Доза адреналин! Три изкачвания по стената "СТИСКА ЛИ ТИ", 14 катерачни маршрута с различно ниво на трудност само за 5 лв. в City Center Sofia!

Топ цена: 5 лв
Разграбена
Плати сега: 1,00 лв.
Доплати на място: 4,00 лв.
офертата ще изтече след
? продадени ваучера
(Офертата е без лимит)
оферта Доза адреналин! Три изкачвания по стената "СТИСКА ЛИ ТИ", 14 катерачни маршрута с различно ниво на трудност само за 5 лв. в City Center Sofia!
оферта Доза адреналин! Три изкачвания по стената "СТИСКА ЛИ ТИ", 14 катерачни маршрута с различно ниво на трудност само за 5 лв. в City Center Sofia!

Условия на офертата

  • Валидност на ваучера до 20.7.2017г.
  • Всеки може да закупи неограничен брой ваучери за себе си или за подарък;
  • Не е необходимо е предварително записване на час по телефона;
  • Работно време: 15:30-20:30 през седмицата, 12:00-19:00 за уикенди и официални празници.

Доза адреналин! Три изкачвания по стената "СТИСКА ЛИ ТИ", 14 катерачни маршрута с различно ниво на трудност само за 5 лв. в City Center Sofia!

Платете сега само 1 лв.,а останалата част от сумата доплатете на място и задължително предайте своя ваучер.

Ваучерът включва:

- три изкачвания на цената на две

Стената

По стената може да се катери всеки, който може да обуе осигурителната седалка, няма ограничения във възраст или тегло - от деца на две годинки до 130 килограмовите им татковци - всички са добре дошли! Катерещият се може да избира между 14 маршрута с различна степен на трудност. Всеки маршрут е различно оцветен, като идеята е да се ползват хватки и стъпки самот от един и същи цвят. Степента на трудност се определя от разстоянието между хватките, техния вид и релефа на стената. Повечето маршрути са съобразени за начинаещи, но има няколко, които наистина биха ви изпотили.

Екипировката

Цялата екипировка, която се изисква се предоставя на място. Практиката показва, че единственото необходимо нещо е желанието - имало е случаи, в които дами са се катерили с поли или по чорапогащник, с ботушки, с токчета или по чорапи. Малко по-неудобно, но толкова очарователно!

Катеренето

Се извършва само и единствено с инструктор, който осигурява катерещия се, като обира края на въжето, който се освобождава при движението нагоре. При катерене се използват само хватките по стената (по възможност от един цвят) и релефа. Не са разрешено хващането по металните планки и катеренето в страни от водещото въже. При изпускане от стената или желание за почивка катерещият се увисва на въжето и остава на височината, до която е достигнал. Слизането се контролира изцяло от осигуряващия инструктор, който спуска катерача плавно обратно до площадката. Молим не стъпвайте по мрежата, когато достигнете площадката.

Мрежата

Е за да ви хване, ако нещо наистина много се обърка. Не стъпвайте по нея, защото издържа определен брой падания и защото върху нея има друга, ситна мрежа, която се къса. Мислете за нея като за резервен парашут – може да разчитате на него, но предпочитате да не се стига до там.

Най -трудното

Най-трудно от всичко е да се надвият страховете, които живеят във всеки от нас и които ние смятаме за неразделна част от себе си. Това всъщност е основната идея на тази стена. Да се докаже, че страх не съществува, а това е просто нещо, което трябва да се предизвика. И така ние те предизвикваме – стиска ли ти?

Техническите характеристики на стената

Free form, имитация на естествена скала.

Начин на производство - посредством силиконов калъп е взето точно копие от естествена скала, намираща се в района на гр. Ловеч и след това по този калъп е отлята стената.

Височина на стената - 6,60 м

Обща височина от партера - 20 м

14 катерачни маршрута с различно ниво на трудност


Имаш въпрос? Задай го.

Предоставено от Катерачна Стена "СТИСКА ЛИ ТИ"

Здравейте смелчаци от всички възрасти!

Добре дошли в City Center Sofia на единствената по рода си стена за катерене. Вече шеста година ние сме тук за да ви помагаме да преборите вашите страхове и да откриете на какво сте способни. Елате и опитайте! Състезавайте се с приятели, обзалагайте се за зеления маршрут, тренирайте или просто се отбийте да погледате - ще останете очаровани. Много хора са пробвали стената и много истории могат да се разкажат, но една от тях ме кара да се гордея особенно много:

Преди време приятелка на Бранимир решава да го изненада за рождения му ден с едномесечна абонаментна карта. След края на този месец Бранимир е толкова запален, че сам подновява абонамента си за още два месеца. Месеците отминават, но интересът на Бранимир не спада и в момента той е толкова напреднал, че ходи да се катери в свръзка по истински скали, изтърква вече втори чифт еспадрили, а шкафът където държи алпийската си екипировка се пръска по щевовете. Да не споменаваме, че се катери по-добре от някои от инструкторите, при които започна.

В началото наистина може да ви се стори малко страшно, по някои маршрути може да бъде и доста трудно, но усещането след това винаги е несравнимо.

Така че ако ви стиска, ще се радваме да бъдем заедно по време на това приключение!

Повече информация за Катерачна Стена "СТИСКА ЛИ ТИ" можете да откриете на адрес .

Адрес и контакти

София, булевард „Арсеналски“ 2
0884 450 757
Оферта, ЧИСТОТА!
TOP
оферта
Оферта ЧИСТОТА! Ваучер
Пране на 5 седящи места мека мебел само за 18.60 лв. вместо 40 лв. на Ваш адрес от фирма КИМИ!
2017-12-28 00:00:00
Купи за 18 60 лв.
Оферта, ЧИСТИ СЕДАЛКИ!
TOP
оферта
Оферта ЧИСТИ СЕДАЛКИ! Ваучер
Пране на седалки и задглавници на автомобил само за 19.90 лв. вместо 54 лв. на Ваш адрес от фирма КИМИ!
2017-12-28 00:00:00
Купи за 19 90 лв.
Оферта, ЧИСТ ДИВАН!
TOP
оферта
Оферта ЧИСТ ДИВАН! Ваучер
Пране на диван тройка на Ваш адрес само за 11.50 лв. вместо 24.00 лв. от фирма КИМИ!
2017-12-28 00:00:00
Купи за 11 50 лв.
Оферта, ПРАНЕ НА САЛОН!
TOP
оферта
Оферта ПРАНЕ НА САЛОН! Ваучер
Пране на салон на автомобил /машинно/ само за 45 лв. от Автокозметичен център Авто Макс!
2017-12-28 00:00:00
Купи за 45 лв.
Оферта, ПРАНЕ НА ДИВАН!
TOP
оферта
Оферта ПРАНЕ НА ДИВАН! Ваучер
Пране на диван тройка с 2 фотьойла + 2 табуретки на Ваш адрес само за 26.90 лв. вместо 54 лв. от фирма КИМИ!
2017-12-28 00:00:00
Купи за 26 90 лв.
Зареждане на оферти...
Уеб дизайн, мобилни приложения от Онлайн Комерс ЕООД.