Погрижете се за очите си! Преглед при Очен лекар + измерване на Очно налягане само за 24 лв. вместо 47 лв. с 49 % отстъпка от Медицински център „Хармония”!

цена: 2421 лв
Разграбена
Плати сега: 4,32 лв.
Доплати на място: 19,89 лв.
Пазарна стойност: 47,00 лв.
Спестяваш с нас: 22,79 лв.
офертата ще изтече след
? продадени ваучера
(Офертата е без лимит)
оферта Погрижете се за очите си! Преглед при Очен лекар + измерване на Очно налягане само за 24 лв. вместо 47 лв. с 49 % отстъпка от Медицински център „Хармония”!

Условия на офертата

- Ваучерите са валидни до 30.12.2017г.

- Няма ограничение в броя закупени ваучери от едно лице

- Предварителната резервация е задължителна на телефони: 02/ 874 00 22; 088/874 00 22;

- Необходимо е ваучерът да бъде разпечатан и предоставен на търговеца непосредствено преди използване /получаване на услугата/ продукта

- При 2 пъти записан и неспазен час, без предупреждение - ваучерът става невалиден

Ваучерът включва:

- Оглед на състоянието на прозрачните среди на окото (биомикроскопия)

- Компютърен тест на състоянието на очите

- Проверка за зрителна острота с набор стъкла

- Измерване на очно налягане

- Лекарят – офталмолог изказва мнение и назначава лечение, ако е необходимо

БОНУС: Всеки, закупил ваучер, получава допълнителни услуги, извън профилактичния преглед, които могат да се ползват с отстъпка от 10 % в момента на прегледа:

- Проверка за цветно зрение: 8лв
- Състояние на очните дъна: 13.50лв.

Компютри, телевизори, книги, телефони, таблети…По какъв ли не начин натоварваме очите си в наши дни. Модерните технологии са навсякъде, а всички тези екрани и подсветки бавно, но неумолимо развалят очите ни…А и да не забравяме, че с течение на годините нещата не са това, което са били. Замъгляване, разфокусиране, болки и в очите, и в главата…понякога трябва да бъдем далновидни и да вземем мерки навреме, за да не съжаляваме после!

Погрижете се за очите си! Вземете ваучер за Очен преглед само за 24 лв. вместо 47 лв. с 49% отстъпка от Медицински център „Хармония”!

Ваучерът включва:

- Оглед на състоянието на прозрачните среди на окото (биомикроскопия)

- Компютърен тест на състоянието на очите

- Проверка за зрителна острота с набор стъкла

- Измерване на очно налягане

- Лекарят – офталмолог изказва мнение и назначава лечение, ако е необходимо

БОНУС: Всеки, закупил ваучер, получава допълнителни услуги, извън профилактичния преглед, които могат да се ползват с отстъпка от 10 % в момента на прегледа:

- Състояние на очните дъна: 13.50лв.

- Проверка за цветно зрение: 8лв

Офталмологията е клон от медицината (от гръцки ofthalmos = око), който изучава анатомията и физиологията на зрителния анализатор (око,очни пътища и представителство в мозъка) и с лечението на болестите му.

Офталмологията буквално означава "Наука за очите". Очни болести е един от най-старите медицински дисциплини. Офталмологията е дисциплина, силно зависеща от медицинската апаратура. Модерните офталмологични прегледи изискват обширно и скъпо струващо техническо оборудване. Това не е достатъчно за добрите резултати. Очният лекар трябва добре да се ориентира в оплакванията, които водят пациента при него. Добрата анамнеза води до точна диагноза. Състоянието на зрителния анализатор се установява с най-различни видове изследвания (обективни и субективни).

Медицински център „Хармония” разполага с необходимата модерна апаратура за правилна диагностика и лечение на болки или оплаквания, свързани със зрителния анализатор.

В медицински център „Хармония” се предлагат качествени медицински услуги в град София. По желание на фирми /работодатели/ се извършват медицински профилактични прегледи на техните служители.

В началото на 2010 г. Медицински център „Хармония” получава от Министерството на здравеопазването Акредитационна оценка „Отличен” за срок от 5 години за цялостна дейност на лечебното заведение.

Медицински център „Хармония” разполага със следните медицински специалности и опитни лекари:

- Вътрешни болести
- Образна (ултразвукова) диагностика на органите в корем и малък таз, щитовидна и млечна жлези
- Доплерова диагностика
- Физиотерапия и рехабилитация – прегледи и лечение, като разполагаме с едни от най-добрите Физиотерапевти и Кинезитерапевти в гр. София
- Гинекология –включително 3D изследвания и доплерови изследвания
- Кардиология
- Ревматология
- Неврология – вкл. мануална терапия и доплерово изследване
- Уши-Нос-Гърло (УНГ)
- Очни болести
- Ендокринология

Погрижете се за Вашето здраве по най-добрия начин в медицински център „Хармония”!


Имаш въпрос? Задай го.

Предоставено от Медицински център Хармония

Медицински Център Хармония ООД е създаден през 2005 година с цел да предложи качествени медицински услуги в район Младост на град София. Медицински център Хармония ООД е регистриран и работи, както с Националната Здравноосигурителна Каса (НЗОК), Частни застрахователи, а така също и с платени приеми при лекари-специалисти. Центърът е разположен в собствена площ, кабинетите му са модерно изпълнени и оборудвани с най-съвременната техника.

КАКВО ПЕЧЕЛЯТ ПАЦИЕНТИТЕ НА МЕДИЦИНСКИ ЦЕНТЪР ХАРМОНИЯ?

  • Специализация в двете области „Физиотерапия и рехабилитация” и „Вътрешни болести” позволява да работим задълбочено в тези насоки. Целта е пълно удовлетворяване на нуждите на нашите пациенти от подходящо лечение.
  • Наличието на лекари и консултанти от почти всички други области на здравеопазването позволява бързо и точно, на едно и също място, без загуба на време и нерви да се постави правилната диагноза и да бъде проведено навременно и точно лечение.
  • Високо качество на предлаганите медицински услуги, гарантирано от доказания професионализъм на персонала и съвременната апаратура.
  • Профилактика на социално-значимите заболявания, както и специализирани консултации със съответните водещи специалисти.
  • Заповядайте в Медицински център “Хармония” за професионално медицинско обслужване в приятна атмосфера за добро здраве сега и в бъдеще!

Повече информация за Медицински център Хармония можете да откриете на адрес .

Адрес и контакти

София, ж.к. Младост 1; бул. "Цариградско шосе" бл. 125; (на 50 м от спирка "Окръжна болница"), ет.1.
02/ 874 00 22; 0888 740 022
Понеделник - Петък - 08.00 - 19.00ч.; Събота-10.00 - 14.00ч.
Зареждане на оферти...
Уеб дизайн, мобилни приложения от Онлайн Комерс ЕООД.