ПОЧИВКА В СТРАНАТА НА ОРЛИТЕ-АЛБАНИЯ! 5 нощувки, закуски и транспорт на цени от 402 лв. в хотел Леонардо, Дуръс!

Топ цена: 402 лв
Разграбена
Плати сега: 40,20 лв.
Доплати на място: 361,80 лв.
офертата ще изтече след
? продадени ваучера
(Офертата е без лимит)
оферта ПОЧИВКА В СТРАНАТА НА ОРЛИТЕ-АЛБАНИЯ! 5 нощувки, закуски и транспорт на цени от 402 лв. в хотел Леонардо, Дуръс!

Условия на офертата

- Валидност на ваучера за дати : 
   01.09.2017г.-07.09.2017г./ 22.09.2017г.-28.09.2017г.

 Задължителна предварителна резервация на телефон 0878 626220 ; 0878 20 62 62 

ПОЧИВКА В СТРАНАТА НА ОРЛИТЕ-АЛБАНИЯ! 5 нощувки, закуски и транспорт на цени от 402 лв. в хотел Леонардо, Дуръс!

Вариант 1: За дати: 02.06.2017г.-09.06.2017г./ 23.06.2017г.-29.06.2017г. / 01.09.2017г.-07.09.2017г./ 22.09.2017г.-28.09.2017г. - cена на човек - 402 лв.

Платете сега само 40.20  лв.,а останалата част от сумата доплатете при сключване на договор с агенцията,

Вриант 2: За дати: 07.07.2017г.-13.07.2017г./ 11.08.2017г.-17.08.2017г. - цена на човек 452лв.

Платете сега само 45.20 лв.,а останалата част от сумата доплатете при сключване на договор с агенцията,

Цената е на турист и  включва : 

 

  • Транспорт с лицензиран автобус за международни превози;
  • 5 нощувки със закуски,по желание с обяд или обяд и вечеря в хотел Леонардо****- Дуръс.
  • Екскурзоводско обслужване;
  • Медицинска застраховка;
  • Бонус-разходка в Охрид;
  • Бонус-разходка в  Дуръс;
  • Бонус-разходка в Елбасан;
  • Бонус-разходка в Скопие;

 

Цената не включва: 

- Доплащане за обяд и вечеря/за възрастен настанен в двойна стая-150 лв
- Доплащане за обяд и вечеря/деца до 5 год./-0 лв
- Доплащане за обяд и вечеря/деца от 5 до 12 год./-70 лв
- Доплащане вечеря/за възрастен настанен в двойна стая-70 лв
- Доплащане за вечеря/деца до 5 год./-0 лв
- Доплащане за вечеря/деца от 5 до 12 год./-40 лв
-  Целодневна екскурзия до Берат- 30 лева;
 - Полудневна екскурзия до Тирана – 20 лева;
 - Полудневна екскурзия до Круя – 20 лева;
 -Музейни такси за обекти посещавани по желание:

Крепостта в Берат – 100 албански леки /около 1,5лв/
Музей на Онуфри в Берат-200 албански леки /около 3 лв/
Етнографски музей в Берат-200 албански леки /около 3 лв/
Музеят на Скендербег в Круя-200 албански леки / около 3лв/
Разходи от личен характер; 

Ден 1 –
Отпътуване в 21.00 ч. от гр.Пловдив-паркинга на хотел"Тримонциум,  23.00 ч. от гр.София-паркинг Стадион Васил Левски,по маршрут София–Кюстендил–ГКПП Гюешево–Скопие-Охрид-ГКПП Кафасан-Дуръс,пътувайки по древния път Виа Егнатия построен от Римляните още през 2 век пр.н. ера, за да свърже Дирахиум (Дуръс) с Лихнидос (Охрид), Тесалоника (Солун) с Адрианопол (Одрин), достигайки накрая до Константинопол (Истанбул). Именно от древния град на Босфора по духовната и културна ос – пътя Виа Егнатия, започва разпространението на православното християнство в Югоизточна Европа. 
Рано сутринта пристигане в Охрид (Македония).
Бонус - пешеходна разходка в стария град с възможност за кафе и закуска.
Отпътуване за Дуръс,разположен на брега на Адриатическо море. 
Настаняване в хотела. Свободно време.Нощувка.

Ден 2 
Свободен ден за плаж и почивка или Бонус-разглеждане на центъра на гр. Дуръс.Отпътуване от хотела в 16 ч.
Той е град с древна история.В далечното минало под името Драч е бил част от Първото българско царство.Днес е най-големият морски курорт в Албания с множество хотели и над 10км плажна ивица, втори по големина град и най-голямо морско пристанище.Градът е пълен с живот, както и с останки от древни времена –крепостните стени на стария град,както и амфитеатърът-един от най-големите и най-добре запазените на Балканите.
По време на обиколката ще разглеждаме Венецианската кула, руините на крепостните стени, амфитеатъра от римско време (по желание в свободното време може да се разгледа и от вътре - заплаща се вход 2 евро). 
Връщане в хотела.Нощувка.

