за шофьори, парочистачки Х5 и Х6, органайзери за чанти, бижута, обувки, документи и др., наколенки и колан за гръб на д-р Ливайн, масажори, леленки и пръстени за отслабване, уреди за сребърна вода, мини перални перяши безплатно, уред за стареене на алкохолни напитки за 3 ч. с 10 г., аларма против кражби, уреди прогонващи хлебарки и още десетки интересни продукти за подарък или за лична употреба.

Опитайте нещо ново и различно, нещо, което помага на милиони по цял свят! Изберете иновативните и полезни продукти на www.albo-bg.info!


Имаш въпрос? Задай го.

Предоставено от www.albo-bg.info

В онлайн магазина www.albo-bg.info ще откриете десетки нови вносни продукти на ниски цени за дома, офиса и вашето здраве  като: енергоспестител за намаляване сметките за ток до 30%, аксесоари за шофьори, парочистачки Х5 и Х6, органайзери за чанти, бижута, обувки, документи и др., наколенки и колан за гръб на д-р Ливайн, масажори, леленки и пръстени за отслабване, уреди за сребърна вода, мини перални перяши безплатно, уред за стареене на алкохолни напитки за 3 ч. с 10 г., аларма против кражби, уреди прогонващи хлебарки и още десетки интересни продукти за подарък или за лична употреба.

Изберете иновативните и полезни продукти на www.albo-bg.info!

Повече информация за www.albo-bg.info можете да откриете на адрес .

Адрес и контакти

София,
.
albods@abv.bg
Зареждане на оферти...
Уеб дизайн, мобилни приложения от Онлайн Комерс ЕООД.