Наслади се на Загреб, Верона, Мантуа, Парма, Венеция, Триест! 3 нощувки + 3 закуски + екскурзоводско обслужване + транспорт само за 385 лв. на човек от АЛЕГРА ВИ ТУР!

Топ цена: 385 лв
Разграбена
Плати сега: 38,50 лв.
Доплати на място: 346,50 лв.
офертата ще изтече след
? продадени ваучера
(Офертата е без лимит)
оферта Наслади се на Загреб, Верона, Мантуа, Парма, Венеция, Триест! 3 нощувки + 3 закуски + екскурзоводско обслужване + транспорт само за 385 лв. на човек от АЛЕГРА ВИ ТУР!
оферта Наслади се на Загреб, Верона, Мантуа, Парма, Венеция, Триест! 3 нощувки + 3 закуски + екскурзоводско обслужване + транспорт само за 385 лв. на човек от АЛЕГРА ВИ ТУР!
оферта Наслади се на Загреб, Верона, Мантуа, Парма, Венеция, Триест! 3 нощувки + 3 закуски + екскурзоводско обслужване + транспорт само за 385 лв. на човек от АЛЕГРА ВИ ТУР!

Условия на офертата

- Валидност на ваучера за дата 02.05 -06.05.2015;   
- Задължителна предварителна резервация и проверка на свободни места на телефон:  02 44 84 952 
- Задължително показване на разпечатан ваучер от Grupo.bg
- СРОК ЗА УВЕДОМЛЕНИЕ при недостигнат минимален брой туристи: 1 дeн преди датата на отпътуване.
- НАЧИН НА ПЛАЩАНЕ: до 3 работни дни се сключва договор и доплаща останалата сума
- Туристическата агенция си запазва правото на промени по независещи от нея причини и не носи отговорност за туристи, недопуснати от съответните гранични власти.

Ваучерът включва:

  •  3 нощувки + 3 закуски в хотели три звезди (1 –  Загреб; 1- района на Венеция; 1- Парма)
  • транспортни разходи и транспорт с автобус три звезди;
  • екскурзоводско обслужване - местни екскурзоводи;

 

Цената не включва:

  •  медицинска застраховка;
  •  сити такси за всички хотели в Италия;
  •  посещения по желание и входни музейни такси;
  •  корабче от Пунта Сибионе 20 евро включва: двупосочен билет, паркинг, вход Венеция;
  •  доплащане за самостоятелна стая - 30 % от пакетната цена;

 

Наслади се на Загреб, Верона, Мантуа, Парма, Венеция, Триест! 3 нощувки + 3 закуски + екскурзоводско обслужване + транспорт само за 385 лв. на човек от АЛЕГРА ВИ ТУР!

Платете сега само 38.50 лв., а отсналата сума доплатете при сключване на договор с агенцията.

 

1 ден. Тръгване от Бургас, Сливен, Хасково, Пловдив Пазарджик (срешу доплашане).Тръгване в 10:00 ч от международна автогара Сердика София. Отпътуване за ЗагребНощувка в Загреб.

2 ден. Закуска. Отпътуване за Верона разглеждане на   Арена ди Верона, къщата на Жулиета, пл. „Бра”, площад „Ербе”. Разглеждане на Падуа  – пл. “Сан Антонио” с базиликата “Сан Антонио”, статуята на Еразмо Гатамелата и пл. “Прато де ла Вале”. Свободно време. Отпътуване за  Мантуа - описван като един от най-романтичните градовеКратка разходка с разглеждане на  величествения Плацо Дукале (Pazzo Ducale), ренесансовата църква Санта Барбара ( Santa Barbara), както и старите крепостни стени. Тя е известна като замъка  Сан Джорджо ( San Giorgio) и представлява масивен и внушителен дворец, разположен в североизточния ъгъл на Плацо Дукале. Нощувка  в Парма.

3 ден. Закуска. Разглеждане на Парма - великолепен град, който привлича с романтиката и красотата си  Посещение на фабрика за пармазана. Модена  често е наричана "Червеният град", тъй като по-старите постройки в центъра на града са изградени от червеникави тухли. Това се дължи на факта, че наоколо няма каменоломни и дълго време това е единственият достъпен материал. Освен като "Червеният град" Модена е известна и като "Градът на двигателите", тъй като тук са разположени главните офиси на почти всички производители на спортни автомобили. Тук, освен легендарният оперен певец Лучано Павароти, който е погребан в Моденската катедрала, е роден и Енцо Ферари-основател на марката Ферари. Най-впечатляващата постройка в Модена е  Моденската катедрала. Тя е истински шедьовър на ранното римско изкуство и е включена в списъка на ЮНЕСКО за световно наследство. Друга  внушителната сграда е Италианската Военна Академия, както и Моденския Университет. Освен множеството църкви и исторически постройки, впечатляващи със своята средновековна архитектура, интерес представлява и фонтана в центъра на града, както и статуята на Персей. Градът е богат на много галерии, ателиета и музеи, в които ще можете да научите повече за историята му и за известните творци, свързани с Модена. Нощувка в района на Венеция.

4 ден. Закуска. Отпътуване с корабче от Пунта Сабиони о-в Венеция. Разходка във Венеция - един от най-красивите градове на Европа. Качване на корабче от Пунта Сибионе (25 евро включва: двупосочен билет, паркинг, вход Венеция) и слизане след 40 мин. на най-прекрасният площад във Венеция - Сан Марко, около който е възникнал целия великолепен архитектурен ансамбъл. С местен екскурзовод ще видите неповторимия храм Сан Марко - някогашен център на духовния, религиозния, исторически живот на венецианци. До него ще видите Часовниковата кула и оформящите площада представителни сгради на новата и старата Прокурации. Срещу храма е 98.6 метровата камбанария, където Галилео Галилей е показал за пръв път изобретения от него телескоп. До камбанарията се намира забележителното творение на Сан Сорино - Библиотеката. Срещу Библиотеката ще видите и двореца на Дожите - най-представителното здание във Венеция, героична поема създадена от камък и багри, свързан с Моста на Въздишките. В края на малкия площад Пиацета, оформящ се между Библиотеката и двореца на Дожите, ще видите двете колони донесени от Сирия или “последен акорд от каменната симфония обкръжаваща най-прекрасния площад на Венеция”. Разходката ще продължи по малките улички, старинните малки мостове и безброй канали, които ще Ви заведат до друг символ на Венеция - моста Риалто, един от най-живописните мостове в света. Тук завършва пешеходната разходка и започва Вашето свободно време. По желание можете да се качите на корабче наречено “вапoрето” по Канале Гранде. Вечерта около 19 ч отпътуване за Триест - кратка разходка Нощно пътуване

 

5 ден. Пристигане около обяд.


Имаш въпрос? Задай го.

Предоставено от АЛЕГРА ВИ ТУР

Повече информация за АЛЕГРА ВИ ТУР можете да откриете на адрес .

Адрес и контакти

София, ул. Георги С. Раковски 132 А
02/44 84 952; 0895 723 110; 0879 268 267
Зареждане на оферти...
Уеб дизайн, мобилни приложения от Онлайн Комерс ЕООД.