Ден 3
Свободно време за плаж и почивка или по желание и срещу допълнително заплащане целодневна екскурзия до Берат-българският Белиград (отпътуване след закуска), част от световното минало на българите в някогашната област Кутмичевица.Берат - средновековeн град музей, (паметник на UNESCO) е основан през IV в. пр.н.е.на река Осъм. През Средните векове българите го наричат Белица или Белиград. Тук е съхранен лъч от зората на светото Кирило-Методиево дело и техните ученици,мощите на двама от които-Горазд и Ангеларий се пазят в олтара на църквата „Успение Богородично”   Тук е седалището на Климент, епископ Велички, или св. Климент Охридски.
Сгушения между планински хребети град Берат е част от визитната картичка на Албания пред Европа,както и едно от най-живописните градчета в страната.Берат е наричан още Градът на хилядите прозорци– къщите му са разположени амфитеатрално по планински склон, а прозорците им приличат на стотици очи, които ви наблюдават. Специфичната му архитектура,белите къщи и разположението им,сякаш кацнали на хълма,прави Берат изключително привлекателно място за посещение.Старият град впечатлява с възрожденския си облик,величествените си крепостни стени,запазените многобройни църкви в сърцето на града и уникалния по рода си музеен комплекс на иконописеца Онуфри – един от най-известните зографи в Албания през ХVІ век.
Туристическа обиколка в Стария град:Крепостта,Музея на Онуфри,етнографския музей и други(входните такси се заплащат на място при влизането в обектите)
Свободно време.Отпътуване от Берат и завръщане в хотела.Свободно време.Нощувка.

Ден 4
Свободен ден за плаж и почивка или по желание и срещу допълнително заплащане - полудневна  следобедна екскурзия  до столицата Тирана.
Тръгване от хотела-14часа
Албанската столица не прилича на повечето европейски столици. Градът е сравнително млад (на около 400 години е), а столица е от 1920 г. След свалянето на режима на Енвер Ходжа града бързо се променя и се превръща в търговски и туристически център.
Образът, който доминира навсякъде, е този на националния герой от османско време Скендербег,който за кратко време успява да постигне независимостта на Албания от Османската империя. Негова статуя е разположена на централния площад на столицата.
Панорамна обиколка с автобуса и пешеходна разходка в "града на орела". Ще се запознаем с шарената джамия „Етем бей”,старата часовникова кула,Парламента,централния площад с паметника на Скендербег,сградите на министерствата,националния исторически музей,операта,мавзолея и резиденцията на Енвер Ходжа,държавния университет и новия Sky center и други забележителности(входните такси се заплащат на място при влизането в обектите).
Свободно време в столицата и възможност да посетите въртящото се кафене на 14-тия етаж на Sky Tower,от което се разкрива невероятна гледка.
Завръщане в  хотела.Нощувка.

Ден 5
Свободен ден за плаж и почивка или по желание и срещу допълнително заплащане  полудневна екскурзия до старата столица на Албания-град Круя.Отпътуване след закуска.
Градът, чието име означава „пролет”, е известен като родния град на националния герой на Албания Скендербег, живял в началото на XV век. Емблематичен за Круя е замъкът-крепост, който през Средновековието е защитавал цялата област от нашествията на османските войски(входните такси се заплащат на място при влизането в обектите).Възможност за покупки на сувенири от етнографската атракция"Чаршията"/улицата на занаятите в стария град/.
В ранния след обяд отпътуване от Круя и завръщане в Дуръс.
Свободно време.Нощувка.

Ден 6
Закуска.Освобождаване на хотела и отпътуване за България по маршрут:Елбасан-ГКПП Кафасан-Скопие-ГКПП Гюешево-Кюстендил-София-Пловдив.
Отправяме се към град Елбасан. 
Бонус – кратка пешеходна разходка в града.
Елбасан е един от най – големите градове в страната. Градът е смесица от източни и средновековни сгради, и тесни калдъръмени улички. Тъй като градът е бил обсаждан от различни народи, всеки е оставил част от себе си в него. Може да видите и православни и мюсюлмански здания. Началото на днешния град е поставено през 1466 година от османския султан Мехмед II.Днес Елбасан е известен с добре запазените си крепостни стени.
Отпътуване към България.
По пътя-бонус-кратка разходка в Скопиe.
Столицата на Македония е разположена в долината на река Вардар. Един от символите на града е Камен мост, свързващ старата и новата част на Скопие .Тесните калдъръмени улички на Старата чаршия в старата част връщат посетителите десетилетия  назад с автентичната си атмосфера – тесни арки, вековни джамии и турска баня. Златари, обущари, майстори на медни съдове и други занаятчии представят изделията си в запазени работилници. А на входа на Старата чаршия се намира Бит пазарът, откъдето можете да си купите от зеленчуци до дрехи, да пиете чай или да седнете в някоя от близките сладкарници. Няколко турски бани в района на чаршията са превърнати в галерии за съвременно изкуство.
Свободно време в града.Пристигане в София и Пловдив късно вечерта.

 

 


Имаш въпрос? Задай го.

Предоставено от Дрийм Тур ЕООД

ТА"Дрийм Тур" ЕООД притежава задължителна застраховка „Отговорност на Туроператора“ сключена  с "ДЗИ-ОБЩО ЗАСТРАХОВАНЕ"ЕАД със седалище гр.София ул"Г.Бенковски"3, 
застрахователна полица N 212117156000001/01.03.2017г,  
с валидност на действие от 01.04.2017г до 31.03.2018г.,с лимит на отговорност 25 000 лв

Повече информация за Дрийм Тур ЕООД можете да откриете на адрес .

Адрес и контакти

Пловдив, ул.Гладстон 5
0878 20 62 62
Зареждане на оферти...
Уеб дизайн, мобилни приложения от Онлайн Комерс ЕООД.