Профилактика на настолен компютър или лаптоп с подмяна на термо паста,термо лепенки, почистване от прах и проверка за вируси + безплатно взимане и връщане с 50% отстъпка от Dr.Computer!

цена: 10 лв
Разграбена
Плати сега: 2,00 лв.
Доплати на място: 8,00 лв.
Пазарна стойност: 20,00 лв.
Спестяваш с нас: 10,00 лв.
офертата ще изтече след
? продадени ваучера
(Офертата е без лимит)
оферта Профилактика на настолен компютър или лаптоп с подмяна на термо паста,термо лепенки, почистване от прах и проверка за вируси + безплатно взимане и връщане с 50% отстъпка от Dr.Computer!
оферта Профилактика на настолен компютър или лаптоп с подмяна на термо паста,термо лепенки, почистване от прах и проверка за вируси + безплатно взимане и връщане с 50% отстъпка от Dr.Computer!

Условия на офертата

- Валидност на ваучера до 10.02.2014г.

- С предварителна заявка на: 0898 968 489

- Задължително предаване на разпечатан ваучер от Grupo.bg.

Виждали ли сте пясъчна буря по телевизията, или на живо? Мини торнадото от пясък, прах, пръст и още нещо е явление, което не желаем да виждаме или да ни се случва. Но не би…всеки ден едно такова нещо се стоварва на нашите нови домашни любимци - порода настолен компютър или пъргав лаптоп. Процесите, които текат вътре са подобни, ако ли не и по-мощни: мръсотии, прах, виртуални гадинки - червеи, троянци, вируси и много други нещица карат нашите умни машинки да се държат като Родопски столетници…да бъдат мъдри и много бавни!

Профилактика на настолен компютър или лаптоп с подмяна на термо паста,термо лепенки, почистване от прах и проверка за вируси + безплатно взимане и връщане с 50% отстъпка от Dr.Computer!

Ваучерът включва:

- подмяна на термо паста

- термо лепенки

- почисвтане от прах

- проверка за вируси

- по желание безплатно взимане и връщане 

Вариант 1: Профилактика на настолен компютър само за 10 лв. вместо 20 лв. с 50% отстъпка.

Платете сега само 2 лв., а останалата част от сумата доплатете на място и задължително предайте своя разпечатан ваучер от Grupo.bg.

Вариант 2: Профилактика на лаптоп само за 15 лв. вместо 30 лв. с 50% отстъпка.

Платете сега само 3 лв., а останалата част от сумата доплатете на място и задължително предайте своя разпечатан ваучер от Grupo.bg.

Направете голямото зимно компютърно почистване сега!


Имаш въпрос? Задай го.

Предоставено от Dr. Computer

Dr. Computer се занимава с продажба и ремонт на компютри, лаптопи, гаранционно и извънгаранционно обслужване. Изграждане на системи за видео наблюдение и контрол на достъпа.

Повече информация за Dr. Computer можете да откриете на адрес .

Адрес и контакти

Пловдив, гр.Пловдив ул.Балчик 1
0898 968 489
Понеделник - Петък: 09:30 - 18:30; Събота: 10:00 - 14:00ч
Зареждане на оферти...
Уеб дизайн, мобилни приложения от Онлайн Комерс ЕООД.