ЕКСКУРЗИЯ ДО БУДАПЕЩА, КРАКОВ, ВАРШАВА И ПРАГА! 7 нощувки, 7 закуски и транспорт само за 660 лв.!

Топ цена: 660 лв
Разграбена
Плати сега: 66,00 лв.
Доплати на място: 594,00 лв.
офертата ще изтече след
? продадени ваучера
(Офертата е без лимит)
оферта ЕКСКУРЗИЯ ДО БУДАПЕЩА, КРАКОВ, ВАРШАВА И ПРАГА! 7 нощувки, 7 закуски и транспорт само за 660 лв.!
оферта ЕКСКУРЗИЯ ДО БУДАПЕЩА, КРАКОВ, ВАРШАВА И ПРАГА! 7 нощувки, 7 закуски и транспорт само за 660 лв.!
оферта ЕКСКУРЗИЯ ДО БУДАПЕЩА, КРАКОВ, ВАРШАВА И ПРАГА! 7 нощувки, 7 закуски и транспорт само за 660 лв.!

Условия на офертата

- Валидност на ваучера за дата: 15.07-22.07.2017 г.  

 -Задължителна резервация на телефони: 02/ 8687904; 0898 42 39 36

ЕКСКУРЗИЯ ДО БУДАПЕЩА, КРАКОВ, ВАРШАВА И ПРАГА! 7 нощувки, 7 закуски и транспорт само за 660 лв.!

Платете сега само 36.50  лв.,а останалата сума доплатете при сключване на договор с агенцията.


Цената включва:

  • транспорт с туристически автобус***,
  • 7 нощувки със закуски /1 в Будапеща, 2 в  Прага, 1 в Краков, 2 във Варшава и 1 в Братислава/
  • пътни и гранични такси
  • медицинска застраховки
  •  екскурзоводско обслужване по време на пътуването
  •  водач на групата.    

Цената не включва:  

  • входни такси в Краков около 8 евро.
  • вечеря във Варшава: 20 евро
  • разходка из вечерна Варшава: 5 евро /при мин. 20 човека/                                                              

Настаняването е в двойни или тройни стаи, със собствен сан. възел в хотели 3*.

Отстъпка за деца до 12 год., настанени с двама възрастни в стая: 80 лв;              

Доплащане за единична стая: 220 лв.                                                                                      

Мин. брой туристи за осъществяване на екскурзията: 40                                                                                  

Срок за уведомление при не достигнат мин. брой: 7 дни преди отпътуване                                       
         

1 ден  – Отпътуване в 20.30 часа от София. Преминаване през граничен пункт Калотина-Градина. Транзитно преминаване през Сърбия. Нощен преход. 

2 ден – Пристигане в Будапеща сутринта. Панорамна обиколка на града с местен екскурзовод. Разглеждат се: Парламента, крепостния хълм Будавар с Рибарските кули, от които се открива чудесна панорамна гледка към Дунав и Пеща, катедралата “Св. Матияш” (носеща името на най-известния унгарски крал, който два пъти е бил венчан в храма), Цитаделата – издигната от Хабсбургите, за да защитава “Перлата на Дунава” от нападения, Площада на героите, Нула километъра, хълма Гелерт, остров Маргит, паметника на принцеса Сиси и др. Свободно време за разходка по търговската улица “Ваци”. Настаняване в хотел **** в центъра на града. Свободно време. По желание разходка с корабче по Дунава. Нощувка.
3 ден – Закуска. Отпътуване за Полша. Около обяд пристигане в Краков – един от най-красивите градове на Полша, разположен на река Висла. Краков е може би най-известния полски град, запазил атмосферата на величествените си времена, град, привличащ милиони хора от цял свят,  град към който никой не остава равнодушен. Настаняване в хотел. Вечерна разходка. Нощувка.
4 ден – Закуска. Разглеждане на централната част на Краков с местен екскурзовод – един от най-големите в средновековна Европа площади, където е концентриран живота на града. Там се намира най-голямата катедрала – Мариацката с характерните си несиметрични кули, криеща един от най-големите готически олтари от 15 век. На площада са още т.н. Сукенници, пазар-тържище, където се е развивала търговия още през 14 век. На горния етаж на тази ренесансова сграда се намира галерията на полската живопис. Още няколко катедрали, множество кафенета, една от най-известните кръчми в града „Под баранами” са на този забележителен площад. По една от главните улици „Гродзка”, разходката продължава към хълма Вавел – седалище на принцовете още от 10 век. До средата на 16 век от тук са управлявали владетелите на Полша. Освен ренесансовият замък, интересна за разглеждане е и готическата катедрала от 1364 год., където са саркофазите на кралете. В един от музеите на Краков – Чарторицки се намира и една от най-известните картини на Леонардо да Винчи – „Дамата с хермелина”. Отпътуване за Варшава, столицата, построена на двата бряга на Висла. Настаняване в хотел. Вечеря в типичен местен ресторант - по желание. Нощувка. 

5 ден – Закуска. Автобусна обиколка на Варшава с местен екскурзовод.

Разходка из съвременната и модерна част на града – Варшавското сити /по желание/. Тук ще видим множеството небостъргачи, където се помещават офиси на фирми, хотели, магазини. Тук е и най-характерната сграда в града от времето на социализма – Двореца на културата и науката. На височина 114 м, на 30 етаж се намира най-високата панорамна тераса в града, от която при ясно време се разкрива невероятна гледка. Връщане в хотела. Нощувка.

6 ден – Закуска. Отпътуване от Варшава за Прага. Пристигане в Прага. Настаняване в хотел***. Нощувка.

7 ден – Закуска. Тур. програма в Прага: Старое Место – Стария градски площад с Кметството и известния часовник с 12-те Апостоли; църквата Дева Мария победителка, Църквата Св. Миклош, Площада на кръстоносците, Карлов Мост; Храдчани – Пражки Храд, Президентския Дворец, Катедралата Св. Вит, Златната Уличка, Кулата Делибровка, Кралския Дворец, Манастира Св. Иржи. Свободно време. Нощувка.      

8 ден – Закуска. Отпътуване за Карло Вивари. Туристическа програма в световноизвестния курорт. Свободно време. Отпътуване за Братислава. Пристигане в града. Настаняване в хотел***. Нощувка.

9 ден –  Заминаване за България. Пристигане в София - вечерта.


 


Имаш въпрос? Задай го.

Предоставено от Desi-S-Biseri Tours

ДЕСИ - С - БИСЕРИ ТУРС е лицензиран туроператор. Туристическата агенция е основана през 1995г.в гр. Перник с основна дейност екскурзии в чужбина – групови и индивидуални пътувания. Наши основни дестинации са: Турция, Гърция, Албания, Македония, Австрия, Италия, Франция, Чехия. Групите ни винаги се съпровождат от професионални екскурзоводи, владеещи чужди езици. На място туристите ни са осигурени с услуги на високо ниво: централно разположени хотели, отговарящи на всички изисквания за приятен и комфортен престой, квалифицирани водачи, интересни посещения и програми.

Адрес и контакти

гр.София , ул. “ Раковски“ № 188
02/ 8687904; 0898 42 39 36
Зареждане на оферти...
Уеб дизайн, мобилни приложения от Онлайн Комерс ЕООД.