ЗАКИНТОС! 5 нощувки + закуски + транспорт + фериботни такси и билети само за 385 лв. на човек от ТА "Евридика Холидейз!

Топ цена: 385 лв
Разграбена
Плати сега: 38,50 лв.
Доплати на място: 346,50 лв.
офертата ще изтече след
? продадени ваучера
(Офертата е с лимит 30 броя)
оферта ЗАКИНТОС! 5 нощувки + закуски + транспорт + фериботни такси и билети само за 385 лв. на човек от ТА "Евридика Холидейз!
оферта ЗАКИНТОС! 5 нощувки + закуски + транспорт + фериботни такси и билети само за 385 лв. на човек от ТА "Евридика Холидейз!
оферта ЗАКИНТОС! 5 нощувки + закуски + транспорт + фериботни такси и билети само за 385 лв. на човек от ТА "Евридика Холидейз!

Условия на офертата

- Екскурзията ще се проведе на: 28.04., 23.05., 06.06., 08.09., 13.10.2015 г.
- Ранни записвания до 31.01.2015 – 5 % намаление
- Задължително е след закупуване на ваучера е да звъннете за информация за свободни места на 0887 689 967 и след това да подпишете договор в офиса на агенцията на адрес София,  ул.”Пиротска”№45 - офис 3 или по имейл: office.evridikaholidays@gmail.com
- Агенцията си запазва правото на промени в последователността изпълнение на програмата 

 

Как за Вас изглежда мечтаната почивка? Да отидете на малък остров с богата история, девствената красота на природата и смарагдово море? ДА, ДА, ДА!  Малко и закътано местенце от Рая. Дълги вечери само за Вас, пълно сливане със заобикалящата Ви морска магия, нощите изпълнени със страст и песните на морето. Това е Закинтос -  райският остров някъде в Йонийско море!


Вземете ваучер за ЗАКИНТОС – ЕДНО РАЙСКО ПЪТЕШЕСТВИЕ! 5 нощувки + закуски + транспорт + фериботни такси и билети само за 385 лв. на човек от ТА "Евридика Холидейз!

Ваучерът включва:

 • транспорт с лицензиран автобус
 • такси за моста Рио - Антирио
 • фериботни такси и билети Килини - Закинтос - Килини
 • 1 нощувка със закуска в Янина
 • 4 нощувки със закуски в Закинотс - хотел 2/3*
 • медицинска застраховка с асистънс*
 • водач от фирмата организатор

 

Цената не включва : 

 • екскурзия - обиколка на острова / 3 ден / - 22 евро при минимум 20 участници
 • екскурзия до залива "Лагана" за разходка с корабче при минимум 10 туристи: 45 лв; 
 • входна такса на Делфи – 9 Евро; 
 • входна такса на посещаваните обекти;

 

ПРОГРАМА: 1 ден - дневен преход София  - Янина

Отпътуване от София в 06:30 ч., от Руски паметник, по маршрут София - Солун – Йоанина /около 560 км./. Настаняване в хотел. Свободно време в гр.Янина - център на област Епир, университетски град, прочут със своята сребърна бижутерия, тясно свързан с нашата история, Янина ще ви покаже една друга Гърция - различна, непозната и някак си по-близка до България, макар и доста отдалечена от нашите предели.  Разглеждане забележителностите на града за около 2.5 часа - старата крепост, която лежи на малък полуостров врязан в езерото, комплексът от сгради на Али Паша, музея на восъчните фигури, пещерата Перама, възможност за разходка с корабче до о-в Ниси в средата на езерото Памвотида. (островът, на който  Али Паша е убит и обезглавен).Нощувка. 
2 ден - Янина - о-в Закинтос Закуска. Отпътуване  към Антирио, където ще преминем по моста Рио-Антирио до полуостров Пелопонес. Това е най-големият мост в света, окачен на стоманени въжета. От пристанище Килини на Пелопонес ще преминем с ферибот до о-в Закинтос. Настаняване в хотела.  Нощувка.

3 ден - остров Закинтос (Занте) Закуска. По желание  обиколна екскурзия на град Закинтос - столица на острова. Ще разгледаме площад "Св. Марк"с католическата катедрала, музея на Дионисиос Соломос , площад "Соломос". След това ще се отправим към хълма Бохали, откъдето се открива изумителна панорамна гледка към град Закинтос. След това ще продължим пътуването по източния бряг на острова в посока селището Агиос Николаос. От там ще потеглим с малко корабче, за да се насладим на неповторимата красота на Сините пещери и тюркоазените води на залива Скинари. Ще се отправим към залива Навагио, който дължи името си на круширалия през 1983г. кораб. Ще посетим Василикос - рай за всички почитатели на морето. Впечатляващ е Националния морски парк на Закинтос, създаден за да се предпазят застрашените костенурки Caretta Caretta. Връщане в хотела. Свободно време. Нощувка. 

4 ден – Свободно време за плаж, релаксация и разходка. Вечеря. Нощувка. 

5 ден - остров Закинтос (Занте) Закуска. Свободно време за плаж или туристическа програма по желание: екскурзия до залива "Лагана" - с един от най-големите плажове на Гърция и естествено местообитание на средиземноморските костенурки Карета Карета, за разходка с корабче до остров Маратониси и наблюдение на костенурките. Нощувка.

6 ден - Закуска. Отпътуване към  античния град Делфи, седалище на делфийския оракул, приютен в живописна котловина на планината Парнас. Ще разгледаме останките от храма на Аполон, античния театър, стадиона, както и мраморния храм-ротонда - свидетелства за голямото религиозно и политическо значение на Делфи в древна Гърция. Отпътуване за България. Пристигане в София вечерта.

 

Направете Вашето малко бягство в Рая!


Имаш въпрос? Задай го.

Предоставено от Evridika Holidays

Евридика Холидейс  ООД е лицензиран туроператор от 2009 година, разполагащ със собствен транспорт и хотел в гр. Банско - ТОФАНА. Основната  дейност на фирмата е свързана с организиране на екскурзии в страната и чужбина, организиране на корпоративни партита и тим-билдинг мероприятия, на семинари, конференции, симпозиуми, както и на спортни лагери и спортни прояви.

Изключително държим на следните принципи при съставяне на туристически програми:

 • КОНЦЕПЦИЯ ЗА МАРШРУТ, който не изморява туристите.
 • БАЛАНСИРАНА ТУРИСТИЧЕСКА ПРОГРАМА, в която да има време за посещения на туристическите обекти, както и свободно време.
 • УДОБСТВО И КОМФОРТ ПО ВРЕМЕ НА ПЪТУВАНЕТО – ние пътуваме със собствени автобуси, като по този начин осигуряваме по-висока степен на сигурност и комфорт за нашите туристи. Стремим се да подсигурим добри хотели с по-добро разположение отново с цел клиентите ни да бъдат максимално удовлетворени.

Удостоверение № РК – 01-6374

Повече информация за Evridika Holidays можете да откриете на адрес .

Адрес и контакти

София, ул. Българска легия 2б
0876 631 327
evridikaholidays@gmail.com
Зареждане на оферти...
Уеб дизайн, мобилни приложения от Онлайн Комерс ЕООД.