Еднодневна екскурзия за Фестивал на Баницата в гр. Бела Паланка и посещение на Пирот само за 24 лв. на човек от Дениз Травел!

Топ цена: 24 лв
Разграбена
Плати сега: 2,40 лв.
Доплати на място: 21,60 лв.
офертата ще изтече след
? продадени ваучера
(Офертата е без лимит)
оферта Еднодневна екскурзия за Фестивал на Баницата в гр. Бела Паланка и посещение на Пирот само за 24 лв. на човек от Дениз Травел!
оферта Еднодневна екскурзия за Фестивал на Баницата в гр. Бела Паланка и посещение на Пирот само за 24 лв. на човек от Дениз Травел!
оферта Еднодневна екскурзия за Фестивал на Баницата в гр. Бела Паланка и посещение на Пирот само за 24 лв. на човек от Дениз Травел!
оферта Еднодневна екскурзия за Фестивал на Баницата в гр. Бела Паланка и посещение на Пирот само за 24 лв. на човек от Дениз Травел!

Условия на офертата

- Екскурзията ще се проведе на 12.08.2017г.
- Необходимо е до 2 дни след закупуване на ваучера да подпишете договор в офиса на агенцията на адрес София, ул. Петър Парчевич 21 или по имейл: deniz_travel@abv.bg.
- Срок за уведомление при не достигнат минимален брой туристи: 7 дни преди датата на отпътуване.
- Необходими документи: лична карта. За деца под 18 години пътуващи с 1 родител или без родители – нотариално заверена декларация, че са съгласни детето да пътува в чужбина и задължително паспорт. Деца, чийто родители имат различни фамилии е задължително да носят копие от акта за раждане на детето. За Република Гърция няма визови, санитарни и медицински ограничения и специални изисквания.
- Агенцията си запазва правото да прави промени в последователността на изпълнение на програмата!

Платете сега само 2.40 лв., а останалата сума се заплаща на място в туристическа агенция Дениз Травел, след предоставяне на разпечатан ваучер от Grupo.bg!

 

Ваучерът важи за един човек и включва:

  • Транспорт с комфортен туристически автобус;
  • Туристическа програма в гр. Бела Паланка;
  • Екскурзоводско обслужване;
  • Посещение на гр. Пирот

 

Цената НЕ включва:

  • Посещение на Темски манастир – 5 лв.;
  • Медицинска застраховка – 3 лв.
  • Разходи от личен характер;
  • Застраховка – Отмяна на пътуване
  • Отстъпки: Дете до 12г. – минус 4лв.

1 ден: 12.08.2017 София – Пирот – Бела Паланка – София
Отпътуване от София в 07:00ч. за град Пирот. Посещение и пешеходна обиколка на града. Свободно време за шопинг в центъра и възможност за закупуване на сирене, кашкавал, ракия, колбаси и други от местния пазар. Отпътуване за Темски манастир, обект под защитата на ЮНЕСКО. Разглеждане на манастир ,,Свети Георги”, който е женски православен манастир, намиращ се на левия бряг на река Темщица. Съществуващият днес манастирски комплекс вероятно е строен през XVI век и съгласно ктиторския надпис централните му части са изографисани през 1576 г. Манастирът е известен с множество запазени надписи от XVII-XIX век. Един от тях отразява опустошаването на Чипровци през 1688 година, по време на Чипровското въстание. Тук ще можете да си закупите мехлеми за лечение на псориазис, косопад, разширени вени и др. Отпътуване за гр. Бела Паланка. Включване в тържествата по случай Фестивала на Баницата. „Фестивалът на баницата” е международно състезание по приготвяне на традиционна баница, което се провежда в средата на месец август. Събитието се посещава от около хиляда чуждестранни и 2-3 хиляди местни посетители. Празникът е изключително колоритен и пъстър, превърнал се в традиционен за гр.Бела Паланка. Свободно време за дегустация, разходка и шопинг. Отпътуване за София . Пристигане в гр. София късно вечерта.

 


Имаш въпрос? Задай го.

Предоставено от Дениз Травел

Дениз Травел притежава Удостоверение за регистрация за туроператор и туристически агент № 05626/ 17.04.2006, Номер на задължителната застраховка по чл.42 от Закона за Туризма 3405121200R00810, при застраховател ЗАД „Булстрад Виена Иншурънс Груп“. ​

Повече информация за Дениз Травел можете да откриете на адрес .

Адрес и контакти

София, ул. Петър Парчевич 21
865 12 77; 0897 44 71 94
Зареждане на оферти...
Уеб дизайн, мобилни приложения от Онлайн Комерс ЕООД.