СУРВА Перник 2014! Вижте международния фестивал на маскарадните игри само за 10 лв. от ТА Глобул Турс!

Топ цена: 10 лв
Разграбена
Плати сега: 1,00 лв.
Доплати на място: 9,00 лв.
офертата ще изтече след
? продадени ваучера
(Офертата е с лимит 40 броя)
оферта СУРВА Перник 2014! Вижте международния фестивал на маскарадните игри само за 10 лв. от ТА Глобул Турс!
оферта СУРВА Перник 2014! Вижте международния фестивал на маскарадните игри само за 10 лв. от ТА Глобул Турс!
оферта СУРВА Перник 2014! Вижте международния фестивал на маскарадните игри само за 10 лв. от ТА Глобул Турс!

Условия на офертата

- Ваучерите са валидни за 01.02.2015г.
- Едно лице може да закупи неограничен брой ваучери
- Преди да закупите ваучер е необходимо да проверите възможните свободни места за пътуването.
- След закупуване на ваучер е необходимо да се обадите на тел: 02/980 69 59, 02/981 13 83, 0878 515 301, потвърдите пътуването си и да посетите офиса на агенцията на адрес: гр. София, ул."Екзарх Йосиф" № 29 за сключване на договор за пътуване. Необходимо е подписване на договор за организирано туристическо пътуване най-късно до 3 дни преди датата на заминаването! При подписване на договор е необходимо да предоставите разпечатан Вашият ваучер на служителите в агенцията.
- СРОК ЗА УВЕДОМЛЕНИЕ при недостигнат минимален брой туристи: 3 дни преди датата на отпътуване
- МИНИМАЛЕН БРОЙ ТУРИСТИ: 40
- Туристическата агенция си запазва правото на промени в последователността на изпълнение на програмата по независещи от нея причини 

Ваучерът важи за един човек и включва:

  • транспорт с автобус
  • екскурзоводско обслужване по маршрута

 

За щастие, българският календар е изключително богат на традиции, обичаи и празници през цялата година! Те показват колко богата и разноцветна е народната ни култура. Именно старите празници са първоизточникът, от който произтича цялата културна традиция на българския народ. Независимо от все по-забързаното ни ежедневие, всеки българин носи в душaта и сърцето си българските обичаи и традиции! Ако искате да ги почувствате, посетете Перник и се насладете на невероятния фестивал на маскарадните игри - 'Сурва'!

Вземете ваучер за „СУРВА” Перник 2014! Вижте международния фестивал на маскарадните игри само за 10 лв. от ТА Глобул Турс!

Платете сега само 1 лв., а останалата сума от 9 лв. се заплащат на място в ТА Глобул Турс, след предоставяне на разпечатан ваучер от Grupo.bg!

 

ПРОГРАМА:  Отпътуване от София от пл. „Ал. Невски” в 09:00 ч. Пристигане в центъра на Перник. Свободно време за разглеждане на различните изложби, сцени и кукерски шествия. „Сурва” е най-голямото в България и на Балканите събитие на традиционни народни игри и обичаи с маски. Фестивалът се организира от община Перник от 1966 г. От 1985 г. има статут на международен. В него участват около 5000 души в над 90 маскарадни групи от всички етнографски райони на България и гости от Европа, Азия и Африка. Той популяризира достигнали до днес варианти на древна ергенска обредност, част от българската фолклорна традиция. С конкурсната си програма фестивалът е среща и надпревара на живите й носители, най-популярни с наименованията “сурвакари” и “кукери”.  Най-атрактивният му акцент е двудневното състезателно дефиле на маскарадни групи от страната и от чужбина. Зрителите от Перник и цялата страна, гостите от чужбина, идват, за да споделят магията на играта, да видят и пипнат маските, да се почувстват обновени, да си пожелаят здраве и късмет.  Ще се докоснете до магията на съхранената маскарадна традиция в Пернишко. Тук всичко е истинско! Ще ви завладее очарованието на българския фолклор, подгрят с традиционни гозби и напитки. Ще усетите вълнуващото творческо присъствие на млади и стари интерпретатори на традицията.Бляскав фееричен спектакъл, огньове и илюминации ще ви потопят в мистерията на фестивалната надпревара. Два дни в центъра и по улиците на града групи от цялата страна ще се надпреварват да демонстрират колорита на своите игри и неповторими маски и костюми. Зрители и участници ще могат да контактуват по маршрутите на дефилетата и на импровизираните сцени в града. На богати базари гостите ще имат възможност да се насладят на произведения на българското приложно изкуство и да си купят неповторим сувенир.
Около 17.30 ч. отпътуване за София. Пристигане на Александър Невски около 18.30 ч.


Имаш въпрос? Задай го.

Предоставено от ТА Глобул Турс

Удостоверение за регистрация 05454/05.05.2005 

Може да ни посетите и във Facebook.

Адрес и контакти

София, ул. Екзарх Йосиф №29 - безистена
02/980 69 59
Понеделник до Петък от 10:30 до 17:30
Зареждане на оферти...
Уеб дизайн, мобилни приложения от Онлайн Комерс ЕООД.