Подарете един различен рожден ден на Вашето дете! Един час игра за 4 деца в единствената по рода си стая за отборна игра на живо Treasure Hunters само за 40 лв. вместо 64 лв.!

цена: 40 лв
Разграбена
Плати сега: 8,00 лв.
Доплати на място: 32,00 лв.
Пазарна стойност: 64,00 лв.
Спестяваш с нас: 24,00 лв.
офертата ще изтече след
? продадени ваучера
(Офертата е без лимит)
оферта Подарете един различен рожден ден на Вашето дете! Един час игра за 4 деца в единствената по рода си стая за отборна игра на живо Treasure Hunters само за 40 лв. вместо 64 лв.!

Условия на офертата

  • Валидност на ваучера до 20.8,2017г..
  • Задължителна предварителна резервация на телефон: 0887984874
  • Ваучерите са валидни за 1 час игра 
  • В края на играта всеки от играчите получава „удостоверение“, че е преминал през играта, в което са упоменати имената му и времето, за което отборът му се е справил с предизвикателството както и подарък изненада.
  • ПРЕДИ да закупите ваучер задължително проверете свободните места на: http://www.treasurehuntersbg.com/#!simplybook/c1zhg    и запазете игра за желаните от Вас ден и час, след което  изпратете трите имена всяко едно от децата, възрастта им и номера от ваучерa на email: treasurehuntersbg@gmail.com , за да запазите час за игра.
  • Адрес: ул.Църноок 5
  • След закупуване на ваучера е необходимо да се доплати остатъка от сумата до 3 дни преди играта. Това може да се осъществи на адрес: ул.Димитър Хаджикоцев 23 или по банков път. За допълнителна информация можете да се консултирате на страницата :www.treasurehuntersbg.com. 

Един час игра за 4 деца в единствената по рода си стая за отборна игра за ДЕЦА на живо Treasure Hunters само за 40 лв. вместо 64 лв.!

Платете сега само 8  лв.,а останалата сума доплатете на място и предайте своя разпечатан ваучер.

"Treasure Hunters" e първата и единствена по рода си стая за отборна игра на живо за деца от типа "Стая на тайните".

"Стаята" представлява откъснато от реалността помещение, изпълнено със загадки, в което отбор деца, съставен от 4-ма до 6-ма играчи, разполагайки с помощта на модератор, се борят в продължение на 60 мин. да открият "съкровището", разплитайки загадки и преодолявайки множество предивизкателства.

Играта е подходяща за деца, разделени в групи, според възрастта им: от  7 годишна  до 15годишна възраст


 
 


Имаш въпрос? Задай го.

Предоставено от treasurehuntersbg.com

Treasure Hunters" е част от съвместен проект с Образователен център и представя уникална възможност за развиване на умения като работа в екип, креативно и логическо мислене, наблюдателност, решителност и целеустременост, , основавайки се на вродената емоционална интелигентност и жажда за приключения на децата и подрастващите.
 

"Treasure Hunters" е "Стая на тайните", предназначена за първото по трудност ниво на играта!

"Criminal Hunters" e втората ни стая на тайните за деца, която е предназначена за второ по трудност ниво на играта или за деца от 10год. до 16 годишна възраст

 

 

Повече информация за treasurehuntersbg.com можете да откриете на адрес .

Адрес и контакти

София, София, кв. Лозенец, ул. Църноок 5
0887984874
Зареждане на оферти...
Уеб дизайн, мобилни приложения от Онлайн Комерс ЕООД.