Пране на диван 2- ка + диван 3 - ка или диван тройка с лежанка на Ваш адрес от фирма КИМИ! За 22.90 лв. вместо за 56.00 лв.!

Топ цена: 2290 лв
Разграбена
Плати сега: 3,50 лв.
Доплати на място: 19,40 лв.
офертата ще изтече след
? продадени ваучера
(Офертата е без лимит)
оферта Пране на диван 2- ка + диван 3 - ка или диван тройка с лежанка на Ваш адрес от фирма КИМИ! За 22.90 лв. вместо за 56.00 лв.!
оферта Пране на диван 2- ка + диван 3 - ка или диван тройка с лежанка на Ваш адрес от фирма КИМИ! За 22.90 лв. вместо за 56.00 лв.!

Условия на офертата

  • Ваучерът е задължително условие за закупуването на услугата на тази цена.  
  • Със закупуването на ваучера удостоверявате, че сте запознати с условията и сте съгласни с тях. За записване на час  тел: 0886128517; 0877676213 
  • Можете да ползвате услугите всеки ден   от 09:00 до 19:00ч..
  • Ваучера важи за еднократно пране.При силна замърсеност,  отлагания,  наслоявания преди да закупите ваучер,  моля свържете се с доставчика за предвиждане на повече препарат и време за извършване на услугата/  за повторно пране се заплаща допълнителна цена на място/  при стари третирани от Вас петна дори и при повторно пране е възможно да няма резултат.  

Цената на услугата НЕ включва:

• Когато обекта за почистване попада в зона за платено паркиране.
• При липса на асансьор се плаща такса за качване  /1 лв.на етаж/;
• Транспортна такса за град София  и град Банкя- 5 лв.
• За обекти, намиращи се на повече от  5 км.след Околовръстното на гр. София,  се заплаща допълнителна транспортна такса. Тя е в размер на 1,00 лв./км  от Околовръстното до Клиента.
• Предварително трябва да има осигурен достъп до местата за чистене. Услугата не включва местене на обзавеждане, както и местене на чупливи предмети и лични вещи от обзавеждането.
• Ако дивана е с подвижни  възглавници , ваучера важи за цялото лице на дивана но не и за вътрешната част на дивана както и задната страна на възглавниците – ако Клиента иска да се изперат се заплаща допълнително от 3 до 5 лв.в зависимост от размера на възглавниците.  
• В случай,че  дивана е ъглов  всеки ъгъл се води за допълнително седящо место.
Ако не е възможно прането на задната част-услугата не се заменя за друга.
Рекламации се приемат до един календарен ден след извършване на услугата!

 

 

Пране на диван 2- ка + диван 3 - ка  или диван тройка с лежанка на Ваш адрес от фирма КИМИ! За 22.90 лв. вместо за 56.00 лв.!

Платете сега само 3.50 лв.,а останалата сума доплатете на място и предайте своя ваучер.

Услугата се извършва с професионални машини Karcher  и професионални почистващи универсални препарати на SONAX, силни  към мръсотията и много толерантни към материята .

С екстрактора се изпръсква препарата във вид на пяна,пяната разгражда мръсотията и абсорбира в нея.
Пяната спомага и за по- бързото изсъхване, тя не просмуква на върте много дълбочинно, след което с 23 бара вакум изсмукваме напълно препарата с мръсотията ,тапицериятаи настилката остава леко влажна ,изкрящо чиста и освежена 

Изберете желаният от Вас вариант:

Вариант1:Професионално машинно изпиране и подсушаване на диван-2 ка + диван -3ка.
За повече от 5 седящи места   се заплаща по 4.00лв на седящо място при извършване на услугата.

Вариант 2: Професионално машинно изпиране и подсушаване на диван тройка с лежанка

ВАЖНО! Обявената цена на услугата важи за еднократно пране и подсушаване на лицето на меката мебел/място за сядане , облегалка, подлакътници, страници-ако е възможно и задната страна/.

Ако не е възможно прането на задната част на мебелите-услугата не се заменя за друга. В случай когато се получава допълнителна площ извън обявената в офертата/,диваните се разтягат, имат ъгли, подвижни и допълнителни възглавници , под седящите подвижни възглавници и долната им страна – и клиента иска да се изперат се заплаща допълнително при извършване на услугата в зависимост от размера.


Имаш въпрос? Задай го.

Предоставено от Фирма "Кими”

ДОВЕРЕТЕ СЕ НА ПРОФЕСИОНАЛИСТИТЕ ОТ ФИРМА "КИМИ"!

Нашата Компания е изключително гъвкава и бързо подвижна в забързания начин на живот. Осигуряването на тази гъвкавост е ежедневна задача за Нас. Това, което гарантираме на своите Клиенти е добро качество, конкурентни цени и европейски начин на работа - това е възможност, за постигане на максимално добри резултати и гаранция за високото ниво. 

Фирма "КИМИ" предоставя следните услуги:

  • Строително –ремонтни услуги;
  • Посредничество с Недвижими имоти;
  • Професонално почистване.

Благодарим Ви, че избрахте Фирма КИМИ – София 2000 ЕООД!

Повече информация за Фирма "Кими” можете да откриете на адрес .

Адрес и контакти

София, Банкя
0877 676 213; 0886128 517
9.00 часа до 18.00 часа всеки ден
Зареждане на оферти...
Уеб дизайн, мобилни приложения от Онлайн Комерс ЕООД.