Екскурзия до Букурещ, Синая, Брашов, Бран! 2 нощувки, закуски, транспорт, застраховка само за 115 лв. на човек от ТА "Евридика Холидейз"!

Топ цена: 115 лв
Разграбена
Плати сега: 11,50 лв.
Доплати на място: 103,50 лв.
офертата ще изтече след
? продадени ваучера
(Офертата е без лимит)
оферта Екскурзия до Букурещ, Синая, Брашов, Бран! 2 нощувки, закуски, транспорт, застраховка само за 115 лв. на човек от ТА "Евридика Холидейз"!
оферта Екскурзия до Букурещ, Синая, Брашов, Бран! 2 нощувки, закуски, транспорт, застраховка само за 115 лв. на човек от ТА "Евридика Холидейз"!
оферта Екскурзия до Букурещ, Синая, Брашов, Бран! 2 нощувки, закуски, транспорт, застраховка само за 115 лв. на човек от ТА "Евридика Холидейз"!

Условия на офертата

- Екскурзията ще се проведе на 01.04 - 03.04, 15.04 – 17.04, 06.05.- 08.05., 20.05-23.05, 16.06-19.06 , 02.09-05.09, 22.09-25.09.2016г.
Задължително е преди закупуване на ваучер, да се свържете с агенцията за свободни места! След това трябва да закупите ваучер и да подпишете договор в офиса на агенцията или по имейл: office.evridikaholidays@gmail.com
- Цената е за минимален брой туристи – 45, ако не се съберат ,  екскурзията ще се проведе и при минимален брой туристи – 30, като цената ще бъде завишена с 10 лева. 
НАЧИН НА ПЛАЩАНЕ: 30 % авансово плащане при сключване на договора. Доплащане до 14 дни преди датата на отпътуване.
- СРОК ЗА УВЕДОМЛЕНИЕ при недостигнат минимален брой туристи: 2 дни преди датата на отпътуване.
- Агенцията си запазва правото на промени в последователността изпълнение на програмата. Туристическата агенция си запазва правото на промени по независещи от нея причини и не носи отговорност за туристи, недопуснати от съответните гранични власти.

 

Ваучерът важи за един човек и включва:

 • Транспорт с лицензиран автобус за международен превоз 
 • 2 нощувки със закуски в 2/3* хотел в Синая
 • екскурзоводско обслужване по маршрута
 • водач от фирмата 


Цената НЕ включва:

 • Мед. Застраховка –  5.50лв. ; 9.40лв. над 65г, 13.30лв. над 75г.                                           
 • разходи от личен характер
 • посещение на местен ресторант -20 евро
 • панорамна обиколка на Букурещ – 10 евро
 • Посещение на Бран и Брашо – 18 евро./миниум 20 човека/
 • транспортни и пътни такси – 20 лв./ задължително/
 • Входни такси за посещаваните обекти: Замъка Бран - 35 леи за възрастни, 25 леи за хора над 65 г., 20 леи за студенти, 7 леи за ученици, Замъка Пелеш (стандартен тур) - 20 леи за възрастни, 10 леи за хора над 65 г., 5 леи за студенти и ученици, Замъка Пелишор - 20 леи за възрастни, 10 леи за хора над 65 г., 5 леи за студенти и ученици, Музея на селото - 10 леи за възрастни, 5 леи за хора над 65 г., 3 леи за студенти и ученици, Манастира Синая - 5 леи за възрастни, 2 леи за ученици, Черната църква - 9 леи за възрастни, 6 леи за студенти, 3 леи за ученици;

1 Ден – Отпътуване в 05.30 часа от храм-паметник „Св. Ал. Невски”. Пътуване  по маршрут София – Плевен – Русе, преминаване на Дунав мост и на границата с Румъния. Потегляне към столицата на Румъния – Букурещ, транзитно преминаване през града в посока величествените Карпати и нейната „перла” – курорта Синая. Посещение на Двореца “Пелеш”- строен в периода 1873-1883 година като лятна резиденция на румънския крал Карол І. Настаняване в хотел 2*/3*. Свободно време. Нощувка.

II Ден – Закуска. Отпътуване за Бран. Посещение на замъка “Бран”, известен още като замъка на “Дракула”- ловната резиденция на граф Влад Дракула (впечатляваща средновековна крепост, забулена в мистерия, построена между 1377 г. и 1382 г. върху скала висока 60 м.). Свободно време в района на замъка. Отпътуване за центъра на българската емиграция през Възраждането - град  Брашов, където Петър Берон издава Рибния буквар. Живописният град е известен също с факта, че разделя Източните и Южните Карпати. Пешеходна разходка, разглеждат се: Черната църква, Старото кметство, църквата “Св. Бартоломей” и др. Прибиране в хотела. Свободно време. Вечерта по желание посещение на местен ресторант, с вечеря по меню, състоящо се от традиционни ястия. Нощувка.

ІIІ Ден – Закуска. Отпътуване за Букурещ град на контрастите, един от най-големите градове в Централна и Източна Европа, известен още като малкия Париж). Панорамна обиколка на града. Разглеждат се: Триумфалната арка, Атене, Народния театър, Патриархалната катедрала, Университета, площада на Революцията, площада на Победата и др. Посещение на Двореца на Чаушеску, в момента държавния парламент, втората по големина сграда в света. Отпътуване за България. Пристигане в София късно вечерта.


Имаш въпрос? Задай го.

Предоставено от Evridika Holidays

Евридика Холидейс  ООД е лицензиран туроператор от 2009 година, разполагащ със собствен транспорт и хотел в гр. Банско - ТОФАНА. Основната  дейност на фирмата е свързана с организиране на екскурзии в страната и чужбина, организиране на корпоративни партита и тим-билдинг мероприятия, на семинари, конференции, симпозиуми, както и на спортни лагери и спортни прояви.

Изключително държим на следните принципи при съставяне на туристически програми:

 • КОНЦЕПЦИЯ ЗА МАРШРУТ, който не изморява туристите.
 • БАЛАНСИРАНА ТУРИСТИЧЕСКА ПРОГРАМА, в която да има време за посещения на туристическите обекти, както и свободно време.
 • УДОБСТВО И КОМФОРТ ПО ВРЕМЕ НА ПЪТУВАНЕТО – ние пътуваме със собствени автобуси, като по този начин осигуряваме по-висока степен на сигурност и комфорт за нашите туристи. Стремим се да подсигурим добри хотели с по-добро разположение отново с цел клиентите ни да бъдат максимално удовлетворени.

Удостоверение № РК – 01-6374

Повече информация за Evridika Holidays можете да откриете на адрес .

Адрес и контакти

София, ул. Българска легия 2б
0876 631 327
evridikaholidays@gmail.com
Зареждане на оферти...
Уеб дизайн, мобилни приложения от Онлайн Комерс ЕООД.