СТОМАНЕН СЕТ (колие и обеци) В ТРИ ЦВЯТА само за 20.50 лв. вместо 41 лв. с 50% отстъпка от онлайн магазин www.bijouglory.com!

цена: 2050 лв
Разграбена
Плати сега: 4,10 лв.
Доплати на място: 16,40 лв.
Пазарна стойност: 41,00 лв.
Спестяваш с нас: 20,50 лв.
офертата ще изтече след
? продадени ваучера
(Офертата е без лимит)
оферта СТОМАНЕН СЕТ (колие и обеци) В ТРИ ЦВЯТА само за 20.50 лв. вместо 41 лв. с 50% отстъпка от онлайн магазин www.bijouglory.com!
оферта СТОМАНЕН СЕТ (колие и обеци) В ТРИ ЦВЯТА само за 20.50 лв. вместо 41 лв. с 50% отстъпка от онлайн магазин www.bijouglory.com!

Условия на офертата

- Ваучерите са валидни до 15.02.2015г.
- Няма ограничение в броя закупени ваучери от едно лице
- След закупуване на ваучер е необходимо да изпратите следните данни: имена; телефонен номер; адрес за доставка; номер на ваучер на e-mail: bijou.glory@gmail.com, телефон за връзка: 0879 10 18 11
- Доставки се извършват в цялата страна с куриерска фирма за сметка на клиента
- Доставка до адрес на куриера София - 3.30 лв.
- Доставка за страната - 5.50 лв.

- Kлиента може да се откаже в срок от 14 работни дни от покупката, ако не е разопакована и не е с нарушен търговският вид, но задължително трябва да изпрати писмено искане за отказ до търговеца, транспортните разходи за връщането са за сметка на клиента. http://grupo.bg/blog-zakon-elektronna-tyrgoviq-13-6

 

Платете сега 4.10 лв. и доплатете 16.40 лв. при получаване на бижуто и като сте изпратили Вашия ваучер от Grupo.bg!
 

Ваучерът включва:

- СТОМАНЕН СЕТ Колие и обеци В ТРИ ЦВЯТА

Вариант за кожена верижка - цвят кафяв и цвят черен (по избор).

Всеки продукт е придружен от фирмен СЕРТИФИКАТ удостоверяващ качеството и произхода на изделието.

Доплащане за ПОДАРЪЧНА КУТИЯ НА ЦЕНА 3 ЛЕВА!

БОНУС ЗА КЛИЕНТА:
Закупилите това бижу получават до 35 % отстъпка за бъдеща покупка от онлайн магазин www.bijouglory.com като офертата е валидна за всички непромоционални продукти.Отстъпката може да се използва до 31.12.2014г.

Никога няма да сбъркате, ако подарите на дама красиво бижу. И точно сега е моментът да започнете да избирате коледните подаръци за Вашите любими жени. За майка, сестра или любима, един прекрасен комплект от колие и обеци, ще донесе много  радост и усмивки.

Вземете ваучер за СТОМАНЕН СЕТ (колие и обеци) В ТРИ ЦВЯТА само за 20.50 лв. вместо 41 лв. с 50% отстъпка от онлайн магазин www.bijouglory.com! ​

 

Платете сега 4.10 лв. и доплатете 16.40 лв. при получаване на бижуто и като сте изпратили Вашия ваучер от Grupo.bg!


Ваучерът включва:

• СТОМАНЕН СЕТ - Колие и обеци в три цвята

 

Вариант за кожена верижка: цвят кафяв и цвят черен (по избор).

Доплащане за ПОДАРЪЧНА КУТИЯ на цена 3 лв.!

БОНУС: Закупилите това бижу получават до 35 % отстъпка за бъдеща покупка от онлайн магазин www.bijouglory.com, като офертата е валидна за всички непромоционални продукти.Отстъпката може да се използва до 31.12.13!

Обеци изработени от медицинска полирана стомана. Стоманата е най-висок клас .
Не променя цвета си при мокрене, както и не предизвиква алергии.Когато се полира стоманата става един от най-красивите, същевременно и от най-непретенциозните ценни метали. Благодарение на своята устойчивост стоманата е с трудно наранима външна повърхност.
Бижутата от стомана са подходящи както за Вашето ежедневие, така и за официални поводи

МАТЕРИАЛ: медицинска стомана.

http://www.bijouglory.com/details.php?l=bg&id=122

Всеки продукт е придружен от фирмен СЕРТИФИКАТ, удостоверяващ качеството и произхода на изделието.

Основна цел на BIJOU GLORY е да представят само актуални колекции бижута. Между производителите на бижута и BIJOU GLORY няма посредник и за това предлагат ТОП ЦЕНИ за своите клиенти.

BIJOU GLORY Са вносители и предлагат най-изгодните бижута в класа си от всички онлайн магазини в България! Освен на топ цени залагат и на топ качество. Гарантират, че 99% от моделите, които презентират ги има в наличност само в онлайн магазин: www.bijouglory.com

Всички бижута предлагани от BIJOU GLORY са по своему уникални. BIJOU GLORY се стреми да подбира своите колекции, така че Вие да изпитвате максимално задоволство и конфорт, когато ги носите. Благодарение на младия и амбициозен екип, с който работи BIJOU GLORY, те успяват да задоволят и най-претенциозните си клиенти.

Когато правите покупка от BIJOU GLORY, то Вие имате гаранция за качество,цена и неповторимост. Основна цел на BIJOU GLORYе да представят само актуални колекции бижута.Между производителите на бижута и фирмата няма посредник и  за това предлагат  ТОП ЦЕНИ за своите клиенти.


Имаш въпрос? Задай го.

Предоставено от Онлайн магазин www.bijouglory.com

BIJOU GLORY

Ние сме вносители и предлагаме най-изгодните бижута в класа си от всички онлайн магазини в България!

Освен на топ цени залагаме и на топ качество. Гарантираме, че 99% от моделите, които презентираме ги има в наличност само в онлайн магазин: www.bijouglory.com

Всички бижута предлагани от нас са по своему уникални.Стремим се да подбираме своите колекции,така че Вие да изпитвате максимално задоволство и конфорт когато ги носите.Благодарение на младия и амбициозен екип с който работи BIJOU GLORY ние успяваме да задоволим и най-претенциозните ни клиенти.

Когато правите покупка  от нас то ние Ви даваме гаранция за качество,цена и неповторимост.

Повече информация за Онлайн магазин www.bijouglory.com можете да откриете на адрес .
Може да ни посетите и във Facebook.

Адрес и контакти

Варна, гр.Варна
0879 10 18 11
bijou.glory@gmail.com
Зареждане на оферти...
Уеб дизайн, мобилни приложения от Онлайн Комерс ЕООД.